Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر کشوری در سراسر جهان دارای جاذبه هایی است که نشانه آن کشور خوانده می شود. اما در بین بعضی از بناهای تاریخی که اغلب گردشگران به ظاهر آنها توجه می کنند، راه های مخفی و یا اتاق های پنهانی توسط معماران ساخته شده است.

در این گزارش بناهای تاریخی را معرفی خواهیم کرد که دارای اتاق های مخفی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کوه راشمور

سازنده این آثار معروف در ایالت داکوتای جنوبی ایالات متحده آمریکا بر روی سنگ کوه راشمور چهره چهار تن از مشهورترین روسای جمهور آمریکا را کنده کاری کرده است. این مجسمه ساز علاوه بر خلق این آثار روی کوه ،یک اتاق مخفی نیز در دل کوه ایجاد کرده است که در آن اسناد مهم را نگهداری می کنند.

این آثار هنری چهره آبراهام لینکن، تئودور روزولت،توماس جفرسون و جرج واشگینگتن را روی کوه نشان می دهد و اتاق مخفی پست سر چهره لینکن قرار گرفته است.
مجسمه آزادی

معمولا بازدید کنندگان مجسمه آزادی که یکی از جاذبه های شهر نیویورک است به بالای مجسمه می روند.برای نزدیک شدن به مجسمه باید از 200 پله بالا بروید اما اغلب کسی نمی داند که اگر 100 پله دیگر بالا بروند به اتاق کوچکی خواهید رسید که نمایی بسیار خیره کننده دارد.
برج ایفل

این برج که نماد شهر پاریس فرانسه است دارای اتاقی مخفی بسیار کوچک است که گوستاو ایفل سازنده این برج مخصوص خودش ساخته است.
عده ای از این اتاق مخفی خبر داشتند و حاضر بودند پول زیادی برای اجاره کردن آن به گوستاو بدهند اما با مخالفت رو به رو می شدند.
کولوسئوم

مطمئنا تماشاخانه رم ایتالیا نیازی به معرفی ندارد.اما گردشگران به ندرت به تونل زیر زمینی آن توجه می کنند چون مجذوب زیبایی های بنای معماری آن قرار گرفته اند.اما در زیر زمین مکانی بسیار جالب تر و جذاب تر وجود دارد جایی که گلادیوتور ها ،شیرها و ببرها از آنجا وارد صحنه می شدند.
آبشار نیاگارا

البته در آبشار دری وجود ندارد اما یک غار مخفی در زیر آبشار قرار گرفته است.در کتاب های باستانی نیز به این غار اشاره شده و آن را «غار ارواح بد» خوانده است چون روح سربازان جنگ های جهنمی در آنجا جمع شده است.

انتهای پیام/

رازهایی در مورد آثار تاریخی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جذاب ترین ها دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است

نظام الدین کارگزار گفت: رباط «عباس آباد» در محور مواصلاتی تربت جام به تایباد، مزار «مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی» در این شهر و «میل کرات» در جاده اصلی تایباد به خواف از مهمترین آثار تاریخی شهرستان تایباد به شمار می روند که نسبت به سایر بناها نیاز بیشتری به بهسازی دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به دیر قدمت بودن بناهای تاریخی این منطقه، همه ساله برای نگهداری و مرمت این آثار افزون بر ۱۵ میلیارد ریال مورد نیاز است.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تایباد ادامه داد: سال گذشته با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه و شهرداری شهر «مشهدریزه» ، ۶۰۰ میلیون ریال برای مرمت قسمتی از بدنه و بام سازی مزار «شاهزاده قاسم» هزینه شد.

وی گفت: پارسال از محل اعتبارات درآمدهای نفتی هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مرمت رباط عباس آباد که یک اثر ثبت شده جهانی است، مصوب شد.

کارگزار با اشاره به اینکه دیار مرزی تایباد بناهایی از دوره سلجوقی تا قاجاریه را در خود جای داده است، بیان کرد: برای راه اندازی موزه نسخ خطی در محل آب انبار تاریخی مزار مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی طی چند سال گذشته بیش از ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده ولی تاکنون به بهره برداری نهایی نرسیده است.

شهرستان تایباد ۷۱ بنای تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و یک اثر جهانی دارد.

مزار مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی، رباط عباس آباد، میل کرات و مزار شاهزاده قاسم از مهمترین بناهای تاریخی این شهرستان است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی باران به بناهای تاریخی سیستان وبلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • کشف هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی
  • استفاده از هنرمندان برای معرفی تاریخ در مناطق کم‌برخوردار
  • کشف یک هزار و ۷۶۰ عدد سکه فلزی تاریخی از منزل یک روستایی در مراغه
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است