Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@08:30:33 GMT

آیا تراشیدن مو باعث زمختی آن می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۳۲۶۱۳

آیا تراشیدن مو باعث زمختی آن می‌شود؟


باور‌های غلط ما در مورد تیغ کشیدن مو.. به گزارش ایران ناز همایون مژدهی آذر متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه یکی از باور‌های غلط در مورد مو این است که تراشیدن مو‌ها باعث پرپشت شدن آن‌ها می‌شود، اظهار کرد:. واقعیت این است که تا چیزی بر روی ریشه مو (که یکی دو میلیمتر زیر سطح پوست قرار دارد) اثر نکند، تغییری در رشد مو ایجاد نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تراشیدن مو‌ها هیچ فرقی با کوتاه کردن آن‌ها ندارد، افزود: نکته قابل توجه این است که تیغ مو را از سطح مقطعش می‌برد و نوک آن را تیز می‌کند، ضمن این که مو‌ها از بیخ کنده نمی‌شوند بلکه از سطح پوست قطع می‌شوند.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: پس از تراشیدن یکی دو روز بعد مو‌ها نوک می‌زنند که تیز و زبر است واکثر مردم این زود نوک زدن و تیز و زبری نوک مو‌ها را این گونه تعبیر می‌کنند که مو‌ها کلفت‌تر و تیزتر شده و سرعت رشدشان بیشتر شده است.

وی اظهار کرد: واقعیت آن است که تیغ زدن مو‌ها تاثیری بر ضخیم شدن و افزایش رشد آن‌ها ندارد، اما موجب می‌شود موی در حال استراحت به مرحله فعال برود.
مژدهی آذر با تاکید بر اینکه تراشیدن مو‌ها هیچ تاثیری بر قوام، بافت، رنگ یا سرعت رشد مو ندارد، گفت: قسمتی از مو که بالاتر از سطح پوست قرار دارد، بافتی مرده است و هر کاری که روی آن انجام شود، بر رشد مو تاثیر نخواهد گذاشت.

وی یاد آور شد: از آنجا که قابلیت انعطاف مو‌های کوتاه کمتر از مو‌های بلند است، مدتی پس از تراشیدن، در موقع لمس، حالت زبر و خشن پیدا می‌کنند و شاید به همین علت است که بعضی‌ها فکر می‌کنند که تراشیدن مو‌ها باعث ضخیم‌تر شدن آن‌ها می‌شود.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مو تراشیدن مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 4 اردیبهشت برابر 23 آوریل را ورق می‌زنیم.

***

پوست مصنوعی

۲۳ آوریل ۱۹۸۱ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۶۰ خورشیدی، پوست مصنوعی برای اولین‌بار در ایالات‌متحده به بیماران در بیمارستان عمومی ماساچوست، بوستون، پیوند شد. این پوست مصنوعی ترکیبی از پوست گاو، غضروف کوسه و پلاستیک بود که به‌دست محققان موسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی) ساخته شده بود. این ماده درمان بیماران سوختگی را که جراحات آنها می‌توانست کشنده باشد امکان‌پذیر کرد.

فضاپیمای رنجر ۴

۲۳ آوریل ۱۹۶۲ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۴۱ خورشیدی، اولین فضاپیمای بدون سرنشین آمریکا که به سطح ماه رسید پرتاب شد. این فضاپیما که رنجر ۴ نام دارد، در ساعت ۳:۵۰  بعد از ظهر به وقت محلی از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا به فضا پرتاب شد و براساس برنامه‌ریزی‌های از پیش انجام‌شده، سه روز بعد در ساعت ۷:۵۰ بعدازظهر در ۲۶ آوریل به سطح ماه رسید. وزن موتور حمل‌کننده این فضاپیما حدود ۳۳۱ کیلوگرم بود و مجهز به یک دریچه عقب رانشی ۲۲.۶ کیلو نیوتن و یک پایه شش ضلعی روکش طلا و کروم به قطر ۱.۵ متر بود. آنتن بزرگی به پایه متصل شده بود و دو صفحه خورشیدی شبیه بال با عرض ۵.۲ متر به این پایه وصل بود. رنجر۴ موفق شد اطلاعات مبسوطی درباره کره ماه جمع‌آوری کند اما با شکست پردازنده رایانه و خرابی پنل‌های خورشیدی، هیچ‌یک از این داده‌ها به زمین نرسید.

کوارک سَر

۲۳ آوریل ۱۹۹۴ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۷۳ خورشیدی، فیزیکدانان آزمایشگاه شتاب‌دهنده ملی فِرمی در وزارت انرژی آمریکا، ذره زیراتمی جدیدی را به نام کوارک بالا یا کوارک سَر کشف کردند. کوارک سر که همچنین به کوارک حقیقت هم معروف است، از ذرات بنیادی و از اجزای اصلی تشکیل‌دهنده ماده است و همانند همه کوارک‌ها هر چهار نیروی بنیادی شامل گرانش، الکترومغناطیس، برهم‌کنش هسته‌ای ضعیف و برهم‌کنش هسته‌ای قوی را تجربه می‌کند. به‌طورمعمول، کوارک‌ها با هم ترکیب می‌شوند تا ذرات مرکبی را که به هادرون معروف‌اند تشکیل دهند.

نوریو اوهگا

۲۳ آوریل ۲۰۱۱ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ خورشیدی، نوریو اوهگا، مدیر بازرگانی ژاپنی که به‌عنوان رئیس سابق و رئیس هیئت مدیره سونی در توسعه دیسک فشرده (سی‌دی) اعتبار دارد درگذشت. او اصرار داشت که سی‌دی باید بتواند ۷۵ دقیقه موسیقی را در خودش جای دهد و این یعنی که برای کل سمفونی نهم بتهوون کافی باشد. به‌این‌ترتیب، او در طراحی دیسک‌فشرده‌ای نقش داشت که قطرش ۴.۸ اینچ است. اوهگا که پیش‌از پیوستن به شرکت سونی در دهه ۱۹۵۰ به‌عنوان خواننده اپرا فعالیت می‌کرد، به‌عنوان فردی خبره موسیقی باقی ماند و اهمیت بهبود کیفیت صدا را که به لطف سی‌دی ممکن شده بود، تشخیص داد. سونی اولین سی‌دی جهان را در سال ۱۹۸۲ منتشر کرد و در ژاپن ظرف پنج سال این فرمت از موسیقی از فروش آلبوم‌های چندآهنگی صفحات ال‌پی پیشی گرفت. او در سال ۱۹۸۹ به سمت مدیر اجرایی سونی رسید و همیشه  بهبود کیفیت و طراحی جذاب را دنبال کرد و توسعه سونی را از سخت‌افزار به نرم‌افزار سرگرمی ازجمله موسیقی، فیلم و بازی‌های ویدیویی هدایت کرد.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • آکنه نوزادی چیست؟
  • ۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • مرغ در بازار امروز چند؟
  • علت ریزش موها چیست؟
  • ببینید | خواص زردچوبه برای پوست
  • دلایل انتخاب رنگ موهای بدون آمونیاک