Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > نجوم - پس از بدعمل کردن تقویت‌کننده موشک سایوز در آسمان و بازگشت اضطراری دو فضانورد به زمین، سؤال اصلی پیش‌آمده این است که 3 فضانورد مستقر در ایستگاه بین‌المللی فضایی تا کی آنجا خواهند ماند و آیا فضاپیمای بدون سرنشین برای بازگرداندن آن‌ها ارسال خواهد شد؟

 

به گزارش خبرآنلاین، ناسا به‌عنوان شریک تجاری روسیه در ایستگاه ISS گفته است به بدترین سناریو یعنی بدون خدمه ماندن ایستگاه و مدیریت آن از زمین فکر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

{لینک}{لینک}{لینک}

روس‌ها نیز قول داده‌اند تا پس از یافتن دلیل اصلی شکست در عملیات پرتاب، سایوز را برای پرتاب مجدد تا دسامبر و شاید کمی دیرتر از موعد مقرر آماده کنند.

دیروز موشک تقویت‌کننده فضاپیمای سایوز حامل دو فضانورد آمریکایی و روس در ارتفاع 50 هزار متری دچار مشکل شد و آن‌ها مجبور به استفاده از دکمه بازگشت اضطراری شدند تا دوباره در قزاقستان فرود بیایند.

واقعیت این است که 3 فضانورد مستقر در ایستگاه تا ژانویه و تا زمانی که باتری‌های ایستگاه تمام شود، می‌توانند آنجا بمانند اما ممکن است روسیه و آمریکا تصمیم بگیرند فضاپیمایی را بدون سرنشین و همراه با تجهیزات حیاتی به ایستگاه بین‌المللی فضایی بفرستند و 3 فضانورد را تا ژوئن سال آینده در آنجا نگه‌دارند تا تکلیف جانشینان آن‌ها و ادامه حیات ایستگاه مشخص شود.

کپسول فضایی سایوز برای زندگی در مدار برای 200 روز تعریف‌شده است و سپس قادر به ماندن در فضا نبوده و باید به زمین بازگشت داده شود.

اما آمریکا به استراتژی دیگری هم بدون روسیه فکر می‌کند و آن ارسال کپسول ساخت اسپیس ایکس یا بوئینگ به ISS است تا بتواند حیات آن را تضمین کند اما واقعیت این است که برنامه ارسال موشک توسط اسپیس ایکس و یا بوئینگ دچار مشکل فنی ذاتی بوده و تا 2020 نمی‌تواند به مأموریت سرنشین دار برود.

قرار بوده روس‌ها سایوز را 20 دسامبر با 3 فضانورد تازه‌نفس (آن مک کلین آمریکایی، دیوید سنت ژاک کانادایی و اولگ کونو نینکوی روس) به فضا فرستاده و 3 نفر مستقر در ایستگاه را به زمین بازگردانند. اگر روس‌ها بتوانند مشکل فنی را حل کنند، دوباره همه‌چیز به حالت عادی بازمی‌گردد اما اگر نتوانند، آمریکایی‌ها ممکن است به فضاپیمای بدون سرنشین فکر کنند.

به گفته آمریکایی‌ها ایستگاه بین‌المللی فضایی از روی زمین نیز قابل هدایت و مدیریت است اما اگر سیستم خورشیدی یا پمپ‌های آمونیاک و ... دچار مشکل شوند، باید به‌صورت فیزیکی و حضوری مشکل حل شود که در این صورت تعمیر ناممکن می‌شود و ایستگاه 100 میلیارد دلاری که آمریکا بیش از 3 میلیارد دلار روی آن اخیراً سرمایه‌گذاری کرده، به مخاطره می‌افتد.

همکاری فضایی روسیه و آمریکا به دنبال کشف حفره روی یکی از ماژول‌های ایستگاه در ماه اوت به مشکل برخورده است و احتمال اینکه این روابط به دنبال حادثه دیروز سردتر نیز شود، زیاد است.

 

 

5656

 

کلید واژه‌ها : فضاپیما - فناوری فضایی - فعالیت فضایی - ناسا - ایستگاه فضایی بین المللی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فضاپیما فناوری فضایی فعالیت فضایی ناسا ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،   استاندار خوزستان گفت: در این نشست  در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح شد و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

علی اکبر حسینی محراب  افزود: دستورکار دیگر در خصوص مفاصا حساب قرارداد‌های پیمانکاری بود که بنا شد هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قرارداد‌های دیگر مدنظر قرار گیرد.

وی  ادامه داد: موضوع دیگری که در این نشست مطرح شد  در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحد‌ها به این صورت است که ده درصد را کارفرما میدهد و مابقی آن را دولت پرداخت میکند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شد جهت تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته خوزستان حدود شش میلیارد دلار صادرات داشت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین