Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-19@09:36:37 GMT

فروش نفت ایران به کره جنوبی صفر نخواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۸۲۰۴

رویداد۲۴کیا کیانی، عضو هییت مدیره کمیسیون انرژی اتاق ایران و کره جنوبی، در خصوص اقدامات ایران برای تحریم کره در صورت عدم خرید و تحریم نفت ایران اظهار کرد: در تحریم‌های جدید که از اردیبهشت ماه شروع شد جدی‌ترین نوع تحریم صفر کردن خرید نفت از ایران بوده است.

وی افزود: کره جنوبی در دور قبلی تحریم‌ها از وزارت خزانه داری آمریکا معافیت گرفت و تا سقف معینی در حدود ۱۸۰ هزار بشکه در روز از ایران نفت خریداری می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانی با بیان اینکه ما در این دوره با دو مکانیزم تحریم مواجه هستیم، گفت: مکانیزم اول مربوط به تحریم کالای نفت و دیگری مربوط به تحریم روش‌های پرداخت نفتی است و باید پولی که از فروش نفت حاصل شده برای ما قابل استفاده باشد به طوریکه اگر نتوانیم آن را وارد کشور کنیم حداقل بتوانیم در خارج از کشور استفاده کنیم.

وی ادامه داد: چین، هند، اتحادیه اروپا، کره جنوبی، ژاپن عمده‌ترین خریداران نفتی ایران هستند که چین با واردات تقریبا ۷۰۰ هزار بشکه در روز اولین خریدار نفت محسوب می‌شود، اما در حال حاضر اتحادیه اروپا و هند روند واردات نفت از ایران را کاهش داده اند در حالی که هند اعلام کرده خرید نفت را متوقف نخواهد کرد.

عضو هییت مدیره کمیسیون انرژی اتاق ایران و کره جنوبی با اشاره به اینکه برخی کشور‌ها نیز به صورت مستقیم از ایران نفت خریداری نمی‌کنند، بیان کرد: پس از برجام بعضی از شرکت‌ها قرارداد‌های بلند مدت منعقد و نفت و میعانات را پیش خرید کردند که همچنان مشتری خرید نفت هستند، اما امکان خرید مستقیم ندارند.

کیانی با اشاره به اینکه کره جنوبی یکی از بزرگترین و پایدارترین مشتریان سنتی نفت ایران است، توضیح داد: این کشور تقریبا روزانه بین ۲.۹ تا ۳.۲ میلیون بشکه نفت مصرف می‌کند، چراکه یک کشور صنعتی و صادرات محور است و در دوره بعد از برجام ۴۰۰ هزر بشکه از نیاز کره جنوبی توسط ایران تامین می‌شد که آن‌ها درصدد این بودند که این میزان را به ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار بشکه افزایش دهند که در حال حاضر با شرکت‌های کوچک کره جنوبی مراودات ادامه خواهد یافت و فروش نفت صفر نخواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر از آنکه با تحریم‌های خارجی مشکل داشته باشیم درگیر چالش‌های داخلی ازجمله قوانین دست و پاگیر، عدم انگیزه مدیران، نادید گرفتن بخش خصوصی و طولانی شدن روند حل مشکلات هستیم که باید با رفع این معضلات و خود تحریمی‌ها مسیر را هموار کنیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 عضو اتاق بازرگانی نفت ایران تحریم های خارجی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد

صندوق بین المللی پول طی آخرین گزارش اقتصادی خود اعلام کرد که ایران به رشد اقتصادی 5.4 درصدی رسیده است. چند نکته در این ارتباط اهمیت دارد. اول اینکه، این رشد اقتصادی را مرهون بخش نفت و گاز هستیم. رشد مثبت این بخش به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد، در حالی که رشد اقتصادی بخش هایی مانند خدمات و کشاورزی منفی بود.

دومین موضوع مهم این است که رشد اقتصادی مورد بحث در شرایط تحریمی به دست آمد. در حالی که تحریم کنندگان قصد داشتند از صادرات نفت و گاز کشور ممانعت به عمل بیاورند و ما را با بن بست مواجه کنند، موفق به خنثی سازی تحریم ها و دستیابی به رشد اقتصادی مطلوبی شدیم.

موضوع مهم دیگر این است که در حالی کشورمان رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کرد که کشورهای در حال توسعه به طور متوسط رشد 4.1 درصد داشتند. بنابراین، نسبت به کشورهای هم رده خود رشد بهتری را تجربه کرده ایم. حتی عربستان در منطقه خاورمیانه رشد منفی را تجربه کرد و برخی کشورهای پیشرفته نیز وضعیت خوبی به لحاظ این شاخص ندارند.

نظرات رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها را در خصوص موفقیت ایران در خنثی سازی تحریم ها و فروش نفت و گاز کشور در ادامه می خوانید.

جوکار با اشاره به این موضوع که ما وابستگی به درآمدهای نفت و گاز در کشور داریم و به همین دلیل این صنایع هدف تحریم ها قرار گرفت، تصریح کرد: اینکه توانستیم با وجود تحریم ها به فروش نفت و گاز بپردازیم و از درآمدهای حاصله برای اداره کشور استفاده کنیم، اتفاق مثبتی است.

وی ادامه داد: فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست های صحیح و تعامل با دیگر کشورها از طریق دیپلماسی هوشمند و فعال انرژی دولت سیزدهم حاصل شد. هر چقدر بتوانیم در شرایط فعلی درآمدهای بیشتری کسب کنیم به نفع کشور است و نشان دهنده مهارت ما در خنثی سازی تحریم هاست. از همین محل توانستیم رشد اقتصادی خوبی نیز به دست آوردیم و با توجه به امکان رشد این بخش، باید توسعه در این بخش تداوم یابد.

جوکار گفت: ما در زمینه همکاری با پالایشگاه های فراسرزمینی و سهامداری در آن ها سیاست درست و منطقی ای را به اجرا گذاشتیم. با توجه به دانش فنی ای که در حوزه نفت و گاز طی سالیان دراز به دست آورده ایم، توانستیم در این پالایشگاه ها به همکاری بپردازیم و زمینه را برای فروش نفت خود مهیا کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی به این جهت اهمیت دارد که کشور هدف به نفت ما وابسته می شود و پالایشگاه خود را بر اساس ویژگی های نفت ما تنظیم می کند، این به معنای بازارسازی تضمینی برای فروش نفت کشور در درازمدت است.

جوکار گفت: یکی دیگر از سیاست هایی که به منظور ایجاد بستری برای فروش نفت و گاز کشور به اجرا گذاشتیم، افزایش تعاملات با دیگر کشورها بود. به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال اقتصادی و سیاسی به ما کمک کرد که در شرایط تحریم نفت و گاز خود را بفروشیم و از درآمدهای ارزی اش سود ببریم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: ظرفیت های فراوانی در زمینه گسترش روابط با همسایگان وجود دارد. از آنجائیکه اشتراکات زیادی با آن ها داریم، توانستیم به استفاده از این فرصت بپردازیم و بیش از پیش تعاملات تجاری خود را با آن ها گسترش دهیم.

وی در خصوص سیاست اتکا به خود و استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی کشور که در دولت فعلی با هدف افزایش تولید و صادرات نفت و گاز به اجرا گذاشته شد، تصریح کرد: واقعیت این است که ما تجربیات خوبی طی سالیان گذشته در حوزه نفت و گاز به دست آورده ایم. با اعمال سیاست اتکا به خود، تلاش کردیم از این تجربیات در عمل به نفع کشور استفاده کنیم.

جوکار در پایان تأکید کرد: مسیر رشد اقتصادی کشور از رهگذر اعتماد به خود و نگاه به داخل می گذرد. تجربه ثابت کرده است که هر جا به خودمان و داشته هایمان تکیه کرده ایم، نتیجه خوبی گرفته ایم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دور زدن تحریم با زدن رکورد ۶ ساله فروش نفت
  • تحریم جدید برای ایران؛ فیک یا واقعی؟
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • رویترز:‌ صادرات نفت ایران بیشترین رقم در ۱۰ ماه گذشته شد
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • ۱۹ والیبالیست ایرانی در لیست خرید لیگ کره جنوبی!
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز