Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به استخراج خواص مکانیکی بافتهای نرم داخل شکمی در حالت زنده، به منظور کاربرد در سیستم های شبیه ساز جراحی شدند.

به گزارش ایرنا، تعیین خواص مکانیکی بافت های نرم مانند کبد، طحال و کلیه یکی از مراحل حساس در مدل سازی و توصیف رفتار این بافت ها محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدل سازی بافت نرم در حوزه های مختلف پزشکی بویژه جراحی کاربردهای با ارزشی دارد و هرچه خواص مکانیکی بافت دقیق تر استخراج شود، مدل سازی واقعی تر انجام خواهد شد.
مجری طرح استخراج خواص مکانیکی بافتهای نرم داخل شکمی در حالت زنده، به منظور کاربرد در سیستم های شبیه ساز جراحی گفت: یک سیستم شبیه ساز، امکان انجام یک جراحی مجازی و تکرار و تمرین مانورها و تکنیک های جراحی را برای دانشجویان جراح فراهم می آورد تا بتوانند در شرایطی نزدیک به شرایط طبیعی بدن به طور صحیح و مناسب آموزش ببینند.
به گفته الناز افشاری، مدل سازی بافت نرم، در مهندسی بافت، ارزیابی آثار جراحت و ضربه به بافت های نرم در اثر سوانح و تصادفات و در تشخیص بیماری های مختلف نیز کاربرد دارد.
اهمیت تکنیکی که قادر باشد داده های تجربی مربوط به خواص مکانیکی بافت های نرم را به طور دقیق و صحیح جمع آوری و ثبت کند، با مدل سازی بافت نرم فراهم می شود، این در حالی است که تکنیک های پیشین اعم از ایندنتیشن، اسپیریشن و الاستوگرافی، با مشکلات و محدودیت های جدی مواجه اند تا جایی که داده های ثبت شده توسط این تکنیک ها از دقت کافی برخوردار نیستند.
افشاری با اشاره به اهمیت اجرای این طرح گفت: در این تحقیق، برای نخستین بار مساله استخراج خواص مکانیکی بافت های نرم به کمک یک سیستم لامسه ای جدید با نام «سیستم گرسپر آندوسکوپی» مطرح شده است.
به گفته وی، این سیستم به کمک تکنیک جدید گرسپینگ که در سال های اخیر مورد توجه محققان قرار گرفته تلاش می کند تا با گرفتن و فشردن بافت، اقدام به ثبت فیدبک های نیرو و جابه جایی کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی خاطر نشان کرد: در تکنیک گرسپینگ، تلاش می شود تا با بهره گیری از گرسپرهای جراحی لاپاراسکوپی، داده های تجربی مورد نیاز برای مدل سازی رفتار بافت ثبت شود.
وی با اشاره به روش کار خاطرنشان کرد: هدف نخست در این پروژه، راه اندازی سیستم لامسه ای جدید به نام گرسپر آندوسکوپی است که با گرفتن و فشردن بافت اقدام به ثبت داده های تجربی(داده های مربوط به فیدبک نیرو و جابه جایی بافت) می کند.
این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این مرحله اقدام به طراحی، ساخت، تجهیز حسگرهای نیرو و جابه جایی، بکارگیری مدارات الکتریکی - الکترونیکی مورد نیاز و بکارگیری محیط های نرم افزاری ضروری کردیم.
وی اظهار داشت: به کمک روش های حل معکوس(بهره گیری از روش المان محدود معکوس و الگوریتم برنامه ریزی درجه دوم متوالی)، خواص مکانیکی (ضرایب مدل ساختاری هایپرالاستیک نئو-هوکین) برای مدل های شبیه ساز بافت نرم تعیین شد.
افشاری با اشاره به کاربردهای این طرح گفت: در محیط شبیه سازی یک سیستم شبیه ساز جراحی، در مهندسی بافت، در بررسی آثار جراحت و ضربه به بافت های نرم در سوانح و تصادفات و در پیش بینی رفتار بافت با هدف تعیین بیماری می توان از نتایج این پروژه بهره برد.
وی افزود: اصلی ترین ویژگی طرح آن است که، به کمک آن تکنیک گرسپینگ به یک تکنیک کارا و موثر در ثبت داده های تجربی واقعی تر (نزدیک به رفتار واقعی) بافت مبدل می شود.
مصطفی رستمی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و فرزام فرهمند از دانشگاه صنعتی شریف استادان راهنما و علیرضا میرباقری از دانشگاه علوم پزشکی تهران استاد مشاور این طرح بودند.
**6984**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي دانشگاه دانشگاه صنعتي امير كبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!

زی‌سان: افلاطون که یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان تاریخ است به دلیل نظریه های‌اش در مورد سیاست، شعر، دانش و اخلاق شهرت داشت.

به گزارش زی‌سان و به نقل از دیلی میل، به لطف طومار تازه کشف شده‌ای که در کنار کوه وزوویوس مدفون شده، اکنون می‌دانیم که متفکر یونان باستان آخرین لحظات زندگی خود را صرف انتقاد شدید از «نداشتن ریتم» یک کنیز فلوت‌زن کرد و این انتقادات تا آخر مهمانی همچنان ادامه داشت..

این متن قدیمی به جزئیات ساعات پایانی زندگی افلاطون می‌پردازد و نشان می‌دهد که فیلسوف باستانی که از تب رنج می‌برد، قبل از مرگ در سن ۸۰ یا ۸۱ سالگی در حدود سال ۳۴۸ قبل از میلاد، به موسیقی گوش می‌داد و از مهمانان پذیرایی می‌کرد.

این طومار که به عنوان تاریخ آکادمی شناخته می‌شود و توسط فیلودموس، فیلسوف و شاعر قرن اول قبل از میلاد نوشته شده، از زمان کشف آن در ویلایی بزرگ در هرکولانیوم (اکنون در ایتالیا به عنوان ارکولانو شناخته می‌شود)، در سال ۱۷۵۰ تاکنون ناخوانا بوده است.

تایمز گزارش داد این پاپیروس که گمان می‌رود متعلق به پدرزن ژولیوس سزار باشد پس از فوران کوه وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد مسیح در زیر چند متر خاکستر در خانه مدفون شده و محققان ۲۵۰ سال گذشته را با تلاش خستگی‌ناپذیر صرف برای یافتن راهی برای خواندن محتوای آن کرده‌اند.

اکنون پروفسور «گراتزیانو رانوکیا» از دانشگاه پیزا و همکارانش از تکنیک‌هایی از جمله تصویربرداری ابرطیفی مادون قرمز موج کوتاه استفاده کرده‌اند که تغییراتی را در نحوه تابش نور روی جوهر سیاه پاپیروس برای رمزگشایی از سند ایجاد می‌کند.

پروفسور رانوکیا این طومار را «قدیمی‌ترین تاریخ فلسفه یونانی که در اختیار ماست» توصیف کرد. این استاد دانشگاه گفت که استقبال افلاطون از مهمان خود که در نوشته‌ها از آن به عنوان «مهمان کلدانی» یاد می‌شود، نشان می‌دهد که فیلسوف بزرگ «وظایف خود را در قبال این مهمان انجام می‌دهد» و افزود که «میهمان نوازی برای یونانیان مقدس بوده است».

طومار همچنین تأیید می‌کند که افلاطون در آکادمی آتن دفن شده، و این جزئیات را اضافه می‌کند که محل آرامیدن این متفکر باستانی در باغی مشخص در محوطه دانشگاه بوده است.

همچنین این متن باستانی نشان می‌دهد که افلاطون در سال ۴۰۴ قبل از میلاد یا ۳۹۹ قبل از میلاد یعنی قبل از اینکه محبوبیت او افزایش یابد به بردگی فروخته می‌شود، که در تضاد با نظریه رایج است که می‌گوید وی در سال ۳۸۷ قبل از میلاد توسط فرمانروای سیراکوز، دیونیسیوس، فروخته شد تا نفوذی که بر مردم علیه حاکم ظالم می‌کرد، محدود شود.

پروفسور رانوکیا افزود: به لطف پیشرفته‌ترین تکنیک‌های تشخیص تصویربرداری، ما در نهایت قادر به خواندن و رمزگشایی بخش‌های جدیدی از متون هستیم که قبلاً غیرقابل دسترس به نظر می‌رسیدند.

وی می‌گوید: «برای اولین بار، توانستیم دنباله‌هایی از حروف پنهان از پاپیروس‌ها را بخوانیم که در لایه‌های مختلف تا شده بودند و در طول قرن‌ها به یکدیگر چسبیده بودند. این کار از طریق فرآیند باز کردن با استفاده از یک تکنیک مکانیکی انجام شد که کل تکه‌های متن را مختل کرد.» پروفسور همچنین اضافه کرد گفت تاثیر کامل این کار تنها در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.

سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • مهارت و تکنیک‌های لوکاس برگوال، بازیکن 17 ساله سوئدی / فیلم
  • آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!
  • تکنیک فوق‌العاده اندریک، بازیکن آینده رئال‌ مادرید / فیلم
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی