Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف نانوایان یزد گفت: اتحادیه صنف نانوایان هیچ اصراری برای افزایش قیمت ندارد اما این هم قابل قبول نیست که ما از جیب نانوا و کارگران نانوایی بزنیم تا قیمت نان افزایش نیابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اتحادیه صنف نانوایان یزد در گفتگو با یزدرسا، با اشاره به مشکلات نانوایان گفت: مشکل عمده نانوایان استان عدم افزایش نرخ نان در چهار سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال پیروزی فر با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ تاکنون هیچ افزایش قیمتی در نان نداشته ایم، اذعان داشت: در چهار سال اخیر اکثر هزینه های نانوایی مانند اجاره، برق، گاز، آب و ... تا چهار برابر هم افزایش داشته اما قیمت نان تغییری نکرده است.

وی ادامه داد: نانوایی جزو صنوفی است که هم تک محصول و هم تک شغل است یعنی نانوا  و کارگر نانوایی نمی توانند کاری به غیر از نانوایی داشته باشند؛ میانگین دستمزد کارگر یک نانوائی بین ۴۸ تا ۵۲ هزار تومان است و برای کارگران مقرون به صرفه نیست.

وی از دیگر مشکلات نانوایان یزد را کیفیت آرد دانست و اذعان داشت: متاسفانه گندم تولیدی استان یزد کفاف مصرف آرد استان را نمی دهد و به همین اکثر آرد مورد نیاز یزد از استان های همجوار تهیه می شود و کیفیت لازم را ندارد.

پیروزی فر، ادامه داد: ۶۰۰ واحد صنفی در یزد فعالیت دارند که به طور میانگین در هر واحد ۳ نفر شاغل هستند و به طور غیر مستقیم معیشت ۳ هزار نفر در استان یزد به این صنف وابسته است.

وی تاکید کرد:  بیشترین مصرف نان در بین قشر متوسط و ضعیف وجود دارد و گران شدن این کالا اساسی مستقیم بر روی معیشت تاثیر می گذارد و اتحادیه صنف نانوایان هیچ اصراری برای افزایش قیمت ندارد اما این هم قابل قبول نیست که ما از جیب نانوا و کارگران نانوایی بزنیم تا قیمت نان افزایش نیابد.

وی اذعان داشت: همه متعلقات تولید نان مانند آرد، آب ، برق و گاز در دست دولت است و دولت می تواند قیمت آن را کاهش یا افزایش دهد اگر دولت قیمت این موارد را کاهش بدهد نیازی با افزایش قیمت نان نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه نفت تصریح کرد: ما طی مدت ۴ روز برگزاری نمایشگاه ضمن مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم؛ به قرارداد تبدیل می‌شوند و چه بسا تفاهم نامه‌های جدیدی با بانک‌ها و بیمه به امضا برسانیم.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۳ پنل با موضوعات برنامه ریزی برای تولید با کیفیت، تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه و تهدید کاهش نیروی انسانی و نیروی متخصص برنامه ریزی کردیم.

یه گفته دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گذشته تنها متخصصان این حوزه مهاجرت می‌کردند و اکنون نیروی فنی در حال مهاجرت هستند که این مسأله تهدیدی برای ما است.

وی ادامه داد: حداقل پیشنهاد دستمزد خارج از مرزهای ما ۶۰۰ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۵۰ میلیون تومان است.

عاشوری با اشاره به اینکه ناترازی یکی از مسائل است که در همه عرصه‌ها وجود دارد، اضافه کرد: برای ناترازی گازوئیل و بنزین دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی ظرفیت افزایش تولید و دیگری دوگانه سوز کردن خودروها و مصرف بهینه با همین میزان تولید ادامه دهیم.

وی ادامه داد: من با افزایش ظرفیت تولید مخالفتی ندارم اما با پالایشگاه‌های فعلی افزایش ظرفیت امکان پذیر نیست. چرا که اگر تحریم‌ها وجود نداشت و سرمایه‌گذاری کافی صورت می‌گرفت ساخت پالایشگاه مادر دست کم به ۶ سال زمان نیاز دارد.

عاشوری اضافه کرد: در ۱۵ سال اخیر مصوبات ساخت پالایشگاه‌هایی وجود دارد که هیچ کدام به ثمر نرسیدند.

دبیر کل انجمن پالایش نفت کشور تاکید کرد: با اطمینان خاطر می‌گویم ناترازی به علت مصرف بی‌رویه است. زیرا در مصرف رشدی داریم که نقشی در اقتصاد ما ندارد.

چی با اشاره به اینکه هدر رفت انرژی بسیار بالاست خاطر نشان کرد: متأسفانه خودروهایی استفاده می‌شود که تولید آنها مربوط به قبل از انقلاب است و آنطور که کارشناسان می‌گویند میزان هدر رفت بنزین در سال ۲۵ میلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اضافه کرد: اگر دولت تدبیری در نظر نگیرد بدون شک تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی ناترازی خواهیم داشت اعم از آب، گاز و بنزین با مشکل روبرو خواهیم شد.

ادامه دارد

کد خبر 6097587 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم