Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، غلامی در نشست با رؤسای دانشگاه های خراسان جنوبی  با بیان اینکه ماموریت گرا بودن دانشگاهها مربوط به دانشگاه خاصی نیست افزود: باید به ظرفیت ها و توانمندی ها توجه ویژه ای شود و با انجمن دانش آموختگان آینده کاری دانش آموختگان رصد شود.

وی با بیان اینکه دانشگاههای شهرستانها عملکرد خوبی از خود به جا گذاشته اند گفت: مراکز علمی کوچک که توجیه اقتصادی نیز دارند را تقویت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیرعلوم ، تحقیقات و فناوری همچنین درخصوص کمبود نیروی انسانی نیز افزود: با سازمان استخدامی کشور جلساتی گذاشتیم تا کمبود نیرو از طریق استخدام نیروی قراردادی برای جبران خروجی ها اقدام شود و جذب هیات علمی نیز بسیار محدود در کشور انجام خواهد پذیرفت.

حجت الاسلام عبادی نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی هم گفت: دانشگاه باید با بکارگیری اساتید مجرب و باسواد محل پرورش نخبه های فرهنگی باشد.

نماینده مردم شهرستانهای قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: مردم سهم خودشان را به وزارت علوم در احداث دانشگاهها و درموارد عمرانی داده اند وکمک های خوبی کرده اند اما وزارت باید دانشگاهها را توسعه دهد.

فلاحتی افزود:  در مسائل آموزشی باید توجه به مسایل بومی منطقه شود مثلا خراسان جنوبی قطب زرشک و زعفران است اما پایان نامه هایی دراین خصوص شاید نوشته نشده باشد.

افضلی نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه باید تلاش شود تا همچنان که از نظر کمیت پیشرفت کرده ایم ازنظر کیفیت هم پیشرفت کنیم گفت: نباید به دانشگاههای استانها نگاه کمتری نسبت به دانشگاههای پایتخت شود.

نماینده مردم شهرستانهای فردوس، بشرویه، طبس و سرایان در مجلس شورای اسلامی هم گفت:  خراسان جنوبی استان کمتربرخورداری است واگر فقر دانشگاهی و دانشجویی به آن افزوده شود معضلی بزرگ خواهد بود چرا که دانشجویان علاوه بر منفعت به بازار و اقتصاد هم خدمت می کنند وهم خدمت میرسانند.

امیرحسنخانی افزود: دانشجویان دانشگاههای معتبر همچون شهید بهشتی با وجود هزینه بالا بعد از فارغ التحصیلی از کشور میروند اما دانشجویان خراسان جنوبی به خاطر علاقه در استان خود ماندگار میشوند.

رییس دانشگاه بیرجند هم گفت: مدتیست که تبعیض بین دانشگاههای معتبر کشور و دانشگاههای استانی همچون خراسان جنوبی خسارتهایی به نظام آموزش عالی به بار آورده است که مهمترین آن ماموریت گرا بودن دانشگاههای استان است.

خامسان افزود: این در حالی است که دانشگاههای معتبر وصاحب نام اینطور نیستند و الزام این دانشگاهها به ماموریت گرا بودن تقاضای اصلی ماست.

وی همچنین افزود: میز افغانستان حق خراسان جنوبی است ونباید به استان دیگری تعلق بگیرد.

تامین اعتبار برای رفع فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی و هزینه بالای این تجهیزات و مقدور نبودن خرید آنها، کمک از طریق طرح توازن به دانشگاه وهزینه آن برای فعالیتهای زیربنایی و عمرانی و نیروی انسانی از مهمترین درخواست های خامسان از وزیر علوم  بود .

کمبود هیات علمی و نیروی انسانی، کمبود فضاهای آموزشی و خوابگاه از جمله مهمترین مشکلاتی بود که دیگر روئسای دانشگاه های استان به آن اشاره کردند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ساماندهی وزیر علوم دانشگاه کمبود نیرو هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ اول اسفند 1402 شورای معین، به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:

شورای عالی حوزه‌­های علمیه
شورای تخصصی حوزوی
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ اول اسفند 1402 شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزه­های علمیه) به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ 13 تیر 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می‌شود:

ماده ۴- اعضای شورا:

 سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌­های علمیه
 سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
 مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی
 رئیس جامعة المصطفی العالمیه یا نماینده وی
 مدیر حوزه علمیه خراسان
 مدیر حوزه علمیه اصفهان
 مدیر حوزه‌های علمیه خواهران
 مدیر جامعة الزهرا (س)
 رئیس دفتر تبلیغات اسلامی
 هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای عالی حوزه­‌های علمیه و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است