Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، طبق قانون مربوط به مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی، کاندیداها حق رای ندارند اگرچه این قانون برای روسایی مستقر که کاندیدا شده اند فرق دارد. بر این اساس و در صورتیکه مجامع انتخاباتی در وقت قانونی خود و پیش از پایان دوره چهار ساله مدیریتی روسا برگزار شود، حق رای آنها - حتی در صورت کاندیدا شدن - محفوظ خواهد بود اما در غیر این صورت و حتی اگر یک روز از زمان چهار ساله روسای مستقر گذشته باشد، این حق از آنها سلب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از ابتدای سال جاری تاکنون، انتخابات دو فدراسیون شمشیربازی و سوارکاری با لحاظ کردن همین مورد قانونی به سرانجام رسید طوریکه روسای این فدراسیون ها (فضل الله باقرزاده و مسعود خلیلی) که خود از کاندیداها هم بودند، حق رای داشتند اما این حق رای در انتخابات فدراسیون هایی مانند تیروکمان و بدمینتون لحاظ نشد چرا که انتخابات آنها بعد از اتمام دوره قانونی روسای شان برگزار شد. 

برای انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس نیز چنین شرایطی لحاظ خواهد شد طوریکه هاشم اسکندری، رئیس دو دوره گذشته فدراسیون و یکی از کاندیداهای انتخابات مجمع ۳۰ مهرماه ،حق رای نخواهد داشت. 

دومین دوره ریاست هاشم اسکندری در فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس ۲۶ شهریورماه به پایان رسید. قبل از آن و در فاصله زمانی ۶ تا ۱۰ تیرماه، ثبت نام کاندیداهای این فدراسیون انجام شد و حتی قرار بود انتخابات آن ۲۵ شهریورماه برگزار شود اما یک هفته پیش از زمان مقرر، وزارت ورزش برگزاری آن را لغو و به زمان دیگری موکول کرد. 

بدین ترتیب و پیش از برگزاری مجمع انتخاباتی، دوره ریاست اسکندری به پایان رسید و بعد از آن هم، وی با حکم وزارت به عنوان سرپرست به مدیریت خود در فدراسیون بولینگ و بیلیارد ادامه داد. اسکندری با همین عنوان هم در انتخابات پیش رو حضور خواهد داشت و برنامه هایش را به عنوان یکی از کاندیداها ارائه خواهد کرد اما حق رای ندارد. 

مهدی مستجاب الدعوه مسئول امور مجامع فدراسیون ها در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تائید این مطلب گفت: روسای فدراسیون ها به عنوان اعضای مجمع، از حق رای برخوردار هستند اما این حق رای برای افرادی که سرپرستی فدراسیون را عهده دار هستند، محفوظ نیست. بنابراین هاشم اسکندری هم اجازه رای در انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس را ندارد.

وی در مورد اینکه «آیا در این زمینه اعتراضی وارد است؟»، گفت: نه؛ وزارت ورزش بر حسب آئین نامه انتخابات فدراسیون ها، ۷۵ روز پیش از اتمام دوره ریاست فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس برای برگزاری مجمع انتخاباتی آغاز به کار کرد و در اولین اقدام زمان ثبت نام از کاندیداها را مشخص کرد. 

مستجاب الدعوه با اشاره به لزوم استعلام در مورد کاندیداهای مشاغل حساس، تاکید کرد: رئیس فدارسیون یکی از مشاغل حساس است. برای تعیین انتخابات باید نتیجه استعلام‌ها را دریافت می کردیم. این موردی نبود که وزارت ورزش بتواند در آن دخل و تصرفی داشته باشد. تا زمان پایان دوره ریاست اسکندری، نتایج استعلام ها نیامده بود و به همین دلیل نتوانستیم انتخابات را به موقع برگزار کنیم. در ادامه هم وزارت ورزش بر حسب شرایط قانونی، برای فدراسیون سرپرست تعیین کرد. سرپرست هم در مجمع انتخاباتی حق رای ندارد. 

به گزارش مهر، مجمع انتخاباتی فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس با حضور ۲ کاندیدا برگزار می شود. هاشم اسکندری که دو دوره گذشته ریاست فدراسیون را عهده دار بوده همراه با صمد ولی زاده کاندیداهای این فدراسیون هستند. چیت سازان یکی دیگر از کاندیدای ریاست فدراسیون بولینگ و بیلیارد و بولس بود که حتی برای حضور در انتخابات این فدراسیون تائید صلاحیت هم شد اما از آنجا که قانون ابلاغی برای منع به کارگیری بازنشسته ها شامل حال وی می شود، از حضور در انتخابات پیش رو منع شده است. 

کد خبر 4426707 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: فدراسیون بولینگ و بیلیارد مجمع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان اربعین ۹۷ بازی های پاراآسیایی دوومیدانی تیم فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال استقلال تهران کشتی فرنگی کشتی آزاد مسابقات قهرمانی جهان السد قطر المپیک جوانان 2018 آرژانتین تیم فوتبال السد قطر جودو وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است

به گزارش خبرآنلاین، حتی اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

روزنامه فرهیختگان نوشت: اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آنها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.
کاسبان کاهش مشارکت
خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت‌ دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با 50 یا 60 هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت و عدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904137

دیگر خبرها

  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد