Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای شهر تهران حاشیه‌های فراوانی در این دو سال داشته است که دامنه آن از خرید خودرو صفر و تبلت گرفته تا سیاسی کاری

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای شهر تهران دچار حواشی زیادی است. عملکرد اعضای این شورا نیز بر ایجاد حواشی مختلف حول شورا دامن زده است.

اخیرا خبر تصادف و تخریب خودرو صفر یکی از اعضای شورا که سال پیش با جنجال فراوان به اعضای شورای شهر پایتخت برای تسهیل رفت و آمدشان تحویل داده شد، خبرساز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو به «ناهید خداکرمی» عضو شورای شهر تهران که مواضع جنجالی زیادی دارد، تحویل داده شد..

ظاهرا راننده این خودرو برادر ناهید خداکرمی بوده است و تصاویر منتشره تخریب شدید این خودرو پرشیا که احتمالا چپ کرده را نشان می دهد. اما خداکرمی در مصاحبه ای که با خبرگزاری فارس داشته بیان کرده که «خسارت زیادی هم به ماشین وارد نشده است.»

اما خود تحویل این خودرو صفر به همراه تبلت گرانقیمت آمریکایی به اعضای شورا، جنجال زیادی به پا کرد. درحالی اعضای شورای شهر ماشین‌های صفرکیلومتر سوار می‌شوند که مردم تهران مجبور هستند با اتوبوس‌های فرسوده در شهر تردد کنند که کارشناسان می‌گویند یک سال دیگر همه این اتوبوس‌ها از رده خارج خواهند شد و رسانه‌های اصلاح‌طلب این اتوبوس‌ها را اتاق گاز و زندان‌های متحرک نامیده‌اند.

ماجرای ولخرجی شورای شهر اصلاح طلب

بر اساس اسناد منتشر شده اعضای شورای شهرپنجم تهران که با عنوان لیست امید در انتخابات پیروز شدند طی قراردادی اقدام به خرید ۲۱ خودرو به ارزش ۹۰۰ میلیون تومان و ۲۱ تبلت آمریکایی به ارزش ۹۶ میلیون تومان کرده‌اند.

«علی اعطا» سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به حواشی ایجاد شده پیرامون خرید تبلت و خودروهای پژو پارس برای همه اعضای شورای شهر تهران، اظهار کرد: «در دوره های قبل مکاتبات و تبادل  گزارش‌ها و مستندات در شورا به روش سنتی و کاغذی انجام می‌شد و با وجود آن که زیرساخت‌های استفاده از سامانه اتوماسیون ایجاد شده بود، اما شورای سابق از این زیرساخت استفاده نمی‌کرد.»

سخنگوی شورای شهر پنجم تهران با بیان این که در راستای هوشمندسازی و امکان دسترسی ۲۴ ساعته به اتوماسیون، گزارش‌ها، مکاتبات و گردش کار آنها، هیأت رئیسه هرگونه مکاتبه کاغذی را در شورای پنجم متوقف کرد و در حال حاضر همه مکاتبات باید در سامانه اتوماسیون انجام شود، گفت: درحال حاضر اعضا در هر زمان و مکان می توانند از طریق اینترنت به کارتابل و سامانه دسترسی داشته باشند و استفاده از آن حجم وسیع کاغذ از این فرایند حذف می‌شود و برای ما جای تعجب است که چرا زودتر از اینها در شورا چنین اقدامی انجام نشده است.

محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: «صرفه جویی که درمصرف کاغذ با راه اندازی و فعال شدن اتوماسیون اداری می‌شود به مراتب بیشتر ازهزینه پرداخت شده برای خرید تبلت‌های شورا است.»

شورای شهر تهران سرگرم چای نوشیدن

شورای شهر تهران در اقدامی دیگر نوشیدن چای و نسکافه در صحن شورا را آزاد کرد تا اعضا با آرامش بیشتری به نظارت بر افعال شهرداری تهران بپردازند.

جالب اینجاست که از تشکیل شورای شهر پنجم اعضای این شورا اول برای راحتی و آسایش خود اقدام به تصویب و اجرای برخی طرح‌ها کرده‌اند.

پیش از این هم برخی از اعضای شورا برای اینکه احساس راحتی بیشتری کنند درخواست ممنوعیت حضور عکاسان در جلسه علنی شورا را داده بودند که با آن مخالفت شد.

در همین رابطه، مرتضی الویری با انتقاد از نبود مصوبه درست و حسابی در شورا گفت اگر دستور جلسه ندارید جلسه علنی برگزار نکنید همچنین شورایی‌ها با بی توجهی مصوبه 12 سال قبل را هم دوباره تصویب کردند.

اشتغال به کارهای غیر مرتبط با کار شورای شهر

در حالی که وظیفه سنگینی بر دوش اعضای شورای شهر تهران است برخی از این افراد به جای اشتغال و فعالیت در حوزه اصلی خود به سیاسی کاری مشغول هستند.

در این حیطه «حجت نظری» یکی از اعضای شورای شهر با استفاده از همین جایگاهی که کسب کرده با خطاب قرار دادن سیدعلیرضا آوایی، وزیر دادگستری دولت یازدهم توئیتی را در مورد دو تن از محکومان امنیتی منتشر کرد و از وزیر وقت خواست که به وضعیت این دو نفر رسیدگی شود.

چرا شورای شهر تهران به دنبال اقدامات سیاسی است؟

اعضای شورای شهر تهران در ادامه سیاسی‌کاری های خود و عدم رسیدگی به مسائل جدی شهر تهران به دنبال یک کار تبلیغاتی و کاذب رفتند و سعی کردند نام خیابان‌های شهر تهران را با اهداف سیاسی تغییر دهند.

در همین رابطه چندی پیش، «محمد جواد حق‌شناس»، یکی از اعضای شورای شهر تهران در نظرسنجی که در صفحه توئیتر شخصی خود برگزار کرد از کاربران این شبکه اجتماعی خواست، یکی از سه گزینه‌ و خیابانی که وی مطرح کرده است را انتخاب کنند تا نام آن خیابان به نام «دکتر مصدق» تغییر یابد.

انتقاد یکی از اصلاح‌طلبان به نحوه عملکرد اعضای شورای شهر تهران

در این میان خیابان «کارگر شمالی» انتخاب شد تا به نوعی اعضای شورای شهر تهران در یک ژست دموکراتیک به کار سیاسی که می‌خواهند انجام دهند، مشروعیت ببخشند.

تغییر خیابانی که به نام  «کارگران» که امروز اعتراضات زیادی نسبت به حقوق و مزایا و وضعیت زندگی خود دارند موجی از اعتراضات را به وجود آورد تا اعضای شورای شهر به سراغ خیابان دیگری بروند. تغییر نام خیابانهای شهر تهران با سیاسی کاری درحالی بود که شهر تهران مشکلاتی بسیاری دارد که اولویت اصلی کار اعضای شوراست.

انتخاب شهرداری که به «آقای استعفا» معروف است

شهردار قبلی تهران یعنی «محمد علی نجفی» از جمله مدیرانی است که به ترک شغل های مدیریتی خود به بهانه بیماری و ... شهرت دارد.  انتصاب وی به عنوان شهردار تهران به همین جهت مورد انتقاد بسیاری از رسانه ها و افراد سیاسی مواجه شد. اما شورای شهری ها بدون توجه به این موضوع اقدام به انتصاب وی به عنوان شهردار تهران کردند.

نجفی از شهرداری تهران هم استعفا داد. ابتدا این استعفا تکذیب شد اما بعد از گوشه کنار، منابع آگاه این استعفا را تایید می‌کردند و می‌گفتند شهردار تهران دیگر حاضر به کار در پایتخت نیست. تایید و تکذیب‌ها ادامه داشت تا اینکه به صورت رسمی این استعفا اعلام شد.

حضور نجفی در پست‌های مهم کشوری تبدیل به داستان عجیبی شده است. استعفا از ریاست میراث فرهنگی بعد از 5 ماه، استعفا از دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بعد از 6 ماه و بعد از 7 ماه استعفا از شهرداری تهران.

استعفای یک سیاستمدار برای یک بار قابل پذیرش است اما وقتی این استعفاها تکرار می‌شود نشان می‌دهد که دیگر نباید به سمت آن سیاستمدار رفت. اما اصلاح طلبان با لجاجت این کار را انجام دادند و عاقبت بازهم شاهد استعفای نجفی بودیم. این موضوع نقطه سیاسی بر کارنامه کاری شورای شهر تماما اصلاح طلب است. 

مترو سواری شورای شهری ها سوژه شد

اعضای شورای شهر تهران پس از پایان جلسه علنی، برای تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با مترو به حرم مطهر امام راحل رفتند. در حاشیه این تجدید میثاق، تصویری از اعضای شورای شهر در مترو در حالی که آنها نشسته و مردم به صورت فشرده ایستاده‌اند، منتشر شد.   کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار این تصویر در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های اعتراضی بسیاری به این موضوع نشان دادند. در اغلب این موارد بیان شد که چرا اعضای شورای شهر تهران که خدمت گذار مردم هستند همه نشستند و افرادی که در آن میان سالان نیز دیده می شود، در حالت فشرده ایستاده اند؟        

توئیتر بازی با تبلت‌های نجومی به نفع اغتشاشگران

اعضای شورای شهر تهران بیش از پیش دغدغه‌های خود را در حوزه سیاسی - جناحی نشان می‌دهند، این در شرایطی است که در حوزه وظایف و اختیارات شهر تهران، نصب شهردار و نظارت به عملکرد آن، نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا، همکاری با مسئولین اجرایی و نهادها و سازمانهای مملکتی در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و عمرانی بنا به درخواست آنان، نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر، نظارت بر اجرای طرحهای مربوط به ایجاد و توسعه معابر، خیابانها، میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی شهر بر طبق مقررات موضوعه، تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون شهری و ...  مطرح شده است که در هیچ کجای این موارد ذکر نشده که اعضا بایستی در حوزه امنیتی و سیاسی ورود کرده و پیگیر این موارد شوند.

با این اوصاف برخی از اعضا وظایف اصلی خود که بر اساس آن از طرف مردم به شورا راه یافته‌اند را فراموش کرده و بدون هیچ گونه تخصصی در موارد امنیتی دخالت می کنند.

ناهید خداکرمی، یکی از اعضای شورای شهر تهران است که پس از این اغتشاشگران سال 96 به میدان آمد و حتی در شورای شهر تهران دست به نطق های امنیتی سیاسی زد که البته با منافع جناحی سیاسی اصلاح‌طلبان همراه است.

خداکرمی در نطق پیش از دستور جلسه شورای شهر تهران در مورخ ۱۷ دیماه اظهار کرد:«در یکی دو هفته اخیر شاهد بروز اعتراضاتی بودیم که در پی آن حوادثی تلخ نیز اتفاق افتاد و تعداد زیادی از شهروندان تهرانی از جمله دانشجویان دستگیر و زندانی شده‌اند و بدیهی است که با خاطره تلخی که مردم، والدین و بستگان این عزیزان از کهریزک و سرنوشت روح‌الامینی‌ها دارند، بسیار نگرانند. نگرانند که مبادا یک قاضی دیگر یک نیروی خودسر دیگر و یا یک هم‌سلولی اراذل و اوباش اشتباه کنند و خدای ناکرده اتفاقی غیرقابل بازگشت حادث شود.»

وی در توئیتر هم سخنان ساختارشکنانه قابل تاملی ثبت کرد که برخی از موارد نظرات شاذ سیاسی درباره شعارهای انقلابی بود.

در شورا سفره هفت سین هم نجومی شد!

در حالی که در سال گذشته موضوع هزینه میلیاردی اعضای شورای شهرپنجم برای خرید تبلت و خودرو جدید خبر ساز شد و انتقاد بسیاری را برانگیخت در آستانه عید نوروز سال ۱۳۹۷، یک ولخرجی دیگر از سوی شورای شهر باعث انتقادات بسیاری از شورایی شد که هر روزه از نبود اعتبار و بودجه برای اتمام پروژه های نیمه تمام و خدمت رسانی مناسب به شهروندان می نالند. چیدمان سفره هفت سین در ورودی شورای شهر با هزینه ۱۴ میلیون تومانی باعث تعجب بسیاری از شهروندان و مخاطبان شد. خبری که نشان از نبود نظارت و دقت در هزینه کرد بودجه ها و مالیات شهروندان تهرانی در مدیریت جدید شهری دارد.

 

فاکتور ۱۴ میلیون تومانی سفره هفت‌سین شورای شهر تهران!

بر اساس فاکتوری که به سازمان میادین ارسال شده هزینه چیدمان سفره هفت سین در شورای شهر تهران و سازمان میادین بیش از ۱۴ میلیون تومان بوده است. در این فاکتور هزینه اجرا و سفره آرایی با مبلغ حدود ۶ میلیون تومان درج شده است. البته با انتقادات فراوان افکارعمومی شورای شهر تهران اقدام به برچیدن سفره نجومی کرد اما هنوز این سئوال وجود دارد که چه کسی تاوان و هزینه میلیونی سفره هفت سین چند روزه عید شورای شهری‌ها را پرداخت و پول آن را به بیت المال باز می گرداند؟

لیست شورای شهر اصلاح‌طلبان مصداق «آش کشک خاله» بود

اصلاح‌طلبان درباره فرآیند لیست بندی انتخابات شورای شهر تهران نقدی جدی دارند و آنرا انحصارطلبی و انحصارگرایی قدرت در اردوگاه خود قلمداد می‌کنند. از این روست که محمدرضا تاجیک،‌ کارشناس سیاسی مطرح این جناح بیان می‌کند که از صحبت درباره آن تا جایی که آبرو وحیثیت اصلاحات لکه دار نشود خوددداری می کند و عباس عبدی، دیگر کارشناس سیاسی این جریان در یادداشتی که در نشریه صدا در نقد این لیست می‌نویسد، بیان می‌کند که « لیست شورای شهر تهران، تصمیمی دیوان‌سالارانه برای امری سیاسی بود.»

این کارشناس سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد:‌ شورای یکدست یا مجلس یکدست و هر نهاد یکدست نیست که می‌تواند به جامعه خدمت کند؛ پایه سیاست مشارکت است. یکدستی مخل مشارکت است. کاری که شورای اصلاح‌طلبان کرد و سه هفته پایانی را به صورت چراغ خاموش و غیر شفاف جلو رفت و به یکباره یک لیست را جلوی جامعه گذاشت و به قول مرحوم توفیق مصداق «‌آش کشک خاله» شد که چه بخوری و چه نخوری پایت حساب می‌شود. این رفتار زشت بر جبین همه تصمیم گیرندگانش ثبت و ضبط خواهد شد.   عباس عبدی با اشاره به انحصارطلبی برخی در درون اصلاحات برای چیدن اعضا در لیست شورای شهر تهران گفت: بخصوص وقتی که برخی از استدلال‌ها را درباره بود یا نبود یک یا چند فرد می‌شنویم بیش از همیشه غصه می‌خوریم که چرا مرز میان انحصارطلبی گروهی و اصلاح‌طلبی واقعی مخدوش می‌شود؟   کارشناس سیاسی اصلاحات گفت: حضور چند نفر از جناح مقابل در شورا نه تنها بد نبود که خوب هم بود. به علاوه حتی اگر این کار ضرر داشته باشد، ‌که نداشت، در هر حال از زیان‌های این نحو سیاست ورزی بیشتر است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران

تین نیوز

برقی سازی از جمله اهدافی است که مدیران شهری کلانشهرهای مطرح دنیا با هدف مهار آلاینده ها درصدد محقق کردن آن هستند، برخی هم تا حد زیادی موفق شده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر؛ در پی مطرح شدن گزینه برقی سازی وسایل نقلیه خصوصا وسایل نقلیه عمومی در شهرهای بزرگ و پیشرفته دنیا، مدیران دوره ششم شهری هم که از ابتدای بر عهده گرفتن امور به دنبال کاهش آلایندها در هوای تهران بودند، برقی سازی وسایل نقلیه عمومی را به عنوان یکی از شاخص ترین اهدافشان درنظر گرفته اند.

بر اساس مطالعات صورت گرفته در اتحادیه اروپا، با استفاده از خودرو الکتریکی و هیبریدی، بسته به نحوه تأمین برق و سوخت اولیه، حدود دو تا سه برابر در مصرف انرژی از «چاه تا چرخ» صرفه جویی می شود؛ بنابراین در صورت تغییر انرژی مورد استفاده در سیستم حمل ونقل شهری و با توسعه خودرو، موتورسیکلت و لوکوموتیوهای برقی در کشور، علاوه بر کاهش آلاینده ها و بار هزینه های یارانه ای، زمینه صادرات سوخت، ایجاد اشتغال و ارزآوری برای کشور هم فراهم می شود.

با اتکا به همین دیدگاه پایتخت در یکی دو سال اخیر چهره دیگری به خود گرفته است. نصب جایگاه های شارژ خودروهای برقی از جمله اموری بود که به همت شهرداری تهران و دولت وقت در مردادماه سال پیش اتفاق افتاد؛ طرحی که با دستور ویژه رئیس جمهور توسط شهرداری تهران و وزارت صمت دنبال شد. همچنین سفر تیم مدیریت شهری در دو مرحله به چین و انعقاد قرارداد خرید ناوگان برقی ویژه پایتخت از جمله اقدامات مهم شهرداری تهران برای برقی سازی پایتخت است.

در این گزارش بر آن شدیم تا برخی نقطه نظرات درخصوص برقی سازی پایتخت را مرور کنیم.

کارشناس حمل و نقل: برقی سازی تاثیر بسزایی در آلودگی هوا دارد

مهدی روانشادنیا، عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی شهر تهران و کارشناس حمل و نقل در خصوص اجرای این طرح در کشور گفت: اگر برقی سازی بتواند بخش عمده ای از حمل و نقل عمومی و خصوصی تهران را در بر بگیرد، بسیار موثر است. عمده آلاینده شهر تهران مربوط به حمل و نقل است و با توجه به اینکه خودروهای ما خروجی آلاینده های زیادی دارند این اتفاق می تواند کمک زیادی به رفع آلایندگی هوای تهران بکند. 

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران یکی از حامیان برقی سازی پایتخت است که با جدیت عملی شدن این طرح در تهران را دنبال کرد. او در این باره خاطرنشان کرد: هزینه یک تاکسی برقی یک میلیارد تومان است که ۴۰۰ میلیون تومان وزارت نفت پرداخت می کند و بیش از ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می شود و رقمی نیز برای تاکسی قبلی مالک در نظر گرفته می شود و راننده می تواند با داشتن مبلغ کمی، تاکسی برقی خریداری کند. 

کشورهای موفق در توسعه حمل و نقل برقی مانند نروژ، چین و هلند و ... در زمینه پذیرش خودروهای برقی پیشرو هستند و عملکردی قابل توجه را ارائه داده اند. هر کدام از این کشورها با شرایط و استراتژی های منحصر به فردی تلاش دارند تا این سبک از حمل ونقل را جایگزین حمل ونقل سنتی بنزینی کنند و علاوه بر این، فرهنگ پذیرش و جایگزینی جهانی خودروهای برقی ارائه دهند.

وزیر کشور: اقدامات خوبی درباره برقی سازی ناوگان عمومی صورت گرفته است

احمد وحیدی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران هدف انعقاد قرارداد شهرداری تهران با چین را نوسازی ناوگان در بحث مترو و حمل و نقل عمومی دانست و گفت: کار خوبی در این خصوص صورت گرفته و امیدواریم در مرحله اجرا هم طبق برنامه ها محقق شود.

در همین راستا و در دوره مدیریت شهری کنونی تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی یکی از مواردی است که به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته و شهرداری تهران همراه و با دولت گام های موثری را برداشته اند.

وزیر صنعت: به دلایل اقتصادی و زیست محیطی ناگزیریم به سمت برقی سازی برویم

عباس علی آبادی، وزیر صمت نیز در این باره بیان کرده است: دولت تعرفه خودروهای برقی را کاهش داده و فکر می کنم این اقدام مورد استقبال مردم قرار گیرد؛ این کمک به مردم و کمک مالی به کشور است و با این اقدام دیگر شاهد مشکلات محیط زیستی نخواهیم بود. برقی سازی اتوبوس های عمومی و موتورسیکلت های کار کشور در اولویت قرار دارد. به ۲ دلیل وجوه زیست محیطی و اقتصادی بودن خودروهای برقی ناگزیر هستیم به سمت برقی سازی حمل و نقل حرکت کنیم و آلودگی شهرهای بزرگ باید حل شود.

نماینده مجلس: شهرداری اقدام خوبی در برقی سازی ناوگان عمومی را آغاز کرده است

جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در خصوص برقی سازی خودروها توسط مدیریت شهری اظهار کرد: مجموعه شهرداری حرکت خوبی را برای تعویض تاکسی ها و اتوبوس های بنزینی و دیزلی با برقی آغاز کرده است. 

استاندار تهران: برقی سازی ناوگان اولویت ویژه برای تهران دارد

علیرضا فخاری استاندار تهران با تاکید بر اینکه استفاده از وسایل حمل و نقل برقی برای تهران و استان تهران در اولویت ویژه قرار دارد، بیان کرد: استفاده از محصولات برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی نقش موثری در کاهش آلودگی های هوای تهران دارد، لذا این اقدامات از فرصت های طلایی برای یک شرکت سازنده خودرو است تا بتواند خود را در این عرصه معرفی کند.

آنچه مسلم است عزم شهرداری تهران و دولت بر برقی سازی حمل ونقل عمومی در پایتخت است. کلانشهر تهران باتوجه به شرایط خاص آب و هوایی که نیمه دوم هر سال تجربه می کند، نیازمند حرکت به سوی وسایل نقلیه پاک است.

سلاجقه: ورود خودروهای برقی اتفاق بسیار مهمی در کاهش آلاینده هاست

 علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز با حمایت از برقی سازی شهر تهران گفت: کاهش آلایندگی توسط خودروهای برقی حتی اگر ۱۰ درصد هم باشد برای تهران و سایر کلانشهرهای کشور بسیار مهم است و اگر واردات این خودروها به کشور تسهیل شود، اتفاق خوبی در حوزه کاهش آلاینده ها خواهد افتاد. ما از هر اقدامی که منجر به کاهش آلودگی کلانشهرها شود از جمله واردات خودرو برقی و برقی سازی حمل و نقل عمومی حمایت کرده و بخش هایی که مربوط به ماست را تسهیل می کنیم.

تشکری هاشمی: باید درهای کشور را باز کنیم و اجازه دهیم خودروهای برقی وارد تهران شوند

سیدجعفر تشکری هاشمی نیز در نشست خبری خود در سال گذشته درباره برقی سازی پایتخت با بیان اینکه ۱۵۶ دستگاه موتورسیکلت برقی به تهران داده شده است، خاطرنشان کرد: اتوبوس ها و تاکسی ها باید برقی شوند اما در کشور خودرو به حدی گران شده که مردم طاقت این گرانی ها را ندارند. پشت مرزهای ما خودروهای برقی از خودروهای ما ارزان تر هستند. لذا دولت باید مسیر را برای ورود خودروهای برقی فراهم کند. صنعتگر ما باید ۲۰ سال ما را منتظر نگه دارد تا خودروی برقی تولید کند؟ باید درهای کشور را باز کنیم و اجازه دهیم خودروهای برقی وارد تهران شوند.

سخنگوی دولت: برای تسهیل ورود خودروهای برقی تعرفه ها کاهش یافته است 

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت نیز درباره برقی سازی پایتخت با اشاره به حمایت دولت از این طرح گفت: هرچه به سمت واردات خودروهای برقی، هیبریدی با قیمت پایین برویم تعرفه ها به صفر یا یک درصد کاهش می یابد و بعکس هر چقدر به سمت خودروهای گران قیمت و یا غیربرقی و هیبریدی پیش برویم قیمت تعرفه ها افزایش یافته و بالا می ماند.

بنابراین عزم جدی دولت، شهرداری و سایر نهادهای ذی ربط به برقی سازی پایتخت مشهود است. چراکه این امر در صورت وقوع سهم چشم گیری در کاهش آلودگی هوای پایتخت دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود