Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت- ایرنا- معاون مدیریت اداره کل بحران استانداری گیلان گفت: بر اساس پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و سیلابی شدن مسیل ها براثر بارش شدید باران در بعضی نقاط استان شهروندان و گردشگران از استقرار در حاشیه رودخانه ها و مسیل های آبی پرهیز کنند.

کاظم یوسفی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به سیلاب هفته گذشته اظهار داشت: اگرچه شدت بارش ها به اندازه بارش های اخیر نیست ؛اما بارش ها در بعضی ساعت ها و برخی نقاط بویژه نواحی مرکزی و غربی استان طی عصر، شب امروز و فردا( شنبه) گاهی شدید است و احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح روذخانه ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: با توجه به پیش بینی هواشناسی ، به تمامی دستگاهها و فرمانداران اعلام شده تا آمادگی و تمهیدات لازم را در این رابطه داشته باشند.
وی همچنین توصیه کرد که در چنین شرایط جوی از ترددهای غیر ضروری در مسیرهای دارای امکان خطر پرهیز شود.
سرپرست اداره پیش بینی و هشدار سریع اداره کل هواشناسی گیلان نیز با یاداوری اینکه نقشه های هواشناسی بیانگر نفوذ تدریجی توده هوای سرد و بارشی از اواخر وقت شب گذشته(پنجشنبه) به منطقه است، اظهار کرد: این توده هوا از امروز ( جمعه) تقویت شده و طی عصر و امشب و روز شنبه ، بارندگی ، وزش باددر بعضی نقاط ( بویژه نقاط مرکزی و غربی استان) گاهی شدید پیش بینی می شود.
مازیار غلامی افزود: علاوه بر ابرناکی و مه آلود بودن هوا، روند تدریجی کاهش دما بین چهار تا هشت درجه سلسیوس و رعدو برق در مناطق مستعد احتمال تگرگ مورد انتظار است.
وی ادامه داد: همچنین بارندگی با توجه به بارندگی روزهای جمعه (عصر و شب) و روز شنبه ؛ آبگرفتگی ، بالاآمدن سطح آب رودخانه ها و احتمال سیلابی شدن مسیل ها در بعضی نقاط ( بویژه نواحی مرکزی و غربی استان)دور از انتظار نیست.
غلامی ، آسمان استان را برهمین اساس برای روز جمعه در بعضی ساعت ها بارندگی ، وزش باد ، رعدو برق ( به ویژه عصر و شب در پاره ای نقاط شدید) و کاهش نسبی دما و برای روز شنبه بارندگی و وزش باد(پاره ای نقاط شدید) ، رعدو برق ، کاهش دما و اواخر وقت کاهش ناپایداری را پیش بینی کرد.
بارش شدید باران و بدنبال آن وقوع سیلاب طی یک هفته گذشته موجب بروز مشکلاتی برای مردم و آسیب جدی به تاسیسات زیر بنایی ، زیر ساخت ها و بسیاری از واحدهای مسکونی مردم شد.
7296 /6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بحران گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود

به گزارش «تابناک»، محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روزهای پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت.

وی ادامه داد: میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

 

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدیدهای میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

 

نفربرهای ارتش در کمترین زمان برای کمک به مردم به میدان آمدند

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربرهای تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودروهای گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

به گزارش ایرنا، بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذرهای این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودروها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربرهای تیپ ۲۹۲ زرهی و خودروهای سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

دیگر خبرها

  • ۲ هشدار هواشناسی برای لرستان/ سامانه بارشی در راه است
  • تصاویر | رودخانه دز پس از بارش شدید باران
  • تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست
  • هوای مازندران از فردا گرم می‌شو‌د
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان رضوی
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد
  • بارش باران و وزش باد شدید در راه استان فارس
  • سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی
  • بارش‌های دزفول سه برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود