Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو - ایرنا - معاون وزیر کشاورزی جمهوری آذربایجان گفت: ایران با توسعه برنج کاری و تولید برنج سهم خود را در زمینه تامین امنیت غذایی جهان ادا می کند .

«سیف الدین طالب اف» روز پنجشنبه در حاشیه ششمین نشست کمیته مدیریت فنی مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی در باکو، در گفت گو با خبرنگاران اظهار داشت: ایران از سابقه دیرینه و تجربه بزرگ در حوزه برنج کاری برخوردار است و این تجربیات اهمیت خاصی برای مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متخصصان موسسه علمی و مطالعاتی کشاورزی وابسته به وزارت کشاورزی جمهوری اسلامی ایران در این برنامه ها بطور فعال مشارکت دارند.
طالب اف گفت : دانش های کسب شده در برنامه های این مرکز به توسعه برنج کاری و به کارگیری فناوری پیشرفته در این حوزه به جمهوری آذربایجان کمک می‌کند
وی با اشاره به توجه خاص دولت جمهوری آذربایجان به توسعه برنج کاری و اجرای برنامه راهبردی، اظهار داشت: بر اساس برنامه سال 2018 دولت قرار است در 10 هکتار زمین کشاورزی ،40 هزار تن برنج تولید شود .
به گفته طالب اف، در سال گذشته در 5300 هکتار زمین 16 هزار تن برنج تولید شد .
وی برگزاری ششمین نشست کمیته مدیریت فنی مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی در باکو را از نظر به اشتراک گذاری تجربیات کشور های عضو و استفاده از فناوری های جدید مهم توصیف کرد.
معاون وزیر کشاورزی جمهوری آذربایجان افزود: این نشست از نظر بررسی راهکارهای کشت و پرورش انواع برنج نوع در شرایط خشکسالی و مبارزه با آفات مختلف برای موسسات علمی و کشاورزان حائز اهمیت است .
ششمین نشست سه روزه کمیته مدیریت فنی مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی روز های هشتم تا دهم اکتبر - 17 تا 19 مهرماه - در باکو و شهر لنکران جمهوری آذربایجان برگزار شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جمهوري آذربايجان ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است