Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد جوانمرد متخصص عمومی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره عوارض مصرف خودسرانه مسکن‌ها اظهار کرد: مصرف مسکن‌های غیر استروئیدی مثل خانواده‌های پروفن (پروفن)، انواع ترامادول، مفنامیک اسید، پروکسیکام و غیره حتما باید با تجویز پزشک و با توجه به شرایط بیمار باشد؛ چرا که در صورت مصرف ناصحیح و خودسرانه  عوارض خطرناکی در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که این عوارض معمولا به صورت اختلالات  گوارشی به خصوص در معده نمود پیدا می‌کند، ادامه داد: برای مثال مصرف مسکن پروفن با معده خالی یا بعد از هضم غذا بسیار تحریک کننده است و منجر به ایجاد التهاب در سیستم گوارشی فرد مثل زخم معده و زخم روده می‌شود؛ به طوری که اگر به موقع برای درمان آن‌ها اقدام نشود یا توجه خاصی به علائم آن نکنند این عارضه می‌تواند به قیمت جان بیمار تمام  شود؛ بیماران زیادی بودند که به علت مصرف ناصحیح این مسکن‌ها با خونریزی وسیع معده و در نتیجه آن افت شدید هموگلوبین به مراکز درمانی مراجعه کردند.

علائم زخم معده

وی درباره علائم بروز زخم  معده بیان کرد: معمولا مدفوع سیاه رنگ و چسبنده از مهمترین نشانه‌های خونریزی معده است و سریعاً باید جلوی خونریزی آن‌ گرفته شود.

این متخصص عمومی ادامه داد: در مجموع مصرف خودسرانه مسکن‌ها را توصیه نمی‌کنیم  چرا که در برخی از دیگر افراد حساسیت های دارویی نسبت به این مسکن‌ها می‌تواند منجر به ایجاد التهاب های جلدی یا همان التهاب های روی پوست شود.

مسکن‌هایی برای مصرف عادی که نیاز به تجویز پزشک ندارند

وی تاکید کرد: تعداد معدودی از مسکن‌ها هستند که برای سردرد یا دردهای موقت و نه شدید استفاده می‌شود که در این بین بهترین پیشنهاد استامینوفن است؛ این قرص که معمولا برای پایین آوردن تب استفاده می‌شود اثر کاهش درد هم دارد؛ در غیر این صورت اگر نیاز به مصرف مسکن‌های قوی داشتید حتما همراه با غذا باشد تا سیستم گوارش را تحت  تاثیر قرار ندهد در ضمن نباید چند مسکن را پشت سر هم مصرف کرد؛ حداقل فاصله بین مصرف مسکن‌ها ۶تا ۸ است.

جوانمرد یادآوری کرد: مصرف مسکن‌های غیر استروئیدی برای افراد زیر ۱۲ سال توصیه نمی شود؛ در صورت ضرورت مصرف از نوع شربت آن استفاده و مقدار مصرف آن با دستور پزشک تعیین می‌شود؛ در این موارد هم نباید مصرف دارو با شکم خالی و یا بعد از هضم غذا باشد.

انتها پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی دستگاه قضا ظهر امروز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) طی سخنانی در حاشیه جلسه شورای عالی قوه قضائیه، به بیان برخی نکات و مسائل مطرح شده در این جلسه پرداخت و گفت: از جمله مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه می‌توان به تأکیدات رئیس دستگاه قضا در رابطه با لزوم در نظر گرفتن تناسب میان جرایم و مجازات‌ها اشاره کرد.

وی در همین رابطه گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مطرح شد که آرا صادره در محاکم قضائی از یک سو باید قابل دفاع و مستند باشند و از سوی دیگر، نباید موجبات وهن دستگاه قضا را فراهم کنند؛ همچنین رئیس دستگاه قضا تاکید کرد که قضات در عین حال که نباید اسیر فضاسازی‌ها و غوغاسالاری‌ها شوند باید به مقوله اتقان آرا توجه ویژه‌ای داشته باشند.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه امروز تخصصی شدن بسیاری از مسائل و موضوعات در دستگاه قضا از جمله در حوزه‌های بورس، بانک و امور دریایی، مورد تاکید جدی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قرار دارد، تصریح کرد: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز پیرامون مقوله ارائه آموزش‌های تخصصی به قضات، مأموریت ویژه‌ای را به معاونت منابع انسانی قوه قضائیه ابلاغ کرد.

جهانگیر با بیان اینکه مقوله توجه به حقوق عامه، از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه شورای عالی قوه قضائیه بود، گفت: در نشست امروز پیگیری چگونگی اجرایی شدن دستور ۱۰ روز پیش رئیس عدلیه در دستور کار قرار گرفت و پس از طرح مباحثی از سوی دادستان انتظامی قضات در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه ناظر بر برخی احکام صادره با موضوع انسداد کد ملی افراد، رئیس عدلیه به معاون اول قوه قضائیه برای بازنگری و به روز رسانی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های قضائی که در گذشته صادر شده‌اند، مأموریت داد و تاکید کرد در عین حال که صدور احکام ناظر بر انسداد کد ملی افراد نباید به عنوان یک حکم عمومی جاری و ساری شود، می‌توان از این احکام در مواردی بسیار خاص و برای برخی از محکومان استفاده کرد.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه تبادل اتباع ایرانی زندانی در زندان‌های خارج از کشور را از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه برشمرد و گفت: با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیأت دولت به کشور پاکستان، وزیر دادگستری در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه به طرح نکات و مطالبی پیرامون تبادل اتباع زندانی دو کشور ایران و پاکستان پرداخت که کلیت این موضوع با موافقت حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و شورای عالی قوه قضائیه همراه بود و بنا شد که سازوکارهای لازم جهت انجام این امر دنبال شود.

کد خبر 6092205

دیگر خبرها

  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟