Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@22:06:21 GMT

حذف دفترچه تامین اجتماعی در خراسان جنوبی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۲۴۴۶

حذف دفترچه تامین اجتماعی در خراسان جنوبی آغاز شد

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی از آغاز طرح حذف دفترچه درمانی در مطب‌های پزشکان و سایر مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در سطح استان خراسان جنوبی خبر داد. ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳ استانها خراسان جنوبی نظرات

فرزاد فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، با اشاره به طرح جایگزینی نسخ الکترونیکی اظهار داشت: استفاده از نسخ الکترونیکی به جای نسخ کاغذی بیش از یک سال است در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سطح استان پیاده سازی شده و در حال حاضر تمام مراکز ملکی تأمین اجتماعی سطح استان از این رویه استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای پیاده سازی این برنامه مجموعه‌ای از سخت افزارهای کاملا به روز، همراه با نرم افزار بسیار سنگین و وسیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: در راستای این طرح پزشکان در مراکز ملکی برای تجویز دارو مانند سابق در دفترچه‌ها دارو درج نمی‌کنند و در سیستم درج می‌کنند و این نسخ به داروخانه ارسال می‌شود.

فیروزی با بیان اینکه در حال حاضر در تمام مراکز سطح استان این برنامه پیاده سازی شده است تصریح کرد: به طور استثنا نسخ خاصی که داروی آن در داروخانه مرکزی نیست  از دفترچه استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیمی که در هیئت مدیره سازمان گرفته شد مقرر شد که طرح حذف نسخ کاغذی و استفاده از نسخ الکترونیکی در مراکز طرف قرارداد نیز پیاده‌سازی شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: در حال حاضر کار آموزش پزشکان، داروخانه داران و سایر مراکز تشخیصی و درمانی زیر پوشش تامین اجتماعی خراسان جنوبی برای اجرای طرح حذف دفترچه در حال اجرا است.

فیروزی تصریح کرد: در مرحله دوم 5 استان به عنوان پایلوت در راستای اجرای این طرح انتخاب شدند که خراسان جنوبی یکی از این استانها است.

وی اظهار داشت: سال گذشته این طرح در استان یزد در مرحله پایلوت اول، آزمون خود را پس داد و اشکالات آن رفع شد و مرحله پایلوت دوم را خراسان جنوبی مدیریت و راهبری خواهد کرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه این طرح، طرحی کامل و مورد استفاده و جایگزینی فرآیند خواهد بود افزود: در این راستا اقداماتی انجام و در حال انجام است و برای آینده پیش بینی شده است.

فیروزی  بیان کرد: خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی خراسان جنوبی در قالب 4 مرکز درمانی در استان و 2 مرکز بستری نیز در شهرستان بیرجند به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در بحث مراکز ملکی در حال حاضر دو بیمارستان اعم از بیمارستان شهید دکتر رحیمی و بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) در خراسان جنوبی وجود دارد که با الگوی ملکی به صورت رایگان به بیمه شدگان خدمات دهی می‌کنند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: مراکزی تحت عنوان مراکز ملکی مربوط به خود سازمان در شهرستان‌های قاین، فردوس، نهبندان در هر کدام یک درمانگاه عمومی وجود دارد و یک مرکز جدید نیز با سطح پلی کلینیک در شهرستان طبس خدمات دهی می‌کند.

انتهای پیام/ش

R41348/P1336/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی ایلام ، با اشاره به اینکه بیش از ۱۴هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است،گفت:بیش از ۷۸ درصد از پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس ایلام منجر به مصالحه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت:مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرائم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های موثری برداشته و قطعا با پای کار آمدن سازمان های حمایتی و دخیل در حوزه آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی ورود کرد.

وی اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران ومددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تعداد11 هزار و 289 پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 78 درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است،اظهار کرد: ایجاد مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه اندازی شده اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد:هر قدر بتوان با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی راحل و فصل کرد به همان میزان بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، همشهریان عزیز می توانند با شماره گیری شماره 096580 ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره مند شوند.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری