Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه در اقدامی که واشنگتن را شوکه کرد، از استعفای خود از نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در پایان سال و ترک دولت خبر داد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه در اقدامی که واشنگتن را شوکه کرد، از استعفای خود از نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در پایان سال و ترک دولت خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  فرماندار سابق کارولینای جنوبی که به همراه ترامپ در کاخ سفید برای اعلام این خبر حضور یافت، از این دوران به عنوان یکی از افتخارات زندگی خود یاد کرده و مدعی شد: "اکنون آمریکا مورد احترام است ... همه کشورها می‌دانند اگر ما اعلام کنیم کاری را انجام می‌دهیم حتما آن را انجام خواهیم داد. "   هیلی که به دلیل بروز اختلافات با رئیس جمهور آمریکا بیش از دیگران در مظان اتهام نویسنده ناشناس نیویورک تایمز بودن مواجه شده بود، ماه گذشته در واشنگتن پست نوشت: "من وقتی با رئیس جمهور ترامپ به چالش می‌خورم، این کار را مستقیما انجام می‌دهم."     وی که از مخالفان سرسخت ترامپ در دوران انتخابات ۲۰۱۶ بود، پس از انتخاب وی به ریاست جمهوری تغییر موضع داده و از حامیان وی شده بود.   در این رابطه: نیکی هیلی از سمت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل استعفا داد     هیلی در مقاله مذکور نوشت: "البته من در خصوص همه مسائل با رئیس جمهور موافق نیستم. اما زمانی که مخالفتی وجود دارد، این مخالفت می‌تواند به شکل صحیح یا نادرست مطرح شود. "       سی ان ان ضمن بررسی موضوع استعفای نیکی هیلی از سمت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، انتقاد‌های شدید وی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در زمان کارزار انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۶ را دلیل این تصمیم ترامپ اعلام کرده است.   یکی از منابع نزدیک به کاخ سفید در گزارشی که در روز سه شنبه در هافینگتون پست منتشر شد، ضمن گمانه زنی درباره علت برکناری هیلی نوشت که این امکان وجود دارد که فساد و ناکارآمدی مالی هیلی مانند رسوایی‌هایی دیگر بخش‌های دولت سبب برکناری هیلی شده باشد.    
دیلی میل نیز روز سه شنبه نوشت: گروه «شهروندان حامی مسئولیت‌پذیری و اخلاق در واشنگتن» روز دوشنبه از نیکی هیلی، به دلیل نقض اخلاق حرفه‌ای کارکنان دولت و پذیرش پرواز‌های خصوصی با هواپیما‌های مجلل از سه سرمایه‌دار، به طور رسمی شکایت کرده بود. این پرواز‌ها که تاکنون چند مقام دیگر دولت ترامپ را نیز گرفتار کرد در نهایت به کناره گیری تام پرایس، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، انجامید.
در همین حال شبکه خبری الجزیره به نقل از منابع خبری، عامل اصلی برکناری هیلی از نمایندگی آمریکا در سازمان ملل را ناکامی هیلی در میزبانی موفقیت آمیز جلسه شورای امنیت سال جاری سازمان ملل اعلام کرد. الجزیره نوشت انتظار می‎رفت این جلسه با محوریت ایران که ریاست آن بر عهده دونالد ترامپ بود، بتواند جامعه جهانی را علیه ایران در این نشست بسیج کند، اما با واکنش‌های صریح متحدان اروپایی آمریکا مواجه شد؛ به گونه‌ای که اکثر حاضران از خروج آمریکا از برجام انتقاد کردند.
هیل و برخی منابع خبری دیگر پیشتر از قصد هیلی برای نامزدی در ریاست جمهوری ۲۰۲۰ خبر داده بودند. اما هیلی سه شنبه هنگامی که در کنار ترامپ برای اعلام خبر استعفای خود ایستاده بود، گفت بر خلاف آن چه در برخی رسانه‌ها آمده قصد نامزد شدن برای ریاست جمهوری در انتخابات آتی آمریکا را ندارد و به حمایتش از دونالد ترامپ ادامه خواهد داد.    
سی.ان.ان در گزارشی مدعی شد: هیلی احتمالا جانشین جیمز متیس، وزیر دفاع دولت آمریکا خواهد شد که بنا به اعلام برخی منابع خبری از زمان خروج آمریکا از برجام روابطش با وی روز به روز تیره‌تر شده است. اگرچه صحت این اخبار با توجه به اظهارات ترامپ درباره حضور هیلی در دولت در آینده نزدیک، نمی‌تواند مورد استناد قرار بگیرد، اما می تواند مهر تائیدی بر غیر قابل کتمان بودن  اختلافات گسترده در دولت آمریکا باشد؛ زیرا بنا به اعلام سی.ان.ان، جان بولتون مشاور شورای عالی امنیت ملی آمریکا و برخی از اعضای این شورا به ترامپ توصیه کرده بودند که در صورت دریافت درخواست استعفای هیلی، با آن مخالفت نکند.   برکناری او بلافاصله پس از پایان دادگاه کاوانا و عضویت وی در دیوان عالی دادگستری از دیگر مواردی است که بازار گمانه زنی‌ها در ارتباط با این موضوع را داغ می‌کند.
در حالی که از مدتی پیش موضوع مداخله ایوانکا ترامپ و جرد کوشنر، دختر و داماد ترامپ در برکناری هیلی مطرح شده بود، وی روز گذشته با رد این گمانه‎زنی گفت: "من نمی‌توانم به اندازه کافی از خوبی‌های ایوانکا و جرد کوشنر بگویم. جرد نابغه‌ای است که هنوز شناخته نشده است. " ادعایی که به نظر می‌رسد با طرح جایگزینی ایوانکا ترامپ در نمایندگی سازمان ملل از سوی شخص ترامپ چندان هم نادرست نباشد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا ترامپ هیلی استعفا اختلافات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل

علی الدفاعی، عضو دفتر سیاسی و سخنگوی مجلس اعلای عراق در گفتگو با تسنیم ضمن تمجید از عملیات وعده صادق ایران به رژیم صهیونیستی اظهار داشت این عملیات سبب تقویت هر چه بیشتر جایگاه ایران و محور مقاومت در معادلات جهانی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، «علی الدفّاعی»، عضو دفتر سیاسی و سخنگوی مجلس اعلای عراق در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری تسنیم، به تشریح  دیدگاه خود در مورد مهم ترین تحولات جاری در منطقه غرب آسیا از جمله پاسخ ایران به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی عملکرد دولت محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق و دیدارهای اخیر وی با جو بایدن و رجب طیب اردوغان، روسای جمهور آمریکا و ترکیه پرداخته است. 

الدفاعی در پاسخ به سوالی پیرامون رویکرد دولت کنونی عراق به ریاست السودانی، نخست وزیر عراق در قیاس با کابینه های پیشین اظهار داشت: اولویت‌های دولت آقای سودانی که در برنامه دولت نیز اعلام شد و مجلس نمایندگان نیز به آن رای داد، این بود که بیشتر تلاش‌های دولت، معطوف به حل مشکلات داخلی این کشور باشد که مهم‌ترین آن بهبود وضعیت معیشتی به‌ویژه برای طبقات فقیر مردم بود.

وی در ادامه افزود: مسئله رفاه اجتماعی به دلیل افزایش جعمیت فقرا و نیازمندان به ویژه زنان بیوه، زنان مطلقه و سالمندان مورد توجه آشکار دولت کنونی عراق قرار گرفته است. علاوه بر این پرونده هایی همچون بهداشت و سلامت که در دولت های قبلی عراق مغفول مانده بود، بار دیگر اهمیت پیدا کرده است. بازسازی بیمارستان ها، بهبود خدمات پزشکی و بهینه سازی وضع پرسنل بهداشت و سلامت و تدارک تجهیزات لازم و همچنین توسعه امکانات درمان برای موارد بحرانی و ... از مواردی است که این دولت به آن توجه دارد. 

عضو دفتر سیاسی مجلس اعلای عراق پیشبرد امر خدمات رسانی به شهروندان عراقی از جمله تسهیل خدمات عمرانی و دولت الکترونیک را نیز از جمله دیگر اهداف مدنظر کابینه محمد شیاع السودانی دانست و گفت: در روند طرح های عمرانی و بازسازی ها نیز پیشرفت چشمگیری را شاهد هستیم که این  مسئله مورد توجه دولت قرار گرفته و بغداد را به عنوان پایتخت، به کانون اصلی پروژه های احداث پل ها و تونل ها، آسفالت خیابان ها و ساخت جاده های جدید و توسعه زیرساخت های حمل و نقل عمومی تبدیل کرده است.

السودانی در نهایت اظهار داشت حجم انبوه پروژه های عمرانی و خدمت رسانی به مردم عراق در داخل که با توفیقات زیادی نیز همراه بوده، سبب شده تا  از تمرکز کابینه وی بر مسائل مرتبط با سیاست خارجی کاسته شود. فلذا در مقایسه با مسائل داخلی، در بخش سیاست خارجی تلاش کمتری صورت گرفته است.

علی الدفاعی در پاسخ به سوالی پیرامون چالش های پیش روی دولت السودانی در سطح منطقه ای و بین المللی نیز اظهار داشت: در حوزه سیاست خارجی، به ویژه در دو سطح منطقه ای و بین المللی، منطقه درگیر دو جنگ ماهوی است: نخست، جنگ اوکراین که نفوذ غرب و آمریکا را تحت تأثیر قرار داد؛ و دیگری نبرد غزه است که در آستانه شعله ور کردن کل منطقه و ورود به یک جنگ گسترده است. این جنگ به دلیل تجاوزات وحشیانه صهیونیست ها که منجر به نسل کشی مردم فلسطین به ویژه کودکان شده، یک بحران انسانی واقعی ایجاد کرده و قربانیان آن در مدت شش ماه از 33 هزار شهید فراتر رفته است.

وی افزود: در همین راستا تاکید بر همکاری مشترک با کشورهای منطقه با هدف پایان دادن به بحران غزه از اهمیت بالایی برای دولت السودانی برخوردار است. تحکیم روابط با کشورهای همسایه به ویژه جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و پادشاهی عربستان سعودی با تأکید بر منافع مشترک، نقطه مثبتی در مواضع دولت آقای سودانی است و در مقابل هرگونه اقدامی که بر اصل روابط تاریخی و برادرانه این کشورها با یکدیگر تأثیر منفی بگذارد، از سوی دولت عراق نیز مردود است.

الدفاعی سپس اضافه کرد: موضع عراق همواره بر این اصل استوار بوده است که هرگونه تجاوز به کشورهای همسایه و امنیت آنها را رد کند.

السودانی: موشک‌های ایرانی از خاک عراق شلیک نشده است

 

عضو دفتر سیاسی و سخنگوی مجلس اعلای عراق در تشریح مواضع این جریان در قبال رایزنی های دولت السودانی با مقامات آمریکایی و ترک اظهار داشت: سفر سودانی به آمریکا، سفر مهمی بود و عراق به وضوح بر مواضع خود در مناسبات با آمریکا تاکید کرد که هیچ توجیهی برای ادامه حضور نیروهای نظامی ائتلاف بین المللی در عراق وجود ندارد چراکه نیروهای قهرمان عراقی اکنون قادر به حفظ امنیت، کنترل مرزها و حفاظت از ثبات در سرتاسر کشور و منطقه هستند.

الدفاعی با اشاره به چشم انداز پیش روی عراق پس از تحمل سالها جنگ، اشغال و مبارزه با تروریسم گفت: ما شاهد گذار به مرحله جدیدی در زمینه بازسازی زیرساخت های عمرانی، نفت و توسعه اقتصادی هستیم. کمیته های فنی مشترک برای تعیین سازوکارها و چارچوب های زمانی خروج نیروهای خارجی و بستن این پرونده شروع به کار کرده اند. آقای السودانی نیز در دیدار با بایدن، رئیس جمهور آمریکا، موضع عراق را با شجاعت بیان و در مقام یک دولتمرد کشوری که احترام به حاکمیت کشورش اجتناب ناپذیر است، رفتار کرد.

 

کارنامه سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا؛ موفق یا ناکام؟نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

 

الدفاعی در تشریح دیدگاه مجلس اعلا در قبال سفر اخیر اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به کشورش نیز گفت:  مسائل بین دو کشور در زمینه‌های امنیتی، اقتصادی، آب و ... بسیار مهم است. ابتکار عمل در پیشبرد طرح «جاده توسعه»  دلیل مهمی برای حل و فصل بسیاری از اختلافات، نزدیک کردن دیدگاه ها، همکاری برای حفظ ثبات است که می تواند زمینه ساز پایان بخشیدن به پرونده تجاوز نظامی (ترکیه به خاک عراق) که ناقض حاکمیت است و امضای چندین معاهدات به نفع دو کشور باشد.

ما انتظار داریم که با عزمی راسخ و قوی، رو به جلو حرکت کنیم و در این بین ضروری است که ترکیه بداند به عراق نیاز دارد و این مستلزم آن است که همه مقدمات را برای تداوم توافقات فراهم کند.

سخنگوی مجلس اعلای عراق در بخش پایانی این گفتگو در تشریح مواضع خود پیرامون پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی در خلال عملیات وعده صادق نیز گفت: واکنش ایران، پاسخی قوی، شجاعانه و خردمندانه بود. جمهوری اسلامی گام‌هایی رو به جلو برداشت و توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل، قدرت دفاعی و گنبد آهنین را از بین برد و حتی ضعف متحدان رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان داد که ایران همواره مقتدر، در زمان اتخاذِ تصمیماتِ سرنوشت ساز، شجاعانه عمل می کند، حتی اگر تنها باشد. تا زمانی که حق با او باشد، با یاری رساندن به مستضعفین، پیروز می شود و از حاکمیت خودش محافظت می کند.

الدفاعی تاکید کرد معتقدیم، پس از پاسخ ایران، معادلات حاکم بر جهان تغییر کرده است. انتظار می رود قدرت تاثیرگذاری جمهوری اسلامی و همه کشورهای عضو محور مقاومت قوی‌تر خواهد شد. ایران ثابت کرده است که مخالف هرگونه سلطه گری، مداخله و تهاجم خارجی است. است.

 

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است