Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید گودرزی، قائم مقام ستاد بازسازی عتبات در امور اربعین، از ارسال تجهیزات مورد نیاز موکب‌های ایرانی در اربعین و حضور یک‌هزار موکب ایرانی در اربعین امسال خبر داد.

اخبار اجتماعی ایران/ در مسیر ۷۸ کیلومتری جاده نجف تا کربلا، که در اربعین زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) این مسیر را طی می‌کنند، موکب‌هایی برای خدمت رسانی و استراحت زائران وجود دارد که برخی از آن‌ها توسط ایرانی‌ها اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موکب در معنی لغوی به دسته، حرکت دسته جمعی، راهپیمایی، کاروان و قافله گفته می‌شود.

هر ساله صد‌ها موکب در مسیر راهپیمایان اربعین، در حد فاصل نجف تا کربلا برپا می‌شود که تعدادی از این موکب‌ها را ایرانی‌ها تشکیل داده‌اند. در همین خصوص ارسال تجهیزات موکب‌ها به عراق آغاز شده و قرار است ۱۰۰۰ موکب ایرانی در این مسیر احداث و تا ۳ روز پس از اربعین به فعالیت خود ادامه دهند.

جمشید گودرزی در همین خصوص گفت: با برپایی این یک‌هزار موکب، از ۲۸ مهرماه خدمات رسانی آغاز شده و تا ۱۱ آبان ادامه دارد.

اما یکی از اموری که امسال برخلاف سال گذشته صورت گرفته است، برنامه‌ریزی برای تدوین و ایجاد سامانه اینترنتی ثبت موکب‌ها است که همزمان با تدوین برنامه، کار اجرایی آن نیز صورت گرفته است و موکب‌داران همزمان با ثبت موکب‌ها اقدام به ثبت پروانه‌ موکب‌ها کرده‌اند.

هر کدام از موکب‌ها ارائه خدمت خاصی به زائران را در نظر گرفته‌اند که اسکان زائران شامل خواهران و برادران، تأمین سرویس بهداشتی و ایجاد حمام و ارائه خدماتی مثل امانتداری و درمانی، خیاطی و شست‌وشوی لباس و سایر امور مورد نیاز زائران از این جمله است.

امسال در ۵۵ نقطه از نجف اشرف موکب‌های ایرانی استقرار دارند

در این رابطه علیرضا فداکار رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف گفت: صحن و شبستان حضرت زهرا (س) با همکاری موکب‌های ایرانی و تولیت آستان مقدس علوی برای پذیرایی از خیل زائران اربعین حسینی آماده شده است.

وی در ادامه افزود: علاوه بر صحن حضرت زهرا (س) با همکاری مسئولان عراقی، در ۵۵ نقطه از شهر نجف اشرف، کوفه و جاده نجف به کربلا تا شهر حیدریه برای استقرار موکب‌های ایرانی جانمایی شده و در حال استقرار است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف گفت: این در حالی است که حدود سه هفته تا اربعین فرصت داریم و عملیات اجرایی طرح توسعه حرم مطهر علوی و کارگاه‌ها به صورت موقت تعطیل شده و عوامل ایرانی و عراقی در حال شست وشو و آماده‌سازی نهایی صحن حضرت زهرا(س) برای میزبانی از زائران اربعین هستند.

به گفته رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف، خادمین این ستاد به صورت سرزده و در طول ۲۴ ساعت در ایام اربعین به موکب‌ها رفته و از زائران نظرسنجی خواهند کرد و در این بازدید‌های بدون واسطه، کم و کاستی‌ها مشخص و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر می‌شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود

داریوش امانی روز سه شنبه در جریان بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس استانداردهای موجود و اعلام پلیس، ۸۸۷ نقطه پرحادثه در محورهای ارتباطی کشور وجود داشت که ۴۰۰ نقطه آن در سال گذشته، ایمن و  ۴۸۷ نقطه پرخطر دیگر نیز امسال ایمن سازی خواهد شد.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی اخذ شده و بر اساس برآوردها حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت ۲۵ هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

وی بیان کرد: در ۲ پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در استان خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که تاکنون ادامه دارد.

امانی توضیح داد: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های رابعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اضافه کرد: محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل و یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابجایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی به بازدید خود از بندر خرمشهر اشاره کرد و گفت: تعداد ماشین آلات راهداری از طریق بندر خرمشهر وارد کشور شده که قرار است هر چه زودتر ترخیص و از آنها برای فعالیت‌های راهداری اربعین و راه‌های کشور استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود