Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ افزایش بیش از حد قیمت لبنیات در ۲ ماه گذشته اعتراض بسیاری از مردم را به دنبال داشت؛ درحالی که تا پیش از کاهش نرخ دلار بسیاری از کارخانه‌داران علت گرانی‌ها را به بالارفتن قیمت ارز در تهیه مواد اولیه ربط می‌دادند، با کاهش قیمت محسوس ارز در هفته‌های اخیر گمانه زنی‌ها بر این بود که کارخانه‌ها نسبت به اصلاح قیمت‌ها اقدام کنند اما این اتفاق نه تنها رخ نداد و قیمت‌ها اصلاح نشد بلکه ۳ شرکت لبنی معتبر در اقدامی یکجانبه و بدون هماهنگی با سازمان حمایت از مصرف کنندگان قیمت‌ها را افزایش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دراین میان، شرکت میهن با کاهش قیمت مواد اولیه، اصلاحیه قیمتی را روی محصولات خود درج کرده و قیمت‌ها را کاهش داده است.  
بازار لبنیات نشان می‌دهد که قیمت کالا‌های پرمصرف منتهی به ۱۳مهرماه حکایت از آن دارد که شاخص گروه لبنیات شامل ماست، پنیر، کره و شیر نسبت به هفته قبل از آن ۲.۹درصد و نسبت به هفته دوم شهریور امسال ۴.۵ درصد رشد داشته است؛ این قیمت نسبت به هفته دوم مهر پارسال ۴۴ درصد افزایش یافته است.   دامداران از عرضه شیر ۱۵۷۰ تومانی به شرکت‌ها تخطی می‌کنند

به گفته علی رجبی رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات تهران دلیل بالارفتن قیمت عدم تمکین دامداران نسبت به قیمت مصوب دولت است بنابراین عدم رعایت نرخ قیمت مصوب ۱۵۷۰ تومانی شیر از سوی دامداران باعث اختلاف قیمت شیر در بازار شده است.

رجبی رئیس به رویداد۲۴ گفته است: دامداران موظف هستند شیر را با قیمت مصوب دولت یا همان نرخ ۱۵۷۰ تومانی عرضه کند، اما استدلال کارخانجات بر این است که دامداران از این نرخ مصوب تخطی کرده و شیر را با قیمت نزدیک به ۲ هزار تومان عرضه می‌کنند بنابراین آنها هم بایر لبنیات را گران‌تر بفروشند.

ردپای پتروشیمی‌ها در گرانی شیر

او ادامه داد: پتروشیمی‌ها با گران کردن مواد پلاستیکی به بازار آشفته لبنیات دامن زده‌اند و حاضر نیستند مواد اولیه را با قیمت قبلی به دامداران عرضه کنند و این عامل نیز مزید بر علت گرانی‌ها شده است.

به گفته رجبی عدم عرضه شیر خام به قیمت مصوب دولتی و گرانفروشی پتروشیمی‌ها موجب تغییر مداوم قیمت‌ها درحوزه لبنی بوده است که دراین میان استدلال دامداران غالبا این بوده است که نهاده‌های دامی آنان با ارز دولتی تامین نشده است.

تعزیرات: مجوزی برای افزایش قیمت‌ها داده نشده است

یاسر رایگانی سخنگوی تعزیرات افزایش اخیر قیمت محصولات دو شرکت معروف لبنی را غیر قانونی دانست و مدعی شد: تاکنون هیچ مجوزی برای این افزایش قیمت‌ها صادر نشده است و قاعدتا این تخلف تحت عنوان گران فروشی رسیدگی خواهد شد.

واردات بی رویه شیر خشک مزید بر علت گرانی‌ها

او گفته است: افزایش قیمت مواد اولیه شیر، گرانی پتروشیمی‌ها و واردات بی رویه شیرخشک موجب شد تا کارخانه‌ها به طور کاملا سلیقه‌ای و دلبخواهی قیمت‌ها را افزایش دهند در حالیکه مطابق قانون افزایش قیمت را سازمان حمایت از مصرف کننده باید تایید کند و این سازمان افزایش قیمت‌ها را تایید نکرده و چند شرکت خود اقدام به تغییر قیمت‌ها کرده‌اند که به خاطر این تخلف جریمه مالی هم شدند.

با وجود جریمه نقدی باز هم تخلف را ادامه می‌دهند

او درادامه بیان کرد: با وجود جریمه‌های نقدی، اما تخلف شرکت‌های لبنی همچنان ادامه دارد و آن‌ها قیمت خود را هنوز تغییر نداده اند و همچنان با قیمت‌های جدید محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.

بسیاری از مردم در صفحات مجازی خود در این‌باره توییت کردند. یکی از کاربران نوشته است: دو هفته پیش قیمت لبنیات ۳۳ درصد قانونی بالا رفت. امروز برا‌ی بار هزارم اعلام شد که افزایش قیمت مجدد غیرقانونی است و دو شرکت بزرگ مقصرند. گفته می‌شود یکی از این دو شرکت ۹۵۰ میلیون تومان جریمه شده است.

شهروند دیگری گفته است: چرا نمی‌توانید جلوی این شرکت‌های قلدر و خودسر لبنیاتی را بگیرید؟
کاربر دیگری بیان کرده است: دلار ارزانتر شده! چرا قیمت شیر باید یکروزه۴۰۰تومان بالارود؟!  
یکی دیگر از معترضان به گرانی گفته است: به تاریخ و قیمت و روی بطری دقت کنید درعرض ۴ روز یک بطری شیر چند درصد گران شده است!  

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گرانی شیر تعزیرات سازمان حمایت از مصرف کنندگان کاهش ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 100 میلیونی برای رایگان کردن بلیت‌فروشی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه سپاهان اصفهان به دلیل توهین تماشاگرانش به مقامات رسمی و غیر رسمی در دیدار برابر نساجی مازندران در هفته بیست و سوم باید ۵۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.

*مسابقه تیم‌های فولاد خوزستان و هوادار لیام تهران برگزار و از سوی میلاد فاندر، مدیر رسانه‌ای تیم هوادار لیام تخلفاتی مبنی بر نقص اصولی کلی رفتار رخ داد. وی باید ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است. (با توجه به یک جلسه محرومیت تعلیقی ناشی از رای شماره ۱۲۱۸، پس از قطعیت این دادنامه، محرومیت در لیگ برتر به اجرا در خواهد آمد)

مهرداد طهماسبی، مربی تیم هوادار لیام به دلیل نشر اکاذیب از طریق کنفرانس خبری بعد از بازی به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

باشگاه فولاد خوزستان به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری باید ۲۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

باشگاه هوادار لیام تهران به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری باید ۲۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

*مسابقه تیم‌های استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان برگزار و از سوی فرشاد بختیاری زاده، مربی تیم استقلال خوزستان تخلفاتی مبنی بر رفتار غیرورزشی منجر به اخراج شد، رخ داد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود به مدت ۶ ماه تعلیق می‌شود و باید ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

باشگاه استقلال خوزستان به دلیل پرتاب نارنجک توسط تماشاگرانش در چند نوبت و نقض اصول کلی رفتار باید یک میلیارد ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.

*دیدار تیم‌های تراکتور و سپاهان اصفهان برگزار و از سوی شجاع خلیل زاده، بازیکن تیم تراکتور تخلفاتی مبنی بر رفتار غیر ورزشی رخ داد. وی به توبیخ کتبی محکوم شد.

باشگاه تراکتور به دلیل نقض اصول کلی رفتار (نقض مقررات بازی) رایگان اعلام کردن بلیط بیش از ظرفیت حضور باید یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898656

دیگر خبرها

  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس
  • بی توجهی دامداران و افزایش سرقت احشام در قم
  • جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه
  • جریمه 100 میلیونی برای رایگان کردن بلیت‌فروشی!
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • عدم درج قیمت و گرانفروشی بیشترین تخلفات گزارش شده به تعزیرات
  • جریمه ۴۰ میلیونی و محرومیت یک جلسه‌ای اسماعیلی‌فر