Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: مجرمان ایرانی پس از صدور احکام قضایی توسط قوه قضاییه به پلیس بین الملل معرفی می شوند و اینترپل در اولین مرحله برای این مجرمان «اعلان قرمز» صادر می کند.

سردار سرتیپ هادی شیرزاد درباره اقدامات انجام شده برای مبارزه با اخلالگران اقتصادی به ویژه در حوزه ارز به خبرنگار اجتماعی ایرنا، گفت: آنچه که اینترپل در امور مربوط به اخلال گران اقتصادی یا سایر مجرمان انجام می دهد، با توجه به دستوری است که دستگاه قضایی درباره مجرمیت افرادی که در خارج از کشور بسر می برند، صادر کرده و به عنوان واسط میان پلیس جمهوری اسلامی ایران با پلیس دیگر کشورها اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به موفقیت پلیس بین الملل در دستگیری متهم پرونده سکه ثامن، گفت: این دستگیری حاصل تلاش های پلیس بین الملل نیروی انتظامی و اینترپل بود و در مجموع مجرمان اقتصادی پس از صدور احکام قضایی توسط قوه قضاییه به پلیس بین الملل معرفی می شوند و اینترپل در اولین مرحله برای این مجرمان «اعلان قرمز» صادر می کند.
رئیس پلیس بین الملل ناجا افزود: مفهوم اعلان قرمز این است که ما درخواست قوه قضائیه را به تأیید مرجع حقوقی پلیس اینترپل می رسانیم و این مرجع پس از دریافت این مدارک اعلان قرمز را صادر می کند که درخواست قوه قضاییه درباره مجرمان و مجازات احتمالی آن ثبت شده و اگر آن مجرمان را در هر کشوری یافتند به پلیس ایران و اینترپل معرفی می کنند.
شیرزاد اضافه کرد: اینگونه اقدامات به صورت مرتب در پلیس بین الملل ناجا انجام می شود، به گونه ای که تقریبا در هر هفته تا هشت مورد از سوی سازمان اینترپل برای مجرمان مانند مجرمان اقتصادی، قتل یا کلاهبرداری صادر می شود.
وی افزود: وظیفه اینترپل دستگیری و انتقال مجرمین خارج از کشور به داخل است و زمانی که این مجرمان وارد کشور می شوند، پلیسی که مسئولیت پیگیری پرونده را با همکاری قوه قضاییه دارد، بقیه کارها را انجام می دهد.
شیرزاد درباره اقدام پلیس ترکیه در بازداشت گروهی از اخلال گران در بازار سکه و ارز ایران در این کشور، گفت: همکاری کشورهای همسایه در این زمینه بسیار موثر است و این همکاری ها حتی فراتر از بحث اینترپل به عنوان یک نهاد بین المللی است و در این زمینه نیز ما با پلیس کشورهای منطقه درخصوص استرداد مجرمان همکاری های خوبی داریم.
شیرزاد درباره همکاری های پلیس بین الملل ناجا با سایر نهادها، گفت: 192 کشور عضو اینترپل هستند که ایران نیز یکی از اعضای آن است و در حدود 40 کشور نیز همکاری های دو طرفه و چندطرفه در حوزه پلیس بین الملل دارند.
وی افزود: شش نهاد و سازمان بین المللی در این زمینه با جمهوری اسلامی ایران همکاری دارند و وزارت امور خارجه نیز در این نهادها عضویت دارد و مسائلی مانند آموزش و استرداد مجرمین پیگیری می شود.
اجتمام*1003*1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پليس بين الملل نيروي انتظامي استرداد مجرمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2024) تفاهم‌نامه‌های همکاری فی‌مابین استانداری آذربایجان شرقی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه و ستاد اقتصادی ایران در کشور سوریه امضا شد.

در این مراسم که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، یونس ژائله، رئیس اتاق تبریز و مقامات اقتصادی از کشور سوریه، برگزار شد، اتاق بازرگانی تبریز ‌تلاش تازه‌ای را برای گسترش همکاری‌های خود با کشور سوریه و مشارکت در ظرفیت‌های جدید‌ و استفاده نشده در این کشور را آغاز کرد.

استان آذربایجان شرقی و در راس آن اتاق بازرگانی تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صادرات محصولات ایرانی در راستای شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در تلاش است تا با امضای این تفاهم‌نامه‌ها ارتباط اقتصادی گسترده‌تری را با کشور سوریه برنامه‌ریزی کند.

در این راستا دو نفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی با ستاد اقتصادی ایران در سوریه و اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی در حاشیه ایران اکسپو 2024 امضا شد.

در این مراسم که محمد ابوالهدى اللحام، رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه، و محمد عبد الباسط قدح، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی، حضور داشتند، مصطفی خاکسار قهرودی، به نمایندگی از ستاد اقتصادی ایران در سوریه گفت: سوریه ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد و به برکت وجود این ظرفیت‌ها می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و قدم‌های خوبی برداریم. امروز تفاهمنامه عمومی خوبی تنظیم شده و مبنای خوبی برای تجارت آینده خواهد بود.

 

جهش‌های بزرگ اقتصادی برای ایران و سوریه

در ادامه این مراسم محمد قدح با تشکر از حاضران در این نشست گفت: این محفل را می‌توانیم یک قدم موثر و حرکتی بزرگ برای برقراری ارتباط میان دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی بدانیم.

او با تشکر از حضور وزیر کشور ایران در این مراسم ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه می‌تواند فرصتی مناسب برای تقویت روابط دو کشور و استمرار این روابط در آینده باشد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی تصریح کرد: تفاهمنامه‌های مختلفی بین دو کشور به امضا رسیده که محتوای آن مبتنی بر به صفر رساندن هزینه و مالیات گمرکی برای کالاهای تولید شده دو کشور است. امضای این تفاهمنامه موجب مستحکم شدن روابط اقتصادی دو کشور خواهد شد.

وی افزود: از مسئولین ایرانی دعوت می‌کنیم با حضور در نمایشگاهی که به زودی در سوریه برگزارخواهد شد از امکانات و ظرفیت‌های کشور ما بازدید کنند.

قدح در تشریح اهداف این تفاهم‌نامه‌ها هم گفت: از اهداف این تفاهم‌نامه‌ها افزایش وسعت زمینه‌های تبادل تجاری فی مابین دو کشور، افزایش تعداد و میزان درصدی تجار ایرانی و میزان تبادلات مالی دو کشور و حضور ایرانیان در نمایشگاه‌های دائمی و موقت سوریه است. این مسائل باعث می‌شود که در آینده خیلی نزدیک شاهد جهش‌های بزرگ اقتصادی برای هر دو کشور باشیم.

 

ایران در کنار سوریه

در ادامه این مراسم احمد وحیدی، وزیر کشور، در سخنانی کوتاهی با خوشامدگویی به هیئت سوری حاضر در این نشست گفت: همان‌گونه که در دوره جنگ، جمهوری اسلامی در کنار ملت و دولت سوریه بود در دوره سازندگی و رشد اقتصادی هم ایران در کنار شما عزیزان است. باید سوریه پیروز در جنگ تحمیلی توسط دشمن، در صحنه اقتصادی هم پیروز و سربلند شود. ما در این راه همراه شما هستیم و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها موجب شود جریان سازندگی و اقتصاد در سوریه بیش از پیش رشد و توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان دو کشور امضا شد.

 

دیگر خبرها

  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات