Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایل افزایش قیمت رب گوجه فرنگی در بازار اظهار کرد: افزایش قیمت قوطی،کارتن، درب پلاستیکی،گوجه فرنگی و رونق صادرات همگی دست به دست یکدیگر داد تا قیمت رب گوجه 3 تا 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 برابر در بازار بالا رود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان کاهش قیمت رب گوجه فرنگی در بازار وجود دارد، افزود: با توجه به ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی، پیش‌بینی می شود که قیمت رب گوجه به‌تدریج کاهش یابد، اما به سبب افزایش مواد پتروشیمی،کارتن و غیره امکان بازگشت به نرخ 5 هزار و 600 یا 6 هزار تومان وجود ندارد.

آقاطاهر شرایط تأمین حبوبات را مناسب دانست و گفت: اگرچه قیمت اقلام حبوبات نسبت به ماه‌های اخیر 15 تا 20 درصد در بازار افزایش یافته است، اما پیش بینی می شود که در صورت تأمین کسری نیاز داخل با ارز 4200 تومان و ممنوعیت صادرات حبوبات داخل، جای هیچ‌گونه نگرانی مبنی بر نوسان قیمت در بازار وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: بوی ارزانی در بازار اقلام اساسی به مشام می رسد +جزئیات

این مقام مسئول ادامه داد: تا مرداد ماه، خروج کالا از مرزهای کشور به سهولت صورت می‌گرفت به طوریکه کشورهای همسایه به سبب آنکه قیمت اقلام داخلی یک سوم مدت مشابه سال قبل بود، خریدهای خود را روزانه انجام می‌دادند از این رو انتظار می رود که صادرات کالاهای داخلی همانند سوخت ممنوع شود.

وی از عرضه برنج نو به بازار خبر داد و گفت: قیمت برنج ایرانی نو نسبت به مدت مشابه سال قبل 2 تا 3 درصد در بازار افزایش یافته است.

آقاطاهر درباره آخرین وضعیت بازار روغن افزود: تاخیر واردات مواد اولیه تولید روغن به کشور سبب کاهش تولید این کالا شد که هم اکنون با تأمین مواد مورد نیاز، کارخانه‌ها در حال تولید هستند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پایان با اشاره به قیمت اقلام اساسی در بازار گفت: اگر ارز 4200 تومانی به واردات اقلام اساسی اختصاص یابد، پیش بینی می شود که نوسان خاصی در بازار رخ ندهد.

انتهای پیام/

افزایش 3 درصدی قیمت برنج ایرانی در بازار

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح در نوار غزه و ایجاد ابهام در مذاکرات آتش‌بس در این منطقه سبب شد به‌دلیل تداوم نگرانی‌ها درباره تنش‌ها در خارومیانه و خطر محدودیت عرضه از این منطقه، قیمت نفت روز سه‌شنبه (۱۸ اردیبهشت‌) افزایش یابد.

قیمت معامله‌های آتی نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۱۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۱ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۵۴ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با یک سنت افزایش با قیمت ۷۸ دلار و ۴۹ سنت برای هر بشکه معامله شد.

تاماس وارگا از شرکت واسطه نفتی پی‌وی‌ام گفت: آتش‌بس در ابهام باقی می‌ماند و حتی اگر توافق آتش‌بس هم حاصل شود، این دغدغه همچنان وجود دارد که آیا حمله‌های حوثی‌ها در دریای سرخ متوقف و کانال سوئز بازگشایی می‌شود و خطر کشتیرانی در سراسر این منطقه به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد؟

قیمت نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌) افزایش یافت و کاهش هفته گذشته را تا حدودی معکوس کرد. معامله‌های هر دو نوع نفت خام شاخص، بیشترین کاهش هفتگی خود را در سه ماه گذشته به ثبت رساندند، زیرا تمرکز بازار بر داده‌های ضعیف اشتغال در ایالات‌متحده و زمان‌بندی احتمالی کاهش نرخ بهره بانک فدرال رزرو آمریکا معطوف شده بود.

ییپ جون رانگ، استراتژیست بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش قیمت نفت در معامله‌های روز سه‌شنبه بازتاب برخی موانع موجود در مذاکرات آتش‌بس بین رژیم صهیونستی و حماس است که سبب می‌شود قیمت‌گذاری فعالان بازار براساس تنش‌های ژئوپلیتیکی مدت بیشتری طول بکشد.

افزون بر تنش‌های خاورمیانه، گزارش‌های تازه درباره ذخیره‌سازی ایالات‌متحده هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

براساس نظرسنجی رویترز، پیش‌بینی می‌شد ذخیره‌سازی نفت خام و فرآورده‌های نفتی ایالات‌متحده هفته گذشته کاهش یابد. تحلیلگران هم پیش‌بینی می‌کنند ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به سوم ماه مه (جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌) حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش یابد.

در همین حال، اقدام عربستان سعودی برای افزایش قیمت‌های رسمی فروش نفت خام برای عرضه به مشتریان آسیایی، شمال غرب اروپا و مدیترانه در ماه ژوئن سبب افزایش قیمت‌ها شد که نشان‌دهنده افزایش تقاضای نفت در تابستان امسال خواهد بود.

کد خبر 6099701 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی