Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم چینی «وحشی» و فیلم کره‌ای «تمیز کاری» به شکل مشترک جایزه اصلی بخش جریان‌های جدید جشنواره فیلم بوسان را به دست آوردند. همچنین فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» ساخته جمشید محمودی و با بازی محسن تنابنده یک جایزه این جشنواره را به خود اختصاص داد.

به گزارش ورایتی، جایزه کیم جی سئوک که به یاد موسس جشنواره بوسان نامگذاری شده، به شکل مشترک به فیلم محمودی و فیلم «دنده» ساخته ژانگ وی اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم جمشید محمودی با نام بین‌المللی «رونا، مادر عظیم» در جشنواره بوسان شرکت کرد.

کیم هونگ جون کارگردان کره‌ای ریاست هیات داوری را بر عهده داشت. جشنواره بوسان بعد از سه سال کشمکش و اختلاف، به گفته برگزار کنندگان به روال عادی بازگشته است.

این جشنواره در دوره‌های اخیر ابتدا با تحریم فیلمسازان کره‌ای و سپس محکومیت یکی از برگزار کنندگان جشنواره به اختلاس مواجه شده بود.

به گفته مسئولان جشنواره بوسان امسال ۳۲۴ فیلم در بخش‌های مختلف این رویداد روی پرده رفت که از این تعداد ۱۱۵ فیلم شاهد نخستین نمایش جهانی خود بودند.

 ۳۲۴ فیلم در جشنواره بوسان به روی پرده رفت

فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان»، ساخته برادران محمودی و محصول مشترک ایران و افغانستان به عنوان یکی از سه گزینه نهایی سینمای افغانستان برای معرفی به اسکار 2019 انتخاب شد.

فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» نماینده افغانستان در اسکار

فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان»، ساخته جدید جمشید و نوید محمودی است. طبق جدیدترین اخبار سینمای ایران، اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای افغانستان به مدیریت جوانشیر حیدری که وظیفه معرفی فیلم‌های سینمای افغانستان به آکادمی اسکار را، برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی زبان اسکار 2019 بر عهده دارد سه فیلم را انتخاب کرده است. یکی از این فیلم‌ها فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» است. این فیلم محصول مشترک سینمای ایران و افغانستان است. «شکستن همزمان بیست استخوان» به زودی در کشور ایران اکران خواهد شد.

در فیلم شکستن همزمان بیست استخوان به نویسندگی و کارگردانی جمشید محمودی و تهیه کنندگی نوید محمودی، بازیگرانی مانند محسن تنابنده، مجتبی پیرزاده، فرشته حسینی، فاطمه حسینی، فاطمه میرزایی، محیا رضایی، سعید چنگیزیان و علیرضا استادی حضور دارند. این فیلم روایتگر زندگی یک مهاجر افغان در ایران است. جمشید محمودی پیش از این فیلم «چند متر مکعب» را جلوی دوربین برده است و برای این فیلم در هفدهمین جشن سینمای ایران جوایزی مانند تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر نقش اول مرد برای ساعد سهیلی، بهترین نقش مکمل مرد برای نادر فلاح، بهترین تدوین برای سپیده عبدالوهاب، بهترین طراحی صحنه برای آبتین برقی و بهترین کارگردانی فیلم اول را کسب کرد. در صورتی که فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» به اسکار ۲۰۱۹ راه پیدا کند، این سومین مرتبه خواهد بود که برادران محمودی به نمایندگی از سینمای افغانستان به اسکار می‌روند.

بازی محسن تنابنده در فیلم افغانستانی

محسن تنابنده، بازیگر فیلم سینمایی «شکستن همزمان بیست استخوان» برای اولین بار در سال ۱۳۸۲ به واسطه فیلم «دانه‌های ریز برف» جلوی دوربین سینما قرار گرفت. او پس از آن در فیلم‌هایی مانند «آفساید»، «هفت دقیقه تا پاییز»، «سن پطرزبورگ» و «هفت دقیقه تا پاییز» بازی کرد. این بازیگر البته چند سالی است که به واسطه‌ی حضور در پنج فصل از مجموعه تلویزیونی «پایتخت» و اجرای نقش نقی معمولی به شهرت قابل توجه‌ای رسیده است.

 

مجتبی پیرزاده نیز تاکنون در فیلم‌های «یک روز به خصوص»، «دریاچه ماهی»، «فروشنده» و «پل خواب» حضور داشته است. فرشته حسینی هم سابقه بازی در فیلم‌های «رفتن» و «سونامی» را دارد.نود و یکمین جشن سینمایی اسکار یا اسکار ۲۰۱۹ در روز یکشنبه، پنجم اسفند برگزار خواهد شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم پوسان از جشنواره های مهم آسیایی

جشنواره بین‌المللی فیلم پوسان  یکی از جشنواره‌های مهم فیلم آسیا است و میان سینماگران نوگرا لقب اسکار آسیایی[نیازمند منبع] را نیز به خود اختصاص داده است. این جشنواره تخصصی هرساله در ماه اکتبر در بوسان (یا پوسان) کره جنوبی برگزار می‌شود و دارای جوایز خوبی به لحاظ مادی می‌باشد. این جشنواره یکی از ۲۲ جشنواره مورد تأیید انجمن تهیه‌کنندگان جهانی فیلم (FIAPF، فیاپف) به‌شمار می‌رود.[۱] جشنواره فیلم پوسان به‌عنوان نخستین جشنواره بین‌المللی شبه‌جزیره کره، از سپتامبر ۱۹۹۶ آغاز به‌کار کرد.

در سال ۲۰۱۴ میلادی اصغر فرهادی، به عنوان رییس هیئت داوران جشنواره فیلم بوسان انتخاب شد. بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم پوسان از اول اکتبر 2015 (پنج شنبه 9 مهر 1394) فعالیت خود را آغاز کرد. برگزارکنندگان این جشنواره بین‌المللی، فهرست جدیدی از یکصد فیلم برتر آسیا منتشر کرده اند که ایران در آن با 19 فیلم بعد از ژاپن و کره جنوبی رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.از ایران فیلم‌هایی مثل سیزده هومن سیدی و در دنیای تو ساعت چند است؟ صفی یزدانیان در این جشنواره برنده جایزه شده‌اند./آی سینما

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست همزمان با روز زمین پاک برگزار شد

مراسم اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست به همت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان همزمان با روز زمین پاک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، اختتامیه هشتمین دوره اعطای جایزه محیط‌زیست در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار و علاوه بر پاسداشت روز جهانی زمین پاک، از برگزیدگان این دوره از رویداد تقدیر به عمل آمد.

فرهنگ‌سازی در حوزه محیط‌زیست باید از سطح دانشگاه آغاز شود

حمیدرضا صفوی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی حوزه محیط‌زیست در سطح دانشگاه اظهار کرد: قشر دانشجو، مدیران آینده کشور هستند و باید فرهنگ‌سازی از سطح مدارس و دانشگاه شروع شود تا در دوره‌های آتی در بدنه تصمیم‌گیران کشور نفوذ پیدا کرده و با همین روحیه توسعه کشور را بر اساس مبانی محیط‌زیست پیش ببرند.

وی افزود: بین رشد و توسعه یک تفاوت اساسی وجود دارد و ممکن است یک کشور رشد داشته باشد، اما به این دلیل که با ضوابط محیط‌زیست همراه نیست، موجب می‌شود سود اقتصادی به همراه داشته باشد که حتی محیط‌زیست را از بین ببرد. اقتصاد ما به نحوی به ظرفیت‌های زیست‌محیطی گره‌خورده و به‌جای اینکه ارزش‌افزوده را در فکر و توسعه‌های نرم‌افزاری داشته باشیم، بارگذاری زیادی روی منابع طبیعی اعم از منابع سنگ، نفت، فلزات و به‌ویژه آب انجام دادیم که باعث شده این سوءاستفاده از منابع طبیعی هر روز توسعه‌یافته و فضا را برای زندگی سالم محدودتر کند.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر لزوم امید به آینده در قشر جوان و آینده‌ساز عنوان کرد: گاهی اوقات تصور می‌شود شاید در درازمدت هیچ راهی برای بهبود وضعیت زیست‌محیطی وجود ندارد، اما نکته مورد اهمیت این است که نباید دچار دل‌زدگی و یأس مطلق شویم چراکه برگشت به پایداری محیط‌زیستی نیازمند همت والا است.

صفوی اضافه کرد: ظرفیت‌های آینده کارشناسی و مدیریتی کشور باید به این باور برسند که می‌توان مسیرهای اشتباه را اصلاح کرد. همه اقشار و افراد تأثیرگذار نیز باید به اشتباه خود اعتراف کنند تا اصلاح شود، به طور مثال من به‌عنوان استاد یا مدیران میانی که در تصمیمات روزمره خود دچار اشتباه شدند یا مدیرانی که سواد محیط‌زیستی ندارند، باید به اشتباهات خود در حیطه‌های مربوطه اعتراف کنند.

وی خاطرنشان کرد: رویداد اعطای جایزه محیط‌زیست از دانشجویانی که به انتخاب خود در راستای محیط‌زیست فعالیت می‌کنند، تقدیر می‌کند و مجموعه ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان از این رویداد و سایر برنامه‌های با این محوریت، حمایت می‌کند.

امیدواریم عقل محیط‌زیستی ما و چیزی که تحت عنوان توسعه پایدار در دانشگاه‌ها از آن یاد می‌شود، در کشور هم به کار گرفته شود و انگیزه شرکت در این رویداد نیز بین تمام دانشجویان ایجاد شود.

حفظ محیط‌زیست باید به‌عنوان مؤلفه اقتدار کشورها شناخته شود

نورالله میرغفاری، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری رویداد اعطای جایزه محیط‌زیست اظهار کرد: در شرایط و دوره‌ای که حقیقتاً کار کردن در حیطه محیط‌زیست سخت است، باید تلاش و کوشش داشته و گام‌هایی هرچند کوچک برداشته شود؛ چراکه جامعه و کشور ما به همین تلاش‌ها و قدم‌های کوچک هم نیاز دارد تا به سمت پیشرفت حرکت کند. این جایزه ویژه دانشجویان است که آینده‌ساز کشور هستند و حدود ۸۰ نفر در طی سال‌های برگزاری این رویداد در حد مقدورات مورد تقدیر قرار گرفته‌اند.

وی افزود: کمترین نتیجه برگزاری رویداد این است که حداقل یک نفر به دلیل دیده‌شدن تلاش‌ها و فعالیتش در این حوزه، برای استمرار فعالیت تشویق می‌شود. امروزه وضعیت محیط‌زیست و منابع طبیعی در کشور ما از جایگاهی برخوردار است که نیازمند تلاش تک‌تک ما بوده و دانشکده منابع طبیعی در راستای رسالت علمی و پژوهشی و از همه مهم‌تر، در راستای اثربخشی اجتماعی خود وظیفه دارد کسانی که در این زمینه کار می‌کنند را مورد تشویق قرار بدهد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان حوزه محیط‌زیست را یکی از موارد مورد اهمیت برای اتصال آحاد جامعه به یکدیگر دانست و بیان کرد: یکی از موضوعاتی که می‌تواند به‌عنوان محور همبستگی، دلبستگی و اتحاد ما در جامعه باشد، محیط‌زیست است؛ زیرا این موضوع برای هر دیدگاه و جناح جامعه مهم است. محیط‌زیست به‌واقع می‌تواند یکی از نقاط پیوند نه‌تنها بین شهروندان و آحاد جامعه بلکه بین شهروندان و مدیران باشد؛ زیرا همه به هوای پاک، شرایط خوب برای زندگی و محیط‌زیست سالم نیاز داریم.

میرغفاری اضافه کرد: محیط‌زیست می‌تواند حتی یک محور همکاری مشترک علمی در درون هر مؤسسه علمی باشد؛ زیرا یکی از زمینه‌های فعالیت‌های بین‌رشته‌ای، محیط‌زیست است. از طرفی هر کشوری نیازمند نشان‌دادن قدرت و اقتدار در بخش‌های مختلف است و اگر اقتدار و قدرت یک کشور را در این بدانیم که از نگرانی‌ها و دغدغه‌های جامعه کاسته بشود، یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های جامعه امروز هم مسئله محیط‌زیست است.

وی تصریح کرد: برای هر نظام حکمرانی، داشتن وضعیت مطلوب محیط زیستی می‌تواند به‌عنوان یک معیار اقتدار و حکمرانی خوب تعریف شود. تخریب محیط‌زیست فقط آسیب‌دیدن برخی مکان‌ها نیست، بلکه می‌توان نتیجه کاهش وضعیت مطلوب محیط زیستی را، کاهش اقتدار یک کشور دانست و باید به سمتی حرکت کنیم که محیط‌زیست هم یک مؤلفه اقتدار باشد. قطعاً دانشگاه و دانشجویان بستر اصلی این افزایش اقتدار در حوزه محیط‌زیست محسوب می‌شوند.

در مسئله محیط‌زیست دچار فقر فرهنگی هستیم

مهدی بصیری، عضو هیئت‌مدیره جمعیت پیام سبز در این مراسم با اشاره به اینکه در موضوع محیط‌زیست دچار فقر فرهنگی هستیم، اظهار کرد: ازنظر فرهنگی دچار مشکل محیط‌زیست هستیم و علت این است که مسائل زیست‌محیطی از کودکی و نوجوانی در بخش‌های آموزشی جایی ندارد؛ بنابراین مسئولان هم چیزی از محیط‌زیست نمی‌دانند.

وی افزود: بعضی فکر می‌کنند محیط‌زیست جلوی توسعه را می‌گیرد درصورتی‌که این افراد مفهوم توسعه را هم غلط معنی می‌کنند، توسعه باید بر اساس ظرفیت محیط و امکانات موجود و با توجه به مسائل زیست‌محیطی اتفاق بیفتد تا پایدار باشد. اصل توسعه فرهنگ است و اگر فرهنگ درست نشود، توسعه به هیچ دردی نمی‌خورد.

عضو هیئت‌علمی بازنشسته دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: اگر این فقر فرهنگی درست بشود، حتی راننده‌تاکسی هم می‌داند محیط‌زیست چیست. همه در حد شعار و حرف، محیط‌زیست را قبول دارند و مسائل زیست‌محیطی در ادبیات و مذهب ما دیده می‌شود؛ اما باید توسعه یافته و بر ترویج این مسائل دقت بیشتری صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، ۷۰ نفر از مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در این دوره از اعطای جایزه شرکت کردند و رویداد در پنج محور کلی «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست» برگزار شد و درنهایت ۱۱ نفر به‌عنوان برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط‌زیست شناخته شدند. اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

مقام برگزیده بخش رساله برتر: فائزه برهانی از دانشگاه تهران

مقام شایسته تقدیر بخش رساله برتر: طاهره کریمی‌نیا از دانشگاه صنعتی اصفهان

مقام برگزیده بخش پایان‌نامه برتر: محمدمهدی صالحی از دانشگاه علم و صنعت ایران

مقام شایسته تقدیر بخش پایان‌نامه برتر: زهرا دهدشتی از دانشگاه صنعتی اصفهان و اسماعیل باقریان از دانشگاه فردوسی مشهد

مقام برگزیده بخش ابداع، اختراع و طرح نوآورانه: مهران سهرابی نیک از دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان

مقام برگزیده بخش دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض: محمود کلنگری از دانشگاه کوردوبا اسپانیا

مقام شایسته تقدیر بخش دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض: ریحانه میرانزاده از دانشگاه صنعتی اصفهان

مقام برگزیده بخش فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست: امیر فرح نسب از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مقام شایسته تقدیر بخش فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست: بهنام رحمانی از دانشگاه شهید بهشتی و کیمیا احمدی از دانشگاه صنعتی اصفهان

کد خبر 746731

دیگر خبرها

  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • نامزدهای بهترین بازیکن ماه آوریل 2024 لالیگا
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز
  • قوانین جوایز اسکار تغییر کرد
  • قوانین اسکار تغییر کرد
  • تغییر در قوانین جوایز اسکار
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی!
  • اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست همزمان با روز زمین پاک برگزار شد