Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-18@23:40:44 GMT

توضیح دادستان کردستان درباره مرگ "دنیا ویسی"

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۱۲۴۷۴

توضیح دادستان کردستان درباره مرگ 'دنیا ویسی'

دادستان عمومی و انقلاب کردستان گفت: تحقیقات از جهات مختلف در مورد مرگ دختر بچه هفت ساله اهل روستای گرماش شهرستان سنندج بلافاصله پس از اطلاع از مرگ وی، آغاز شده ولی علت مرگ هنوز مشخص نشده است.

به گزارش ایرنا، «اکبر جوهری» با ابراز همدردی با خانواده این دانش آموز اظهار کرد: معاون دادستان و بازپرس ویژه قتل و اکیپی از کارآگاهان مجرب پلیس به صورت ویژه در حال بررسی این پرونده هستند و به محض کسب اطلاعات دقیق از پزشکی قانونی در خصوص علت مرگ، اطلاع رسانی از طریق رسانه های رسمی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هنوز پزشکی قانونی در خصوص علت مرگ اعلام نظر نکرده است، اضافه کرد: دستور قضایی برای بررسی و اطمینان از علت دقیق مرگ صادر شده و آزمایشات لازم از سوی پزشکی قانونی در حال انجام است.

جوهری افزود: معاون دادستان و دیگر مسئولان مرتبط امروز در محل وقوع حادثه «روستای گرماش» حضور یافته و تحقیقات محلی را انجام داده اند و بزودی نتایج تحقیقات که در روشن شدن موضوع پرونده تاثیرگذار است، اطلاع رسانی می شود.

دادستان عمومی و انقلاب کردستان با تاکید بر اینکه هر گونه انتشار خبر و اطلاع رسانی در خصوص این پرونده به نقل از دادستان در فضای مجازی و برخی سایت ها مستند نیست و تایید نمی شود، گفت: انتشار چنین اخبار کذبی پیگرد قانونی دارد.

وی در خصوص برخی فضا سازی ها و دعوت مردم به تجمع و نا آرامی از سوی معاندین و مخالفان نظام اسلامی در فضای مجازی تاکید کرد: مردم بدون توجه به این فضاسازی ها با حفظ آرامش، اجازه دهند مراحل رسیدگی به پرونده سیر قانونی و قضایی خود را بگذراند و تحت تاثیر این جو سازی ها قرار نگیرند.

جوهری یادآور شد: دستگاه قضایی در مورد هر گونه ادعا در خصوص این پرونده و علت مرگ این دانش آموز کلاس اول ابتدایی مدرسه روستای گرماش بررسی ها و تحقیقات لازم را انجام می دهد و تحت تاثیر فضاسازی ها قرار نخواهد گرفت.

«دنیا ویسی» دانش آموز کلاس اول ابتدایی دبستان روستای گرماش از توابع شهرستان سنندج روز دوشنبه 16 مهر بر اثر ریزش دیوار حیاط مدرسه جان باخت.

داده های آماری آموزش و پرورش کردستان حاکی از آن است که در حال حاضر از سه هزار و 800 مدرسه این استان، یک هزار و 73 مدرسه نیازمند تخریب و نوسازی است.

در سال تحصیلی جاری 290 هزار دانش آموز مقاطع سه گانه (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) در سه هزار و 800 مدرسه استان کردستان مشغول به تحصیل هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قتل دانش آموز کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم کردستان خواهان اجرای طرح نور در خصوص حجاب و عفاف هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حسینی ظهر سه شنبه در نشست علمی تخصصی «نقش عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده» که در معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: گاهی اوقات در حوزه حجاب و عفاف در کنار مبانی فرهنگی و تبیینی برخورد تحکمی هم لازم است.

وی افزود: مردم استان کردستان خواهان اجرای طرح نور در خصوص حجاب و عفاف هستند، البته شاید برخی از جوانان از روی هیجان با این مسئله کنار نیایند اما در نهایت این طرح یک قانون است و باید تمام و کمال اجرا شود.

حسینی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در یک ماه اخیر، چندین مورد به مسئله حجاب و عفاف اشاره داشتند و این اهمیت موضوع را می‌رساند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، گفت: متأسفانه خیلی از دستگاه‌های فرهنگی استان کردستان به وظایف خود در حوزه حجاب و عفاف در حد شعار عمل کردند و اقدام عملی نداشته‌اند.

وی ابراز داشت: متأسفانه ذهن و روان برخی از مردم کردستان متأثر از شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی است و این در حالی است که همین شبکه‌ها و فضای مجازی کانون اصلی تربیت افراد شده‌اند و جای مدرسه و خانواده را گرفته‌اند.

حسینی عنوان کرد: استان کردستان جامعه دینداری است و خیلی از خانواده‌های کردستانی با مقابله با بی حجاب‌ها موافق و راضی هستند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، ادامه داد: در اجرای طرح نور اگر برخورد تحکمی مأموران نیروی انتظامی همراه با نرمی گفتار باشد اثرگذارتر است.

وی، عنوان کرد: کسانی هم که در برابر اجرای طرح نور مقاومت می‌کنند لازم است که شناسایی شوند و با دعوت از آنها به حضور در کارگاه‌های آموزشی تخصصی توجیه شوند.

حسینی تاکید کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اساتید خوبی در اختیار دارد و می‌تواند در توجیه و تبیین حجاب و عفاف به افراد فریب خورده با برگزاری کارگاه‌های آموزشی مؤثر واقع شود.

کد خبر 6079899

دیگر خبرها

  • توضیح امید عالیشاه در مورد شدت مصدومیتش
  • دستگاه‌ها وظایف قانونی خود را انجام دهند
  • باز هم این تیم بیمار ایران را به من دادند | همه دنیا ما دو نفر را می‌شناسند
  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیران برای مدرسه‌سازی در کردستان
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • کشف و ضبط ۱۰۰ قبضه اسلحه شورشی و شکاری در لرستان
  • پرونده تخلف رییس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید
  • مردم کردستان خواهان اجرای طرح نور در خصوص حجاب و عفاف هستند
  • آمادگی پليس کردستان برای اجرای طرح نور "عفاف و حجاب"