Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مهدی فرجی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با گرامیداشت سالگرد شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج حسین همدانی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های بارز شهید همدانی مردمی بودن ایشان بود.

وی با بیان اینکه مردمی بودن بدان معناست که شهید همدانی با همه اقشار مختلف جامعه در ارتباط بود، افزود: ایشان خصلت مردمی بودن خود را در هر نقطه‌ای از کره خاکی که بود با خود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه اکثر فرماندهان نظامی خصوصیات شبیه به یکدیگر را دارند اما جنبه مردمی بودن حاج حسین او را از سایرین متمایز می‌کرد، گفت: در شرایط به هم ریخته و آشفته سوریه، حاج حسین خود را به مردم سوریه نزدیک کرد و توانست نیروهای دفاع‌ وطنی را در مقابل دشمن تکفیری شکل دهد.

وی با اشاره به فتنه 88 و نقش شهید همدانی در فرو نشاندن این فتنه، تصریح کرد: جدا کردن مردم از صف معاندین کار هر کسی نبود، اما یکی از کارهای بزرگ شهید همدانی در آن زمان، جدا کردن مردم و صاحبان انقلاب از سطح اعتراضات بود که با تلاش شبانه‌روزی توانست این موضوع را به بهترین شکل ممکن مدیریت کند و فتنه را در نطفه خفه کند.

شهید همدانی تلاش می‌کرد تا همه در خیمه انقلاب باشند

سردار فرجی با بیان اینکه برای شهید همدانی بسیار مهم بود که کسی در خیمه دشمن نباشد، گفت: برای هدایت افراد وقت می‌گذاشت و با آنها صحبت می‌کرد، تلاش می‌کرد راه‌های بازگشت را به آنها نشان دهد و راه‌هایی را که افراد پشت سر خود خراب کرده بودند را بازسازی می‌کرد تا آنها را به خیمه انقلاب بیاورد.

وی با بیان اینکه شهید همدانی همیشه خود را سرباز ولایت می‌دانست و اگر زمانی به این نقطه می‌رسید که مقام معظم رهبری بر روی موضوعی نظر دارند اولویت برای وی نظر رهبری بود، تصریح کرد: همیشه موضوعات را از جوانب مختلف پیگیری و بررسی می‌کرد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: نقش ایشان در جبهه مقاومت بسیار سازنده بود هر چند خیلی از افراد در این مهم اثرگذار بودند و اقدامات بسیاری در این رابطه انجام شده است، اما  اقدام اصلی سردار همدانی تشکیل نیروهای دفاع وطنی بود.

با یک ساک دستی به جنگ دشمن رفت

وی با بیان اینکه شهید همدانی یا هیچ توپ و تانکی به سوریه نرفت و تنها در این سفر یک ساک وسایل شخصی به همراه داشت، خاطرنشان کرد: زمانی که به سوریه رفت مسؤولان سوری را قانع به این موضوع کرد که باید مردم وارد میدان شوند.

سردار فرجی با بیان اینکه مردم سوریه قبول کردند که باید مقابل دشمن تکفیری ایستادگی کنند، یادآور شد: کافی است بررسی کنیم زمانی که شهید همدانی به سوریه رفت چه اندازه نیروهای دفاع وطنی وجود داشت و حالا که او شهید شده، چه اندازه؟

بزرگان جبهه مقاومت خود را مدیون شهید همدانی می‌دانند

وی با بیان اینکه امروز همه بزرگان جبهه مقاومت در سوریه خود را مدیون شهید همدانی می‌دانند، خاطرنشان کرد: ایشان ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت را راه‌اندازی کرد و ایده اولیه در ذهن او شکل گرفت.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان به بیان یک خاطره از شهید همدانی پرداخت و گفت: برای آخرین باری که حاج حسین به همدان آمد از یگان ما، که خود ایشان آن را تشکیل داده بود بازدید کرد. معلوم بود که هوای رفتن دارد و بار سفر را بسته بود. تک به تک اتاق‌ها را می‌گشت و دور پادگان را زد و تمام زمین‌هایی که با خون و دل برای لشکرها و گردان‌ها گرفته بود با دقت نگاه می‌کرد.‌ بعضی از بچه‌ها می‌گفتند چقدر حوصله دارد، مگر چه چیزی می‌خواهد؟

سردار فرجی گفت: من قرار بود آن سال به مکه بروم و چون شهید همدانی از این موضوع مطلع بود نزدیکم آمد و به من گفت «وقتی رفتی مکه در کنار قبرستان بقیع از مادرم شهادت مرا طلب کن» من به شوخی گفتم «حاجی حالا ما با شما خیلی کار داریم».

وی ادامه داد: در آن لحظات به حاج حسین گفتم اگر کاری دارید من دیگر به مکه نمی‌روم، که مخالفت کرد. زمانی که قصد رفتن داشت مرا در آغوش کشید و باز هم تکرار کرد خواسته مرا فراموش نکن و شهادت مرا حتماً از خانم فاطمه زهرا(س) بخواه.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه در آن لحظات هرگز تصور نمی‌کردم که شهید همدانی دوباره قصد رفتن به سوریه را داشته باشد، تصریح کرد: زمانی که فهمیدم که می‌خواهد بازهم به سوریه برود به ایشان گفتم اگر اجازه بدهید رفتن به سفر مکه را لغو کنم که نپذیرفت.

وی با بیان اینکه زمانی که مکه بودم از مدینه با او تماس گرفتم و بازهم ایشان خواسته خود را پشت تلفن تکرار کرد، افزود: معلوم بود حاج آقا بعد از 40 سال مبارزه قصد رفتن دارد و دلش برای همرزمان شهیدش تنگ شده بود.

سردار فرجی با اشاره به اینکه طی چند باری که تماس گرفتم بچه‌ها اطلاع دادند حاج‌حسین در سوریه در حال مبارزه است، بیان کرد: خیلی نگرانش بودم، هر جا که می‌رفتم حضورش را در کنارم احساس می‌کردم.

وی با اشاره به اینکه آخرین روزهای سفرم بود که از شبکه‌های ماهواره‌ای خبر شهادت شهید همدانی را شنیدم، خاطرنشان کرد: در آن لحظه‌ جا خوردم و نمی‌دانستم چه باید بکنم، اما این را خوب می‌دانستم راهی را که انتخاب کرده بود آگاهانه بود و درست.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۶۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟

شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سردار محمدرضا زاهدی از رزمندگان و فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی بود که در کنار مردانی چون شهیدان حسین خرازی و احمد کاظمی همراه دیگر هم شهری های اصفهانی اش، مقابل حزب بعث ایستاد. سردار زاهدی پس از جنگ همچنان در میدان جهاد حضور داشت و این بار در محور مقاومت فعالیت های موثری داشت. 

این سردار رشید اسلام در عین گمنامی گام های بلندی در جهت پیروزی جنگ هایی چون جنگ 33 روزه برداشته بود و در سال های خیر این سرزمین سوریه بود که او را زیاد دیده بود. سرانجام هم فروردین سال جاری سردار زاهدی در کنسولگری ایران در سوریه توسط اسراییل در کنار چند تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید. 

حکم ابلاغ درجه سرتیپ تمامی در سال 1369

 شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند که با دستور فرماندهان بالاتر و اشاره به اینکه جایگاه فرمانده لشکری فقط برای پاسداران بود و نه بسیجیان، لباس سپاه پوشید.

پس از اتمام جنگ و وقتی ساماندهی نیروها بر اساس درجه انجام شد، او از این امر ناراحت بود و معتقد بود جو همدلی و برادری بین رزمندگان ممکن است آسیب ببیند و رنگ دنیایی بگیرد.

دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده شهید زاهدی

ولی تنها چیزی که بارها با خوشحالی می‌گفت، این بود که حضرت آقا درجه هایش را داده و آن سردوشی و دو مدال فتح و نصر را در کیف خاصی نگهداری می کرد و چون امام خامنه ای آنها را داده بودند برایش با ارزش بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران