Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی گیلان گفت:‌ بر اساس بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی کشور مراکز علمی و کاربردی دولتی گیلان باید به بخش خصوصی واگذار شوند. ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ عباس صادقی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ بر اساس بخشنامه جدید سازمان امور اداری و استخدامی کشور کلیه مراکز علمی و کاربردی دولتی کشور از جمله مراکز دانشگاهی آن در گیلان باید تبدیل وضعیت شده و به بخش خصوصی واگذار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی گیلان در مورد شبهه‌هایی که اخیراً در مورد این مجموعه آموزشی ایجاد ‌‌شده تصریح کرد:‌ بر اساس دستورالعمل‌های جدید ارائه شده واحدهای آموزشی علمی و کاربردی تحت حمایت دولت باید در مدت تعیین شده نسبت به تبدیل وضعیت خود اقدام کنند.

صادقی با تأکید بر اینکه این سخن به هیچ عنوان به معنی تعطیلی واحدهای آموزشی علمی و کاربردی نیست بیان داشت:‌ در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی واحدهایی که از نظر مدیریتی،‌ مالی و یا امکاناتی به مؤسسات دولتی وابسته‌اند باید تا پایان امسال تبدیل به یک مرکز خصوصی شوند.

وی با اعلام اینکه برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای علمی و کاربردی راهکار واگذاری به بخش خصوصی پیش‌بینی شده است عنوان کرد: آن دسته از مؤسسات دولتی علمی و کاربردی گیلان که قصد واگذاری دارند می‌توانند از طریق واحد استانی و یا سازمان مرکزی درخواست خود را ارائه کنند.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی گیلان از عدم جذب دانشجو در مراکز دولتی این مجموعه آموزشی خبر داد و ‌بیان داشت:‌ در همین‌جا اعلام می‌کنیم تمامی دانشجویانی که فعلاً در این‌گونه از مراکز مشغول تحصیل هستند نباید از بابت ارائه دروس آموزشی خود نگرانی خاصی داشته باشند.

صادقی در تشریح وضعیت فعلی مراکز دانشگاهی علمی و کاربردی گیلان نیز ابراز داشت:‌ از 27 مرکز ارائه آموزش‌های علمی و کاربردی گیلان، ‌13 واحد مشمول شرایط ویژه هستند که بر اساس بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی باید هرچه سریع‌تر به بخش خصوصی واگذار شوند.

وی توجه به کمیت معقول و کیفیت مطلوب آموزشی را از اولویت‌های دانشگاه جامعه علمی و کاربردی دانست و گفت:‌ رسالت اصلی مجموعه بزرگ آموزش علمی و کاربردی توجه ویژه به دوره‌های کاردانی شغلی،‌ کارورزی‌ها و خارج شدن از تب مدرک‌گرایی در کشور است.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی گیلان وارد ‌شدن به رقابت‌های کاذب دانشگاهی و درآمدزایی مفرط و بی‌قاعده را از مشکلات این مجموعه آموزشی اعلام کرد و ‌افزود: به کارگیری این شیوه‌ها در سال‌های اخیر دانشگاه‌های علمی و کاربردی را کاملاً از اهداف اصلی آن‌ها دور کرد.

صادقی از تغییر نگرش‌ها در دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور سخن گفت و اظهار داشت:‌ با استقرار تیم مدیریتی جدید در بدنه دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور بسیاری از ضعف‌های موجود برطرف شده و افق‌های جدیدی به سمت آن در حوزه وسیع و گسترده آموزشی باز شد.

وی به برخی از این تمهیدات و تغییرات پیش‌آمده در دانشگاه علمی و کاربردی اشاره کرد و بیان داشت:‌ شناسنامه‌دار کردن مراکز،‌ جذب مدرسان شایسته،‌ ایجاد سامانه ثبت‌نام هوشمند،‌ ارتقاء 70 درصدی رشته‌های کاردانی و آموزش‌های کارگاهی از جمله این اقدامات انجام شده هستند.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی گیلان در مورد رشته‌های ارائه شده در این مراکز آموزشی نیز تصریح کرد:‌ رشته‌های ارائه شده در دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی به دو دسته رشته‌های مأموریت‌گرا( به عنوان یکی از اولویت‌های ویژه آن) و رشته‌های پشتیبان تقسیم‌بندی می‌شوند.

صادقی ضمن تأکید بر ارائه آموزش و تربیت نیروهای متخصص به ویژه در رشته‌های مأموریت‌گرا اظهار داشت:‌ رشته‌های مأموریت‌گرا رشته‌هایی هستند که در حال حاضر به غیر از دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی ‌هیچ مجموعه دانشگاهی دیگری قادر به ارائه آن در سطح کشور نیست.

انتهای پیام/ ت

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟