Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه در سه هزار و 268 هکتار از بافت های فرسوده در 196 محله شهر تهران، 15 درصد جمعیت پایتخت ساکن هستند، گفت: 85 درصد بافت های فرسوده شهری در تهران در پایین میدان انقلاب قرار دارند.

«نادر محمدزاده» در چهل و نهمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه از این تعداد 20 محله به عنوان محلات تاریخی واجد ارزش، هشت محله سکونتگاه غیررسمی و 168 محله عنوان مناطق میانی دارند، افزود: در مجموع 14 هزار و 792 هکتار از مساحت شهر تهران (که معادل 24 درصد سطح شهر است) را بافت‌های ناپایدار شهری تشکیل می‌دهند که در این بافت ها 37 درصد جمعیت تهران سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل اداره راه و شهرسازی استان تهران اظهار داشت: تاکنون برای 149 محله، سند توسعه محله تهیه و از این میان 139 سند مورد تایید شهرداری‌های مناطق مختلف شهر تهران قرار گرفته است.
وی گفت: اسناد توسعه محله‌ای به منظور نوسازی محلات دارای بافت های فرسوده و تدوین چارچوب‌ مناسب برای برنامه‌ریزی و اقدامات اجرایی هماهنگ بین دستگاه‌های مختلف با رویکرد همه جانبه توسط دفاتر خدمات نوسازی، ذیل سند ملی بازآفرینی و ستادهای بازآفرینی در سطوح ملی و محله‌ای تهیه و تدوین شده‌اند.
محمدزاده یادآورشد: پس از راه اندازی ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و طبق مصوبات نظارت ستادی شهرداری تهران مبنی بر ایجاد رده منطقه ای در ساختار کلان مدیریت بازآفرینی محدوده ها و محلات هدف، ستاد بازآفرینی پایدار منطقه در مناطق 7 تا 20 شهرداری تهران تشکیل شد.

---

وی در تشریح درخواست‌های ستاد بازآفرینی استان نیز بیان کرد: تامین و تخصیص سهم 70 درصدی دولت در تامین خدمات و ارتقای کیفیت عرصه‌های عمومی، اعمال تخفیفات عوارض صدور پروانه در محدوده بافت‌های فرسوده، واگذاری اراضی مورد نیاز پروژه‌های مسکن امید به شهرداری تهران، شناسایی 15 قطعه ملکیِ در اختیار شهرداری و دولت به منظور تأمین مسکن جایگزین برای پیشبرد فرآیند نوسازی، واگذاری رایگان انشعابات از سوی دستگاه های خدمات رسان، کاهش حق بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی در محدوده بافت های فرسوده، تصویب چارچوب برنامه توسعه محله ای از مهمترین درخواست‌های این ستاد برای تسریع هرچه بیشتر اقدامات نوسازی و بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهر تهران است.
بیش از 2 هزار و 700 محله در سطح کشور در بافت های فرسوده شهری قرار دارند و دولت تدبیر و امید در نظر دارد سالیانه 270 محله نوسازی کند؛ نوسازی سالیانه 100 هزار واحد مسکونی در این بافت ها در دستور کار شرکت بازآفرینی شهری قرار دارد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند

مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاک‌های واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم ۷۰ برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت‌های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه‌های مرتبط در سال ۱۴۰۲ نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند طی سال ۱۴۰۲ دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته ۸ برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه‌های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری‌های شهرداری تهران بر چالش‌های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

کد خبر 6086242 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان
  • شناسایی ۱۷ هزار هکتار بافت‌ ناکارآمد شهری در خراسان رضوی
  • شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی