Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته جمعی از نویسندگان و محققان برجسته و مطرح کشور که اغلب مرتبط با حوزه هنری یا شهرستان ادب هستند با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، شب گذشته جمعی از نویسندگان و محققان برجسته و مطرح کشور که اغلب مرتبط با حوزه هنری یا شهرستان ادب هستند با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار چند تن از نویسندگان حاضر با صحبت و سخنرانی در خصوص موضوعات متفاوت فرهنگی و هنری به بیان ایرادات و کم و کیف این حوزه پرداختند و نقاط ضعف و قوت را بررسی کرده و پیشنهاداتی در این زمینه‌ها ارائه کردند. راضیه تجار، محقق، نویسنده و از اعضای هیئت مؤسس انجمن قلم ایران، یکی از نویسندگان حاضر در این دیدار بود. به همین بهانه با او گفت و گو کرده‌ایم.

راضیه تجار، نویسنده و محقق می گوید: «نزدیک به 30 نفر از آقایان نویسنده و 4 تن از خانم‌های فعال در این حوزه که اغلب با موسسه «شهرستان ادب» همکار بوده و برخی هم نویسنده آزاد بودند، روز گذشته با دعوتی که شد، خدمت رهبری رسیدیم. در این جمع گرم و صمیمی پس از نماز مغرب و عشا، راجع به ادبیات روز و موقعیت کنونی اش صحبت شد و بنده به عنوان سخنران نخست، پس از تشکر از حضرت آقا بابت فرصتی که با وجود تمام مشغله هایشان به اهالی ادبیات و نویسندگی می‌دهند، این فرصت را مغتنم شمرده و به بیان سخنانی پرداختم. رهبری معظم نیز بسیار شنونده خوبی بودند و تمام صحبت‌های ما را به دقت گوش کرده و بررسی فرمودند.»

اشراف و توجه وصف ناپذیر رهبری به حوزه ادبیات

تجار ادامه می‌دهد: «نکته جالب دیدار روز گذشته ما با رهبری برای من اشراف وصف ناپذیر رهبری به حوزه ادبیات بود. این در حالی بود که حضرت آقا با وجود تمام مشغله‌ها و امور موجود جهت رسیدگی، توجه بسیار خوبی به ادبیات داشتند و ایشان همچنین در میان صحبت هایشان اسامی برخی کتاب‌ها را نام برده و در این زمینه سخنان مهم و کاربردی را ایراد فرمودند. به نظرم دیدار دیروز ما با رهبری از جهت اینکه پیشنهاد‌های بسیار خوبی از سوی نویسندگان معقول و کارساز در حول محور ادبیات انقلاب و دفاع مقدس مطرح شد و برای موضوعات مختلف افق و چشم انداز تصویر شد، بسیار خوب و کاربردی بود و امیدوارم این قبیل جلسات تکرار شوند.»

کم کاری متولیان فرهنگی

این نویسنده پیشکسوت در ادامه می‌گوید: «من معتقدم اگر متولیان حوزه فرهنگ و هنر و دولتمردان فرهنگی نیز همچون رهبری به ادبیات توجه داشتند و به این حوزه بیشتر نگاه می‌کردند، با توجه به شرایط موجود چاپ و موقعیت و جایگاه کتاب و دیگر آثار و تولیدات فرهنگی موثر، ما و فرهنگ در جایگاه بهتری بودیم.»

پس از گذشت 40 سال، ادبیات انقلاب قوی‌تر شده

این نویسنده با بیان اینکه رهبر انقلاب دوست‌دار رمان و صاحب‌شناخت هستند، گفت: «پیش‌تر صحبت‌هایی مطرح بود تا جلسه‌ای برگزار شود تا نویسندگان، بخشی از آثارشان را بخوانند ولی همین مبادله افکار و تبادل نظر و رهنمودها کارساز است. خوشبختانه در طول این 40 سال عمر با برکت و عزتمند انقلاب و پس از گذشت این سال ها، ادبیات انقلاب و دفاع مقدس که در دل انقلاب نهفته است، بارزتر و قوی‌تر شده و به نظرم این هم از شاخصه‌های این دوران است.»

حضور خانم‌ها در عرصه فرهنگی از برکات انقلاب است

تجار تصریح می‌کند: «محور دیگر سخنان بنده در این دیدار، کمک به انجمن‌ها بود. مثل انجمن قلم ایران و توجه هرچه بیشتر به این مقوله. چرا که فرجام کمک به این انجمن ها، حمایت از نویسندگان بوده و دست افرادی که در این انجمن عضو هستند را برای تولیدات فرهنگی بیشتر و موثرتر، بازتر می‌کند. نکته دیگر حضور خانم‌ها در این عرصه‌ها است که آقا فرمودند:حضور خانم‌ها در عرصه فرهنگی از برکات انقلاب است و این امر جای ابراز خرسندی دارد.»

دیده شدن افق‌های دور و نمایان‌تر شدن شرایط روز فرهنگ

این نویسنده همچنین می‌افزاید: «برخی از آقایان نویسنده حاضر در این دیدار ارزشمند نیز صحبت کردند و هر کس از ظن و با ذهنیت خود در این رابطه سخنانی را مطرح کرد و این صحبت‌های خوب و مثمرثمر منجر به دیده شدن افق‌های دور و نمایان‌تر شدن شرایط روز و حاضر حوزه فرهنگ شد. آقایان و افرادی ترتیب دهنده جلسه نیز معترف شدند که جلسه، جلسه بسیار خوبی است و لزوم تکرار دیدار آقا با نویسندگان همچون شعرا بیش از پیش احساس می‌شود.»

خطیبی تمام عیار و هوشمند همچون رهبر انقلاب، خلاء‌های موجود را برطرف می‌سازند

به اعتقاد وی، اظهار امیدواری نویسندگان نیز این بود که نمونه این جلسات بیشتر تکرا شود و صحبت‌ها و نظریات متفاوت بیشتر بازگو شود. چرا که دوستان نویسنده از جای جای ایران در این دیدار حاضر شده بودند. افرادی فرهیخته از خطه‌های مختلف کشور با دیدگاه‌هایی متفق القول و اهداف و خواسته‌هایی مشترک. من فکر می‌کنم صحبت کردن با خطیبی تمام عیار و شخصی هوشمند همچون رهبر انقلاب و حمایت‌های ایشان از این عرصه و حوزه، قطعا خلاء‌های موجود را برطرف ساخته و کشور را به سمت و سوی پیشرفت و آبادانی می‌برد.

آقا می‌فرمودند: «می‌شود»، «شده است»و «می‌توانیم»

این نویسنده با اشاره به لزوم طبقه بندی و دسته بندی اولویت‌های اساسی فرهنگی در کشور، می‌گوید: «محور دیگر صحبت‌های ما با رهبری بحث آموزش نسل جدید بود. برای اینکه نسل جدید بتوانند ادامه دهندگان راه نویسندگان و اهالی فرهنگ و هنر کشور باشند و نگذارند فرهنگ به ورطه سقوط برسد. پاسخ‌های رهبری در رابطه با این محور نیز تائییدی بود بر دقت و سلامت محصولات این سال ها. وقتی ایشان خطاب به نویسندگان معترض به برخی کاستی‌ها می‌فرمودند: «می‌شود»، «شده است»، «می‌توانیم» و... دیدگاه‌های منفی این افراد رفع می‌شد و نور امید تازه‌ای در دل مان تابانده می‌شد.»

لزوم رایزنی‌های فرهنگی در خصوص فلسطین

راضیه تجار، نویسنده و عضو هیئت مؤسس انجمن قلم ایران در خاتمه در رابطه با امور مربوط به بحث فلسطین تاکید می‌کند: بحث فلسطین از دیگر محور‌های صحبت هایمان بود. از آنجا که این مقوله بیشتر جنبه سیاسی پیدا کرده، متاسفانه کمتر روی آن کار شده است. «این در حالی است که ما بار‌ها از طریق اخبار و... رخداد‌های فلسطین و شرایط آن را شنیده و بازگو و پیگیری کرده‌ایم، اما اگر در این زمینه رایزنی‌های فرهنگی خوب برای نوشتن درباره آن اتفاق بیفتد، بدون شک از زوایه‌ای جدید و با نگاهی نو می‌توان به هر چه بهتر شدن اوضاع فلسطین از دیدگاه فرهنگی نیز کمک کرد.»

منبع: جوان آنلاین

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران که امام خمینی(ره) از آن به انقلاب دوم تعبیر کردند، بسیار مهم و حتی بااهمیت‌تر از انقلاب اول بود، عنوان کرد: امروز نیز همچون زمان ابتدای انقلاب، جوانان و دانشجویان، میدان‌دار عرصه انقلاب هستند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و هفته عقیدتی سیاسی در سازمان بسیج دانشجویی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین عین الکمال، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی‌، حجت‌الاسلام والمسلمین علی رضایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفی، هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی و جمعی از کارکنان این سازمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی رضایی طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: اولین رکن انقلاب ما اسلام است. «اسلام»، «مردم» و «امامت و ولایت مطلقه فقیه»، از جمله ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند که چنانچه خدای ناکرده هرکدام از آن‌ها کمرنگ شوند، انقلاب ما دچار مشکل خواهد شد.

وی با بیان اینکه همه اقشار مردم در به ثمر نشستن و پیروزی انقلاب اسلامی، حضوری پررنگ و نقشی تاثیرگذار داشتند که در این میان دانشجویان میدان‌دار عرصه بودند، گفت: دانشجویان پیرو خط امام (ره) در زمان استقرار اولین دولت در جمهوری اسلامی ایران، زمانی که احساس کردند مسیر انقلاب در حال خارج شدن از ریل اصلی خود است، به میدان آمدند و ۱۳ آبان را رقم زدند.



مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران که امام خمینی (ره) از آن به انقلاب دوم تعبیر کردند، بسیار مهم و حتی بااهمیت‌تر از انقلاب اول بود، عنوان کرد: امروز نیز همچون زمان ابتدای انقلاب، جوانان و دانشجویان، میدان‌دار عرصه انقلاب هستند.

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است