Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر اجرایی گفت: با رایزنی‌های انجام شده، دفترچه بیمه تامین اجتماعی در تمام بیمارستان‌های شیراز پذیرش می‌شود و به زودی مشکل بیمه سلامت نیز حل خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، اغلب بیمارستان‌های مشهور خصوصی و خیریه‌ای شیراز از سوم شهریورماه به دلیل مطالبات سنگین خود از بیمه سلامت و تامین اجتماعی، از پذیرش دفترچه بیمه خودداری کرده که این موضوع در کنار صف انتظار طولانی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های دولتی موجب بروز مشکلات جدی برای بیماران و خانواده آنان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اکبر اجرایی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار شیرازه درخصوص عدم پذیرش دفترچه در بیمارستان‌های خصوصی ضمن تایید این موضوع که وقتی شخصی حق بیمه پرداخت می‌کند توقع دارد که از خدمات آن بهره‌مند شود، گفت: به لحاظ قانونی دانشگاه علوم پزشکی نمی‌تواند بیمارستان‌های خصوصی را مکلف کند که با کدام یک از بیمه‌ها قرارداد ببندند اما از آنجا که این دانشگاه متولی سلامت و درمان مردم است و نباید مردم بجز درد بیماری، گرفتار مشکلات دیگر نیز باشند به صورت جدی به موضوع ورود کرده و تاکنون دکتر بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیش از ده جلسه با وزیر و معاونان وزیر برای رفع مشکل دیدار و رایزنی داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه از هیچ اقدامی برای رفع مشکل بیمه‌ها و پذیرش دفترچه بیماران کوتاهی نکرده است، گفت: تاکنون برای حل مشکل جلسات متعددی با مدیران بیمه‌های تامین اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شده و در استانداری فارس نیز با حضور استاندار فارس مشکلات بیمه‌ای و راهکارها تحلیل و بررسی شده است. حتی با حضور دکتر ایمانیه و مسئولین دانشگاه جلسه‌ای با مدیران بیمارستان‌های خصوصی برگزار و مذاکراتی انجام شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه براساس فرآیند اداری که وجود دارد به طور معمول چندماه طول می‌کشد که اسناد درمانی به بیمه‌ها ارسال، ثبت و سپس پرداخت شود، گفت: در گذشته شرکت‌های پخش دارو و فروشندگان تجهیزات پزشکی نیز برای دریافت مطالباتشان چندین ماه به بیمارستان‌ها فرصت می‌دادند اما متاسفانه با تغییر شرایط ارزی و عدم ثبات اقتصادی، آنان نیز ارائه خدماتشان را منوط به دریافت نقدی کرده‌اند که مشکلاتی در تامین نیاز بیمارستان‌ها ایجاد کرده است.

اجرایی تصریح کرد: بیمه سلامت در سال جاری اعتبار خوبی دریافت کرد و توانست مطالبات بیمارستان‌ها تا خرداد 97 را تسویه کرده و مرداد و شهریور را نیز به زودی پرداخت خواهد کرد اما متاسفانه اعتبارات بخشی از مطالبات سال 96 هنوز تخصیص نیافته است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه با رایزنی‌های انجام شده اکنون دفترچه بیمه تامین اجتماعی در تمام بیمارستان‌ها پذیرش می‌شود، گفت: به زودی مشکل عدم پذیرش دفترچه بیمه سلامت نیز رفع خواهد شد.

ایجاد محدودیت در پرداخت هزینه از سوی بیمه‌ها موجب طولانی شدن صف انتظار بیماران شده است

وی در پاسخ به سوالی درخصوص طولانی بودن صف انتظار پذیرش در بیمارستان‌های دولتی گفت: طبق قانون جدید، بیمه‌ها برای پرداخت میزان هزینه در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی سقف تعیین کرده‌اند که این باعث ایجاد محدودیت در تعداد پذیرش بیمار و به دنبال آن طولانی شدن صف انتظار شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز درخصوص وضعیت دارو نیز توضیح داد: اکنون در داروهای عمومی هیچگونه کمبودی وجود ندارد و نیاز دارویی استان تامین می‌شود البته ممکن است برخی داروخانه‌ها تمام انواع یک دارو را در داروخانه موجود نداشته باشند.

حضور متخصصین در شهرستان‌ها به زودی قطعی می‌شود

اجرایی در بخش دیگری از این گفتگو درخصوص علت کمبود پزشک متخصص در برخی شهرستان‌های فارس نیز توضیح داد: معمولا اوایل سال تحصیلی جدید به دلیل قبولی متخصصین در مقاطع بالاتر یا اتمام دوره طرح آنان، جابجایی‌هایی وجود دارد اما طی دو هفته آینده حضور برخی متخصصین در هریک از شهرستان‌ها با اولویت قطب‌های درمانی قطعی می‌شود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان