Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@00:12:46 GMT

افزایش ۲۷ درصدی صادرات نفت ایران به هند

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۳۱۳۷۷

هند در شهریور ماه از ایران بیشتر نفت خرید و این میزان به روزانه 528 هزار بشکه نفت رسید که نسبت به پارسال 27 درصد بیشتر است.

به گزارش فارس، رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت، خرید نفت ایران از سوی هند در ماه سپتامبر به نسبت ماه پیش از آن افزایش یافته است، زیرا بارگیری محموله‌های پالایشگاه‌های هندی در ماه آگوست به علت تاخیر در کسب تکلیف از دولت هند برای استفاده از کشتی ها و بیمه ایران متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهای رهیابی نفتکش ها و اطلاعات منابع کشتیرانی و صنعتی نشان داد هند در ماه سپتامبر روزانه 528 هزار بشکه نفت از ایران خرید که حدود یک درصد بیش میزان واردات ماه آگوست است. دهلی نو در ماه آگوست روزانه 523 هزار بشکه نفت از ایران خریده بود. رقم واردات ماه سپتامبر به نسبت مدت مشابه پارسال 27 درصد بیشتر است.

یک منبع آگاه در یکی از پالایشگاه های دولتی هند گفت: «پالایشگاه ها مجبور شدند تا دریافت برخی از محموله ها را تا اواخر ماه آگوست و اوایل ماه سپتامبر به تاخیر بیندازند چراکه مجوز دولت برای استفاده از کشتی ها و بیمه ایران در هفته آخر آگوست صادر شد... به این دلیل نمی توانستیم تمامی حجم را در ماه آگوست دریافت کنیم.»

پس از اینکه اکثر بیمه گران و بیمه گران اتکایی از تجارت با ایران خودداری کردند تا با جریمه های آمریکا مواجه نشوند، خرید نفت هند از ایران در ماه آگوست در مقایسه با ماه جولای به یک سوم کاهش یافت.

بر اساس این آمار، حدود 44 درصد حجم نفتی که هند از ایران در ماه سپتامبر وارد کرده است در اصل برای ماه آگوست است. این موضوع را مقامات دو پالایشگاه دولتی هند تایید کردند.

افزایش صادرات نفت ایران به هند در ماه سپتامبر به علت واردات 2 میلیون بشکه ای شرکت ریلاینس هند از تهران بوده است. این شرکت که مالک بزرگ ترین مجتمع پالایشی جهان است در نظر دارد در ماه اکتبر ونوامبر از ایران نفت وارد نکند.

ایران در ماه سپتامبر همچنان سومین تامین کننده نفت هند پس از عراق و عربستان بوده است.

منابع صنعتی هفته گذشته گفتند، پالایشگاه های هند تاکنون سفارش 9 میلیون بشکه یا روزانه 300 هزار بشکه نفت در ماه نوامبر را به ایران داده اند. دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند نیز تایید کرده است که دو پالایشگاه هند در ماه نوامبر از ایران نفت وارد می کنند.

نفتی که هند در ماه نوامبر از ایران بارگیری می کند به شدت کمتر از میزان خرید این کشور از ایران در بازه زمانی آوریل تا سپتامبر خواهد بود. در این بازه که سال مالی هند است، واردات نفت هند از ایران 40 درصد رشد کرده و به روزانه 627 هزار بشکه رسیده بود.

واردات نفت هند از ایران در بازه ژانویه تا سپتامبر 21 درصد رشد داشت و به 592 هزار بشکه در روز رسیده بود.

این کشور جنوب آسیا امید داشت با توجه به تخفیف های پیشنهادی ایران برای حمل محموله ها و افزایش مدت اعتبار پرداخت، در ماه مالی کنونی نفت بیشتری از تهران بخرد اما تحریم های آمریکا علیه ایران تمامی نقشه های دهلی نو را بر آب کرد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۱۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر برهانی نایینی مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران در نشست خبری اظهار کرد: اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است. صندوق ضمانت صادرات هم روی همین برنامه وزارتخانه حرکت می‌کند تا مقاصد صادراتی را متنوع کنیم.

وی افزود: یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند. بنابراین اولین تارگت صادراتی بازگشایی قاره آفریقاست.

برهانی به صادرات دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بسته ویژه دانش بنیان تدوین که به همه شرکت‌های دانش بنیان نیز ارائه کردیم. بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با بیان اینکه بازاریابی برای دانش بنیان‌ها مبحث بعدی است، افزود: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

وی ادامه داد: بسته ویژه ای هم مختص نمایشگاه داریم؛ به این شکل که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی را بدون دریافت هزینه‌ای انجام می‌دهیم.

برهانی تصریح کرد: همچنین فردا و پس فردا با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین یکی دیگر از تأکیدات دولت بر توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور است که امروز در این راستا تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته زیرمجموعه وزارت صمت امضا می‌کنیم.

برهانی در مورد میزان بیمه نامه صندوق گفت: کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است.

وی درباره سرمایه ثبتی صندوق هم افزود: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.


تکمیل می‌شود....

کد خبر 6091883 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران