Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرخ کناری در گفتگو با ایلنا در یاسوج، با اعلام این خبر گفت: بعد از کش و قوس های متعدد و با حضور غلام محمد زارعی، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تامین شهرستان و 12 نفر از طوایف جلیل و محمدصادقی های دولت آباد یاسوج، بالاخره نام بزرگترین بیمارستان استان کهگیلویه و بویراحمد که در یاسوج آماده بهره برداری است، مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح روند چگونگی نامگذاری بیمارستان یاسوج به نام "مجتمع آموزشی درمانی شهدای دولت آباد و بیمارستان شهید جلیل" اظهار داشت: روز گذشته و با نشستی چند ساعته بالاخره این نام برای بیمارستان یاسوج انتخاب و به ثبت رسید.

فرماندار بویراحمد افزود: شهید دکتر جلیل تنها شهید دکتر شهرستان بویراحمد و از طایفه جلیل بوده و از سویی زمین محل احداث بیمارستان یاسوج که حدود هشت و نیم هکتار بود، چهار هکتار آن از سوی طایفه محمدصادقی دولت آباد یاسوج جهت احداث این بیمارستان فروخته شده بود و مابقی این زمین به طور رایگان و با عنوان وقف واگذار شده است.

کناری با بیان اینکه در ابتدای شروع عملیات اجرایی این پروژه که به سال 87 برمی گردد، نام شهید جلیل در افکارعمومی و حتی از سوی رسانه های ملی و محلی اعلام می شد و روی این بیمارستان گذاشته شد، تصریح کرد: از سویی نیز اهالی دولت آباد تاکید می کردند که در زمان فروش زمین های خود به مسئولان وقت گفته اند و نوشته اند که چهار هکتار و نیم از این زمین را به طور رایگان برای احداث بیمارستان واگذار می کنیم مشروط به اینکه نام شهدای دولت آباد بر این بیمارستان گذاشته شود.

وی ادامه داد: بخشی از کارهای مرتبط با نامگذاری در شورای فرهنگی عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد انجام اما به نتیجه نهایی نرسیده بود و هر دو طایفه بر روی نام گذاشتن شهدای خود تاکید داشتند.

فرماندار بویراحمد با اشاره به برخی تنش های ایجاد شده در ارتباط با نامگذاری بیمارستان یاسوج خاطرنشان کرد: متاسفانه این تنش ها بین دو طایفه بزرگ در بویراحمد بالا گرفته بود و از سویی، بیمارستان نیز باید در سال جاری در اختیار مردم قرار گیرد.

کناری اضافه کرد: از اینکه این اختلافات و تنش ها بین این دو طایفه پیش آمد، همه ناراحت بودند و بالاخره باید نام این بیمارستان مشخص و افتتاح می شد تا مردم هرچه زودتر بتوانند از خدمات آن بهره ببرند.

وی به حضور نماینده یاسوج در جلسه روز گذشته اشاره کرد و ابراز داشت: در جلسه روز گذشته، زارعی نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی از بزرگان این دو طایفه که از هر طایفه شش نفر حضور داشتند، خواست دست از تنش ها و نگرانی ها برداشته تا مشکلات کنونی زودتر حل و فصل شود.

فرماندار بویراحمد ادامه داد: اورنگ ایلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این نشست پیشنهاد داد که نام این بیمارستان بنا به دلایل گذشته و حال به نام مجتمع آموزشی درمانی شهدای دولت آباد و بیمارستان شهید جلیل ثبت شود.

کناری با تاکید بر اینکه بزرگان دو طایفه با این پیشنهاد در شورای تامین موافقت و با هم روبوسی هم کردند، بیان کرد: حدود 200 میلیارد تومان تاکنون برای این بیمارستان هزینه شده و امیدواریم به زودی در اختیار مردم قرار گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نوع نامگذاری ها در آینده سبب بروز برخی فرهنگ های نادرست در نامگذاری ها نخواهد شد؟ یادآور شد: برای نامگذاری های آینده به طور حتم مثل گذشته عمل نخواهیم کرد. متاسفانه برخی از مشکلات در ارتباط با نامگذاری بیمارستان یاسوج مربوط به گذشته است که مسئولان سابق مراحل قانونی این نامگذاری را به خوبی طی نکرده بودند.

این مقام مسئول افزود: فرمانداران سابق بویراحمد هم می توانستند با ورود به این موضوع اجازه به وجود آمدن برخی تنش ها را ندهند.

به گزارش ایلنا از یاسوج، بحث نامگذاری بیمارستان یاسوج بیش از چهار سال است که با تنش هایی مواجه و حتی سبب تحصن های خیابانی و اداری نیز شده بود. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمارستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۹۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر بیمارستان امداد و سوانح شهید بهشتی سبزوار گفت: بخش های درمانی این بیمارستان در سالیان اخیر بهسازی شده بود اما تعویض نشدن در پنجره های آهنی و قدیمی بخش های جراحی عمومی و جراحی ارتوپدی، منجر به ناخرسندی مصدومان و همکارانی بود که در این مرکز به خدمت مشغول بودند.

  سیدمحمد میری امروز در جمع خبرنگاران افزود: به دنبال بازدید خیر نیک اندیش حوزه سلامت حاج حسن سعادت منش از این بیمارستان، وی همه هزینه اصلاح و تعویض در و پنجره های فرسوده بیمارستان را پذیرفت و با اختصاص یک میلیارد ریال به این امر خداپسندانه، تمام در و پنجره های این مرکز تعویض و یا به صورت استاندارد اصلاح شد.   بیمارستان امداد و سوانح شهید بهشتی سبزوار با قدمتی بیش از نیم قرن با ۱۲۰ تخت بستری، علاوه بر ارائه خدمات بخش سوانح و تصادفات، خدمات درمانی مختلفی را به بیماران ارائه می دهد.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۶ بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی و ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌ های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌ دهد.   سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • پرداخت بدهی‌های بیمارستان شهید جلیل یاسوج چشم‌انتظار نیکوکاران
  • ۲۸۳ جسد از گور دسته جمعی در بیمارستان «ناصر» غزه خارج شد
  • بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار
  • بیرون کشیدن پیکرهای 210 شهید از گور دسته جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 97 شهید رسید
  • نامگذاری سه سایت نهضت ملی مسکن استان یزد به نام شهدای حمله تروریستی راسک
  • یکی از معابر اصلی پردیس به نام «سپاه» نامگذاری شد
  • انتقال نخستین سری از تابلو عکس آماده شده شهدا به شهر گچساران