Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: زمینه فرهنگی، اجتماعی معرفی سنندج به عنوان پایتخت کتاب ایران فراهم است.

حسین فیروزی روز شنبه در حاشیه برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تلاش خود را برای اینکه مرکز این استان به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی شود، بکار می گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه مردم استان کتابخوان و علاقمند به کتاب هستند، افزود: تحقق این مساله مستلزم حمایت ادارات و سازمان هاست که حتما شاهد پشتیبانی مدیران از این اتفاق فرهنگی خواهیم بود.
فیروزی یادآور شد: اگر سنندج پایتخت کتاب ایران شود مبحث دور از انتظاری نیست و این اتفاق با همراهی و همکاری مدیران فرهنگی و اجرایی و علاقمندان به حوزه کتاب در آینده ای نزدیک تحقق پیدا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: نیاز است دولت و مسئولان اجرایی در استان زیرساخت های فیزیکی لازم از جمله توسعه کتابخانه ها را ایجاد و نمایشگاه های کتاب را بطور مداوم بر پا کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: انجام اقدامات ترویجی و فرهنگ کتابخوانی از رسالت مسئولان، دانشگاه ها و ادارات فرهنگی است.
فیروزی اضافه کرد: می طلبد بخش خصوصی و دولتی در این ارتباط هم افزایی و تعامل داشته باشند تا بتوانیم به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.
وی توسعه و تکمیل زیرساخت فرهنگی بویژه پروژه های نیمه تمام فرهنگی در استان را در اولویت مدیریت استان دانست و افزود: تکمیل این پروژه ها کمک زیادی به افزایش فضای فیزیکی حوزه فرهنگی خواهد کرد.
فیروزی در خصوص نمایشگاه هشتم کتاب هم اظهار داشت: تنوع و تعداد عناوین کتاب های عرضه شده در نمایشگاه مطلوب است و استقبال چشمگیر مردم نشانه علاقه آنها به کتاب است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در خصوص محل برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب یادآور شد: در گذشته مشکل زمین برای احداث نمایشگاه بین المللی در استان داشتیم که از دو سال گذشته زمینی در حدود 11 هکتار به اتاق بازرگانی سنندج برای ایجاد چنین محلی واگذار شده است.
وی اضافه کرد: چند قطعه زمین در مجموعه مذکور متعلق به سایر ادارات و سازمان هاست که منجر به کُند پیش رفتن عملیات احداث نمایشگاه شده بود که این مشکل اینک بر طرف شده است.
فیروزی افزود: هم اکنون اجرای پروژه نمایشگاه بین المللی کردستان در مرحله طراحی نقشه است و امیدواریم هر چه سریعتر عملیات اجرایی آن هم آغاز شود.
معاون استاندارکردستان از دیگر مسایل حائز اهمیت را توجه به اقتصاد فرهنگ دانست و گفت: برپایی نمایشگاه می تواند سهم زیادی در توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر استان داشته باشد.
وی تاکید کرد: در چنین رویدادهایی شاهد تلفیق اقتصاد و فرهنگ هستیم که تقویت این دو حوزه در دستور کار قرار دارد.
هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب از ١٨ تا ٢٣ مهر ٩٧ در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی شهر سنندج دایر است.
٦٣٦ ناشر برای شرکت در این دوره از نمایشگاه کتاب در کردستان ثبت نام کردند و کتاب های خود را در ٢٣٠ غرفه به نمایش گذاشته اند، غرفه ها شامل ٢٠٥ مورد ویژه ناشران خارج از استان و ٢٥ غرفه برای ناشران استانی است.
٤١٢ ناشر داخلی و خارجی در این نمایشگاه حضور دارند، این دوره از نمایشگاه کتاب با شرکت ٣٦٢ ناشر و نمایندگی داخلی شامل ١٩٥ ناشر مستقل، ١٥٧ ناشر نمایندگی، ١٠ ناشر استانی و ٥٢ ناشر لاتین بر پا شده است.
کتاب های این نمایشگاه با حداقل ٣٠ درصد تخفیف شامل ٢٠ درصد از طریق بن های خرید کتاب و تخفیف ١٠ درصدی ناشران به علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی عرضه می شود.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نمايشگاه كتاب كردستان پايتخت كتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جابری انصاری مطرح کرد: بنا بر شاخص‌های تعریف شده و سوابق شهرهای فعال در حوزه کتاب و کتابخوانی و نتایج به دست آمده در ادوار گذشته پایتخت کتاب ایران، برخی از شهرهای ایران حائز شرایط شرکت در رویداد بین المللی انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز افزود: شهر کرج نیز به واسطه برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های درخور و شایسته ای که در سال گذشته به همت مسؤولان و دستگاه‌های اجرایی استان و با دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به انجام رسید، فرصت رقابت در این عرصه فرهنگی بین المللی را به دست آورده است.

وی بیان کرد: از همه دستگاه‌های اجرایی استان، شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای فرهنگی تقاضای همکاری و مساعدت داریم تا با همدلی و وحدت شکل گرفته و انرژی مضاعفی که از موفقیت کرج به عنوان شهر دوستدار کتاب و شهر خلاق در مهارت مطالعه در رقابت پایتختی کتاب ایران در سال گذشته شکل گرفت، شاهد انتخاب کرج به عنوان پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو باشیم و شهر کرج را به عنوان نماد کتاب و کتابخوانی به تمام دنیا معرفی کنیم.

جابری انصاری در پایان از تدابیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل مجامع و تشکل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدردانی و اظهار امیدواری کرد که در نتیجه تلاش جمعی همه عوامل فرهنگی و هنری و مسؤولان اجرایی استان، علاوه بر کسب عنوان پایتختی کتاب در سطح ملی و بین المللی، شاهد ارتقای شاخص‌های فرهنگی به خصوص سرانه مطالعه کتاب باشیم.

کد خبر 6090320

دیگر خبرها

  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!