Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  دیندار زیباری، رئیس کمیسیون پاسخ به گزارشات بین المللی در دولت اقلیم کردستان عراق در گفت‌وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم گفت: اقلیم کردستان از هیچ حزب مسلحی که ازخاک این اقلیم کشور‌های همسایه را هدف قرار می‌دهد حمایت نمی‌کند.

وی افزود: احزاب کردی -ایرانی و یا حزب کارگران کردستان (پ ک.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ک) ما را در تنگنای بزرگی در مقابل تهران و آنکارا قرار می‌دهند به خصوص که ما روابط بسیار خوبی با این کشور‌ها داریم و باید براساس احترام متقابل تداوم یابد.

این مقام کرد گفت: وجود این احزاب مسلح باعث می‌شود که ما موضع ضعیفی برای محکومیت بمباران مکرر از سوی ترکیه و ایران اتخاذ کنیم، زیرا آن‌ها می‌گویند که این اقدامات برای حمایت از سرزمین‌های خود انجام می‌شود.

زیباری در پایان گفت: اقلیم کردستان به روابطش با ایران و ترکیه احترام می‌گذارد و هدف قرار دان این کشور‌ها از خاک اقلیم را نمی‌پذیرد، زیرا این امر در تضاد با قوانین بین المللی است.

به گزارش ایسنا، رهبر انقلاب اسلامی ایران دو سال پیش در دیدار با فرماندهان قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا، به این مهم اشاره کردند که «دشمن باید بفهمد که اگر تهاجم کند، ضربه محکمی خواهد خورد و دفاع ما شامل پاسخگویی نیز خواهد بود».

در همین راستا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به حملات تروریستی و اقدامات خرابکارانه‌ی گروهک‌های معاند در سال‌های اخیر، با حملات موشکی خود پاسخی دندان‌شکن به دشمنان انقلاب داده است.

در حالی که راهبرد نظامی و امنیتی ایران همواره برمبنای صلح و ثبات بوده است، اما دشمنان کشور از هیچ‌گونه خرابکاری و ترور در خاک ایران دریغ نمی‌کنند. در دو سال اخیر، دشمنان کشور با انجام حملات تروریستی در تهران و اهواز و اقدامات خرابکارانه در مرز‌های غربی، سعی در ضربه‌زدن به نظام و ایجاد وحشت در میان مردم داشته‌اند. اما «مشت‌آهنین» نیرو‌های نظامی ایران و نابودی مواضع تروریست‌ها، همواره التیام‌بخش بازماندگان شهدای این حوادث بوده و توان بالای ایران در «پاسخگویی» به تروریست‌ها، موجب دلگرمی و آرامش خاطر شهروندان شده است.

بر اساس این گزارش، پس از درگیری‌های مرزی متعدد میان مرزبانان ایران و گروهک‌های تروریستی مسلح در غرب کشور که آخرینِ آن‌ها منجر به شهادت ۱۱ مرزبان غیور کشورمان شد، سپاه تصمیم گرفت پاسخ قاطعی به این گروهک‌های معاند بدهد.

در این عملیات که ۱۷ شهریور ۹۷ انجام شد «محل استقرار و جلسه‌ی سران یکی از گروه‌های تروریستی» در خاک عراق هدف قرار گرفت.

سپاه این حمله را در پاسخ به شرارت‌های «گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی از اقلیم کردستان»، در مناطق مرزی ایران انجام داد و به سران اقلیم کردستان نیز تذکر داد که انتظار دارد فعالیت‌های این گروهک‌ها را زیر نظر گرفته و کنترل کنند.

سپاه در اطلاعیه‌ای که به دنبال این حمله منتشر کرد نوشت این گروهک‌ها «با اعزام تیم‌های متعدد تروریستی، ایجاد ناامنی و اعمال خرابکارانه» امنیت مردم غرب کشور را سلب کرده بودند.

در این حمله سپاه از هفت فروند موشک کوتاه‌برد زمین به زمین استفاده کرد که منجر به هلاکت «ده‌ها تن از سران و عناصر مهم عملیاتی» این گروهک‌های معاند شد.

سپاه در اطلاعیه‌ای دوباره اعلام کرد «مصمم به صیانت از مرز‌ها و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی» است و اجازه نخواهد داد «امنیت مثال‌زدنی کشور» توسط اقدامات خرابکارانه به خطر بیفتد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اقلیم کردستان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۷۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آنها غیرقانونی عمل می کنند، می توانیم علیه آنها اقدام کنیم، در نظام تحریمی‌ ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می دهد.

کامرون عنوان کرد:‌ «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود... من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • اعترافات تروریستی که برای یازده میلیون آدم می‌کشت!
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • ویدئو| روایتی تلخ از عملیات‌های تروریستی گروهک انصارالفرقان
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم