Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: استعفای نیکی در حقیقت بیانگر شکست سیاست‌های یکجانبه آمریکایی‌ها در نظام بین المللی است.

حسن عابدینی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص استعفای نیکی هیلی نماینده ایالات متحده در سازمان ملل با توجه به همسویی سیاست‌های او با دونالدترامپ گفت: استعفای نیکی در حقیقت بیانگر شکست سیاست‌های یکجانبه آمریکایی‌ها در نظام بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به سادگی می‌توان هیلی را نماینده و وکیل مدافع رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تلقی کرد گفت: در این مدت که وی عهده دار نمایندگی ایالات متحده در سازمان ملل بود تمام سیاست‌های در حوزه بین الملل به اسم آمریکا دنبال می‌کرد در حقیقت در چارچوب منافع رژیم صهیونیستی بود.

عابدینی شاهد این مدعا را انتقال سفارت ایالات متحده را از تلاویو به قدس شریف با با ابتکار هیلی دانست و ادامه داد: همچنین خروج از آمریکایی‌ها از شورای حقوق بشر با این ادعا شروع شد که هیلی گفت: شورای حقوق بشر منافع اسرائیل را تامین نمی‌کند.

کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: خانم هیلی به صراحت اعلام کرد سازمان ملل باید تغییر کند، چون دیدگاه‌های موجود در این سازمان ضد اسرائیلی است. همچنین طرح شوو‌هایی که برضد توان دفاع موشکی ایران به راه انداخته شد مبدع آن هیلی بود و سال گذشته برای اولین بار آهن پاره‌ای را به سازمان ملل برد و ادعا کرد این بخشی از موشک ایرانی است که یمن به ریاض پرتاب کرده است.

وی نیکی هیلی را یکی از سه ضلع مثلث عناد با جمهوری اسلامی دانست و گفت: هیلی در سازمان ملل، نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی و بن سلمان در ریاض در حقیقت سیاستمداران ضدایرانی محسوب می‌شوند.

عابدینی هیلی را از افراد تندروی جمهوری خواه دانست که سیاست‌های یکجانبه آمریکا و سیاست موسوم به "اول آمریکا" را دنبال می‌کرد و معتقد بود آمریکا باید در نظام بین الملل اول باشد.

کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به نطق آغازین خانم هیلی در صحن سازمان ملل گفت: وی در این نطق اعلام کرد: که آمده است تا در سازمان ملل همه را بر چارچوب منافع آمریکا به خط کند.

وی تصریح کرد: از این منظر استعفای نیکی هیلی همسان با استعفای تیلرسون وزیرخارجه سابق آمریکا یا رییس سازمان CIA در ایالات متحده نیست.

عابدینی موضوع استعفای هیلی را از منظر شخصیتی ترامپ که بازیگر ماجراجویی است و نوع رفتارش تنش زایی در نظام بین الملل است را نیز مورد اهمیت دانست و گفت: ترامپ کسی است که بیشتر دوست دارد محور اصلی رسانه‌ها باشد و کمتر به بخش‌های محتوایی و تحلیلی توجه می‌کند. بر همین اساس هیچ فردی نمی‌تواند در میان مدت با ترامپ همکاری کند و حلقه اول افراد نزدیک به ترامپ یکی پس از دیگری از قدرت کنارگیری کردند یا کنار گذاشته شدند.

کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: هیلی نیز به شدت تندرو و یکجانبه گراست او یک مهاجر هندی تبار است و شاید به خاطر اثبات خود از آمریکایی‌ها درموضوعات حمایت از اسراییل و دشمنی با ایران پیشی می‌گرفت.

وی تحلیل دیگر در خصوص استعفای هیلی را برگزاری انتخابات در آمریکا دانست و گفت: به نظر می‌رسد در آستانه انتخابات مجلس در آمریکا ترامپ خواستار استعفای هیلی بود تا آتو‌های زیادی که جمهوری خواهان از هیلی داشتند فروکش کند.

عابدینی در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال هرچه واقعیت داشته باشد چشم پوشی از این نکته غیرممکن است که کنارگیری هیلی به منظر شکست سیاست‌های یکجانبه گرایانه آمریکا در عرصه بین المللی است.
Z

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عابدینی نیکی هیلی استعفا ترامپ استعفای نیکی هیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • پیش‌بینی استعفای «هرتزی هالوی» و دیگر مسئولان نظامی شکست ۷ اکتبر
  • اعتراضات دانشجویی در ⁧آمریکا⁩ بیانگر مظلومیت فلسطینیان است
  • موج استعفای مقامات نظامی صهیونیست این‌بار هالیوی را گرفتار می‌کند