Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مومنی صبح پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی دامپزشکی در بیرجند بیان کرد: دامپزشکی به عنوان سازمان متولی تامین امنیت غذایی است که رسالت سنگینی دارد.

وی بیان کرد: از ۲۰ نوع بیماری حاد مشترک بین دام و انسان، طی دو سال گذشته طغیان آنفولانزای فوق حاد پرندگان را داشتیم که جلسات زیادی در راستای رفع مشکل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مومنی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت بیان کرد: متاسفانه به دلیل حساسیت های خاص وزیر بهداشت و درمان هیچ اعتباری از این محل به سازمان دامپزشکی که پایه تحول سلامت است، نداشته ایم.

وی با بیان اینکه نیروهای دامپزشکی در قرنطینه سربازان خط مقدم دفاع از امنیت غذایی هستند، افزود: اگر این نیروها نباشند، مواد غذایی سالمی در سفره ها نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه دامپزشکی به نقاط مرزی نگاه ویژه ای دارد، افزود: طی سال های اخیر با کنترل های صورت گرفته کمترین کانون بیماری را در شرق داشته ایم.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با بیان اینکه باید تولیدات دامی و پروتئینی بالا برود در غیر این صورت با مشکل رو به رو می شویم، گفت: اقدامات دامپزشکی در بعد اقتصادی، بهداشت و تحقیقات قابل تقدیر است.

نظر افضلی با اشاره به آنفولانزای فوق حاد پرندگان بیان کرد: طی سال گذشته قریب به سه هزار میلیارد تومان انفولازای فوق حاد خسارت به کشور وارد کرد.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خوشبختانه خراسان جنوبی هیچ خسارتی از آنفولانزای فوف حاد پرندگان نداشته است.

وی با اشاره به مرز مشترک به افغانستان بیان کرد: علی رغم ورود دام قاچاق هیچ موردی از بیماری های مشترک دامی در استان نداشتیم.

کد خبر 4427296

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور طرح تحول نظام سلامت اربعین ۹۷ کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر اربعین حسینی گرگان مشهد شهرکرد شیراز اربعین 97 خرم آباد یاسوج سنندج مجلس شورای اسلامی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها

به گزارش هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلا به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلا به آمفیزم در آن ها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آن ها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آن ها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آن ها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آن ها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری