Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گنبدکاووس - ايرنا - رييس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس با اشاره به آغاز دور جديد توزيع سبد کالا در کشور و اين شهرستان، از نظارت و ساماندهي ويژه دراين حوزه خبر داد و گفت: روند فعلي توزيع سبد کالا مناسب نيست.

به گزارش خبرنگار ايرنا، خليل رجبلي روز شنبه درجلسه کارگروه تنظيم بازار اين شهرستان گفت: برخي عاملين توزيع سبد کالا اقدام به فروش کالاهاي با کيفيت پايين به قيمت بالا به واجدين شرايط مي کنند که بايد نظارت بيشتر بر آنان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي که متولي انتخاب عاملين توزيع سبد کالا است بايد دقت و نظارت بيشتري بر عملکرد عاملين با همکاري تعزيرات حکومتي و بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت داشته باشد.
رجبلي باتاکيد بر ضرورت حفظ شان و منزلت دريافت کنندگان سبد کالا که بيشتر از مددجويان نهادهاي حمايتي هستند، اضافه کرد: فروشگاه هاي توزيع کننده بايد به دستگاه هاي فروش مکانيزه مجهز و فاکتور فروش به خريدار بدهند.
وي همچنين با ارائه گزارشي از وضعيت بازار و قيمت کالاها، تصريح کرد: به دليل کاهش قيمت ارز و توزيع برخي اقلام مورد نياز در بازار طي هفته هاي اخير قيمت بسياري از کالاها ثابت و برخي کالاها نيز کاهش داشته است.
رييس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبد ادامه داد: براساس مصوبه ستاد مرکزي تنظيم بازار تمامي کالاها بايستي برچسب قيمت مورد تاييد اين ستاد و يا کارگروه هاي شهرستاني را داشته باشند.
رجبلي، توزيع لاستيک خودروهاي سنگين با قيمت مصوب تنها در مرکز استان را که موجب نارضايتي صاحبان اين خودروها درشرق گلستان شده و کمبود شديد ذرت خوراک دام براي توليد کنندگان مرغ گوشتي به دليل مشکلات کاميونداران را از مشکلات فعلي بازار دانست و گفت: ذرت در بندر اميرآباد وجود دارد اما کاميون ها از حمل آن خودداري مي کنند.
وي همچنين گفت: در هفته گذشته 81 مورد بازرسي از واحدهاي صنفي و 17 مورد گشت مشترک انجام شد که درنتيجه آن 6 پرونده تخلف گرانفروشي به ارزش 77 ميليون و 410 هزار ريال در گنبدکاووس تشکيل شد.
به گزارش ايرنا، در اين جلسه مدير جهادکشاورزي و روساي راهداري و حمل و نقل جاده اي و تعزيرات حکومتي گنبد نيز گزارشي از وضيعت حوزه فعاليت خود ارائه داده و خواستار نظارت بيشتر بر کاميونداران براي حمل و جابجايي بار و نهاده هاي کشاورزي و بازار شدند.
همچنين در اين جلسه چند تن از بازاريان گنبدي فعال درحوزه فروش گوشي تلفن همراه و شرکت هاي توزيع و پخش کالاها هم حضور داشتند که با تشريح وضعيت حوزه فعاليت خود، برلزوم نظارت بيشتر بر توزيع کالاها از توليد کننده به مصرف کننده و قطع دست دلالان از بازار تاکيد کردند.
به گزارش ايرنا، فرماندار ويژه گنبدکاووس نيز دراين جلسه با قدرداني از تلاش هاي اعضاي کارگروه تنظيم بازار اين شهرستان، گفت: با وجود کاهش التهاب بازار و ثبات قيمت ها درچند هفته اخير اما نظارت ها بايستي به صورت مستمر ادامه يابد.
عبدالقدير کريمي افزود: کالاهاي مورد نياز مردم به اندازه کافي وجود دارد و جاي نگراني نيست و بايستي از ظرفيت هاي موجود براي رفع برخي نواقص و کمبودهاي مطرح شده، استفاده کرد.
وي با تاکيد برضرورت اطلاع رساني و آگاهي بخشي به مردم درحوزه بازار گفت: مسئولان از ظرفيت رسانه ها براي کاهش التهاب و حفظ بيشتر آرامش در بازار استفاده کنند.
کريمي بر ضرورت حمايت از بخش توليد نيز تاکيد کرد و گفت: در شرايط فعلي هيچ دستگاه خدمات رسان درحوزه آب، برق، گاز و تلفن حق ندارد بدون هماهنگي با فرمانداري نسبت به قطع اين خدمات اقدام نمايد.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعيت درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1860
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه