Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-20@00:42:37 GMT

صادرات به کشورهای همسایه علت گرانی میوه

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۴۰۳۴

محمدرضا فلاح رئیس اتحادیه میوه فروشان البرز در گفت وگو با خبرنگار گفت: علت گرانی در برخی محصولات مانند شلیل، هلو، شبرنگ و ... اتمام فصل برداشت آنهاست؛ این مقدار معدودی هم که در میادین و واحدهای صنفی دیده می‌شود همگی محصولات سردخانه‌ای هستند که تقریباً رو به اتمام است‌.
وی افزود: البته جای نگرانی در خصوص کمبود میوه نداریم چون مرکبات و میوه‌های مخصوص فصل پاییز در راه هستند و تا چند روز آینده از شهرستان‌های مختلف به کرج می‌رسند؛ البته الان هم نارنگی با قیمت کیلویی پنج هزار تومان در دسترس شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فلاح در خصوص کاهش قیمت برخی اقلام گفت: خوشبختانه با جلوگیری از صادرات گوجه فرنگی و سیب زمینی شاهد کاهش قیمت محسوس این محصولات بودیم که البته این روند کاهش قیمت در هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی با اعلام کاهش ۳۰ درصدی قیمت گوجه فرنگی و سیب زمینی افزود: با توجه به اینکه جلوی صادرات گوجه فرنگی گرفته شده است قیمت این محصول هزار تومان کاهش داشته و با قیمت ۲۳۰۰ تومان در میادین عمده فروشی عرضه می‌شود همچنین سیب زمینی اردبیل و همدان هم با قیمت ۲۴۰۰ تومان در میادین عمده فروشی در اختیار واحدهای صنفی و شهروندان قرار می‌گیرد.
رئیس اتحادیه میوه فروشان البرز در ادامه اعلام کرد: قیمت برخی محصولات مانند موز، براساس قیمت روز دلار تعیین و با نوسانات ارزی مشخص می‌شود البته این محصول نیز هم اکنون با کاهش قیمت هزار تومانی با قیمت کیلویی ۱۰ هزار تومان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
فلاح در پایان اظهار داشت: اگر صادرات به صورت مدیریت شده و جود داشته باشد دچار افزایش قیمت نمی‌شویم و می‌توانیم محصولات را با قیمت پایین‌تر در اختیار شهروندان بگذاریم البته رکود موجود در بازار به معنی نبود میوه نیست بلکه خرید مردم به دلیل ماه‌های محرم و صفر کاهش داشته است. پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: میوه کشورهای همسایه رئیس اتحادیه میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌

وزیر جهاد کشاورزی در سفر به استان سمنان بر ضرورت جهش تولید تأکید کرد و گفت: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، محمدعلی نیکبخت ظهر امروز در جمع نخبگان ، بهره‌برداران و تشکل‌های بخش کشاورزی شهرستان‌های گرمسار و آرادان اظهار داشت: در تولید باید جهش اتفاق بیفتد و دولت با مشارکت و همراهی  مردم و همراهی مردم شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مردم دو دسته‌ هستند،  یک دسته در حال تولید بوده و یک عده هم می‌خواهند بیایند و تولید بکنند گفت: باید زمینه تولید فراهم شود تا تولیدکنندگان چند برابر تولیدات فعلی خود  را داشته باشند و نیاز است در این مسیر موانع را از سر راه تولیدکنندگان برداریم.

وی با بیان اینکه برخی از مردم  قصد تولید دارند و تمایل به حضور در عرصه تولید هستند ما باید موانع را از سر راه آنان برداریم و برای مشتاقان نیز فرش قرمز پهن کنیم.

نیکبخت با تأکید بر اینکه باید بگذاریم مردم خودشان تولید را مدیریت کنند به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: همه باید برای جهش تولید تلاش کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم و بخش دولتی باید دست به دست هم بدهند تا جهش تولید اتفاق بیفتد و در شهرستان‌های گرمسار و آرادان  هم هیچ بن‌بستی وجود ندارد و باید  با منابع موجود راندمان را بالا ببریم.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در خیلی از محصولات ظرفیت رسیدن به خودکفایی را داریم و نیاز است در این زمینه دانشگاه‌ها و نخبگان به کمک بیایند و سایر فرصت‌ها را هم در نظر بگیریم تا به کمک هم خودکفایی شکل بگیرد.

جلوگیری از خام‌فروشی  محصولات ضروری است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بسیاری در بخش شیلات و در بخش گلخانه‌ها  داریم و صنایع غذایی برای فرآوری محصولات با ایجاد ارزش افزوده باید به میدان بیایند و ما جلوی خام فروشی و صادرات مواد خام را بگیریم و باید خلق ثروت و برندسازی و صادرات بکنیم.

نیکبخت خاطرنشان کرد: در حوزه دامپروری و صنایع تبدیلی و صنایع جانبی هم نیز باید اقداماتی انجام شود و در کل کشور و به تبع آن در استان سمنان نیز ظرفیت‌های فراوان رشد وجود دارد.

وی گفت: در حال حاضر استان سمنان تأمین گوشت قرمز و سفید و لبنیات چند استان است را بر عهده دارد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ محدودیت و ممنوعیتی برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی نباید وجود داشته باشد و در تولید هم هیچ محدودیت و سقف نداریم و برای تولید کننده نباید سقف بگذاریم.

نیکبخت گفت: تولیدکننده باید بخشی از تولید خود را برای تازه‌خوری و بخش دیگری را برای فرآوری و بخشی را هم نیز برای صادرات بگذارد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان به سمت  صادرات حرکت کنند گفت: صادرات را باید به تولیدکننده آموزش دهیم و  باید صادرات را به تولیدکننده گره بزنیم.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما در سال 1402 کمترین چالش را در حوزه‌های مختلف مخصوصاً در تامین میوه و سبزی و سیفی داشتیم.

نیکبخت از صادرات 268 هزار تن رب گوجه در سال گذشته خبر داد و گفت: میزان صادرات چند برابر سال گذشته آن است و  روزانه هشت هزارتن صادرات گوجه فرنگی داریم.

وی گفت: در سنوات گذشته مثلاً در آذربایجان غربی کشاورزان سیب تولیدی و مازاد فروش نرفته خود را با لودر امحا می‌کردند اما با کمک صنایع تبدیلی رفع شد و  به تجار هم اعلام شد در صورتی به شما مجوز واردات می‌دهیم که محصولات داخلی را ابتدا بخرید و محصولات کشاورزی که بر روی دست کشاورز مانده است را ابتدا بخرید و سپس مجوز اخذ کنید.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند همه این کارها را انجام دهد و این به معنی مشارکت مردمی و تاثیرگذاری آنان است.

نیکبخت درباره حل مشکل آب سد نمرود و رودخانه حبله رود گرمسار گفت: با مشارکت مردم باید آب سد نمرود را با لوله به منطقه منتقل کنیم.

وی اضافه کرد: وزیر جهاد کشاورزی با به اتفاق این دو وزارتخانه مشکلات را اولویت بندی و انشاالله پیگیری و حل می‌کنیم.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • رفتار موذیانه همسایه شمالی زیر ذره‌بین
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • متحدان هیتلر، متحدان نتانیاهو
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • برداشت بیش از ۲۵۲ هزار تن انواع محصولات گرمسیری ازباغات سیستان و بلوچستان
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • وزیر فرهنگ راه را برای گرانی بلیت‌ اجراهای صحنه‌ای باز کرد/ حداکثر ۹۰۰ هزار تومان!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ تداوم کاهش جزیی قیمت‌ها در بازار
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی