Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:43:34 GMT

65درصد بزرگراه خلیج فارس اجرا شده است

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۱۴۷۷

65درصد بزرگراه خلیج فارس اجرا شده است

بوشهر- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشورگفت:65 درصد طرح یکهزار و 700 کیلومتری بزرگراه کریدور خلیج فارس اجرا شده است.

به گزارش ایرنا، خیرالله خادمی روز پنجشنبه در بازدید از پروژه های راهسازی شهرستان دشتی استان بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: طرح بزرگراهی کریدور خلیج فارس همه نوار ساحلی جنوب کشور را در بر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: 400 کیلومتر از طرح بزرگراهی کریدور خلیج فارس در استان بوشهر قرار دارد که تنها ساخت 45 کیلومتر آن باقی مانده است.
خادمی گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا از اولویت های وزرات راه و شهرسازی در سالجاری است.
وی یادآورشد: بر این اساس پروژه‌های نیمه کاره در بخش راه و شهرسازی تا پایان امسال تکمیل و مورد بهره برداری قرار می گیرند.
خادمی در خصوص پروژه های راهسازی در دست اجرای شهرستان دشتی گفت: روند اجرای عملیات بهسازی قطعه نخست محور خورموج - لاور شرقی و دشت پلنگ با سرعت انجام می شود.
خادمی با اشاره به اعتبار 100 میلیارد ریالی پروژه راهسازی خورموج - لاور شرقی و دشت پلنگ اضافه کرد: عملیات بهسازی قطعه نخست پروژه راهسازی خورموج - لاور شرقی و دشت پلنگ در دو عنوان پروژه اجرایی شده که بخش نخست آن 20 درصد پیشرفت اعتباری و 24 درصد پیشرفت سازه‌ای دارد.
وی در خصوص قطعه دوم بهسازی محور خورموج - لاور شرقی و دشت پلنگ گفت: این قطعه با 59 درصد پیشرفت فیزیکی 50 میلیارد ریال اعتبار مصوب دارد که 60 درصد آن پرداخت شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در خصوص محور شنبه به ناصری در شهرستان دشتی افزود: این محور با اعتبار 120 میلیارد ریال 17 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی در بازدید از محل اجرای خط راه‌آهن بوشهر- شیراز گفت: عملیات اجرایی این پروژه به زودی به صورت رسمی آغاز می شود.
خادمی تصریح کرد: اجرای خط ریلی در استان بوشهر امری مهم و ضروری است و با اتصال ریل بنادر استان از لحاظ اقتصادی و معیشتی متحول می شود.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره برداری از طرح های نیمه تمام در بخش راه ها زمینه استفاده بهتر از ظرفیت های منطقه را به دنبال دارد.
سید کمال الدین شهریاری افزود: برای بهره برداری از طرح های در حال ساخت استان بوشهر در حوزه حمل و نقل بیش از یکهزار و 200 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر حدود 700 کیلومتر بزرگراه در استان بوشهر ساخته شده
است.
6047/6045

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بزرگراه خليج فارس بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استانهای فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رییس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‌‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید