Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > آمریکا - همشهری آنلاین
استعفای نیکی هیلی از نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد خبری بهت‌آور بود.

از قرار معلوم تا صبح سه‌شنبه نه دونالد ترامپ، نه مایک پمپئو و نه جان بولتون، خبری از تصمیم هیلی نداشتند. خلاصه‌ای از گزارش یورونیوز در این زمینه:

بسیاری از تحلیلگران و روزنامه نگاران آمریکایی سه فرضیه را به‌عنوان دلیل این استعفا مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پمپئو و بولتون نیکی هیلی را به حاشیه رانده بودند

نیکی هیلی در رزمان آغاز کار به‌عنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل، یعنی وقتی که رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا بود، احتمالا راست‌گراترین، آرمان‌گراترین و در عین حال ایدئولوژیک ترین عنصر سیاست خارجی رئیس جمهوری بود که با شعار «آمریکا مقدم است» کار خود را آغاز کرده بود. هیلی به شدت منتقد سیاست‌های داخلی و منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران بود. وی همچنین منتقد تند سیاست‌های روسیه بود.

سیاست خارجی دولت ترامپ یک سال و نیم بعد با تمرکز بر برنامه هسته‌ای ایران و تلاش برای دفاع از متحدان سنتی ایالات متحده در خاورمیانه، چرخشی جدی کرد. برکناری تیلرسون، انتصاب مایک پمپئو و جان بولتون به عنوان وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی کاخ سفید، نئوکان‌ها را به دیپلماسی آمریکا باز گرداند. نیکی هیلی در میان چهره‌های جدی عملا درخشش آرمانگرایانه‌اش را از دست داد و به دیپلماتی معتدل و میانه‌رو بدل شد.

اختلاف میان خانم هیلی و کاخ سفید بر کسی پوشیده نیست. هنگامی که وی در آوریل ۲۰۱۷ از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه صحبت کرد، لری کادلو مشاور اقتصادی دونالد ترامپ گفت که نماینده ایالات متحده در زمان گفتن این حرف «گیج شده است.» نیکی هیلی هم در پاسخ گفت که «هیچ‌وقت گیج نمی‌شود.»

نیکی هیلی از سر بی‌پولی استعفا کرد

احتمال بعدی، احتیاج هیلی به پول است. درست یک روز پیش از این کناره گیری پر سر و صدا، یک گروه غیردولتی خواستار پاسخگویی وی درباره استفاده رایگان از جت‌های شخصی شده بود.

اظهارنامه‌های مالیاتی هیلی در سال گذشته نشان می‌دهد که وی بین ۲۵ تا ۸۵ هزار دلار از اعتبار بانکی استفاده کرده است. به‌علاوه نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد بیش از یک میلیون دلار بابت وام خانه به بانک بدهکار است.

هیلی پیش از ورود به سیاست، سابقه حرفه‌ای درخشانی در رده‌های مدیرتی شرکت‌های خصوصی داشته و قطعا می‌تواند با توجه به تجربیاتش درآمد بالاتری در بخش خصوصی داشته باشد.

نیکی هیلی می‌خواهد برای ریاست جمهوری نامزد شود

احتمال بعدی، تمایل هیلی برای بازگشت قدرتمندتر به دنیای سیاست است. فرمانده سابق ایالت کارولینای جنوبی البته پیش از هر ناظر و خبرنگاری اعلام کرد که هیچ تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات سال ۲۰۲۰ ندارد و از ترامپ حمایت خواهد کرد. با این حال، بسیاری معتقدند با توجه به تجربه داخلی و بین‌المللی هیلی، وی احتمالا از بهترین گزینه‌های جمهوری‌خواهان برای انتخابات سال ۲۰۲۴ خواهد بود. هیلی از همین حالا، هرگونه مسئولیتی درباره عملکرد «ماجراجویانه» پمپئو-بولتون را از خود سلب می‌کند.

در همین زمینه: ایندیپندنت: انتظار رسانه‌های آمریکا از انتخابات کنگره استیضاح ترامپ است ترامپ: هیچکس لایق‌تر از ایوانکا برای پست سازمان ملل نیست باج خواهی ترامپ تاج و تخت سعودی را به لرزه درآورد ترفند دونالد ترامپ برای مذاکره | حمله، بحران سازی، مذاکره و تغییر جزئی ترامپ برای مشارکت در یک عملیات سری، از شاه سعودی ۴ میلیارد دلار دستمزد خواست ترامپ: در مسابقه بوکس، پوتین را شکست می‌دهم مخالفت ۱۰۰۰ استاد حقوق با انتصاب گزینه ترامپ برای دادگاه عالی آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه CNN اخیراً اقدام به برگزاری یک نظرسنجی در رابطه با دیدگاه آمریکایی‌ها در مورد شیوه تعامل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ارتباط با جنگ غزه کرده است.

بر پایه نتایج این نظرسنجی، ۷۱ درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند از شیوه تعامل او با جنگ در غزه رضایت ندارند.

همچنین ۵۳ درصد دموکرات‌ها نیز گفته‌اند از شیوه تعامل او با جنگ در غزه ناراضی هستند.

در مجموع این آمارها بیانگر نارضایتی حداکثری مردم آمریکا از حمایت های بی چون و چرا و علنی نظامی و مالی واشنگتن از رژیم کودک کش صهیونیستی است که این روزها در کف دانشگاه های آمریکایی به طور واضح دیده می شود.

کد خبر 6092297 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی