Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: تمامی بخشداران و مدیران دستگاه های اجرایی استان وظیفه دارند تا پایان سال جاری نسبت به شناسایی و باسواد کردن افراد بیسواد در روستاها و جامعه هدف خود اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، سید محمد رضا هاشمی روز شنبه در چهارمین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی قم اظهار داشت: طبق ابلاغیه وزیر کشور به استان ها همه بخشداران باید حداکثر تا اردیبهشت سال 98 این کار را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به وجود 120 هزار بیسواد در گروه سنی 6 سال و بالاتر، طبق آخرین آمار رسمی و خوداظهاری مردم، افزود: باید با استفاده از ظرفیت روحانیان، حوزه های علمیه، پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد، ریشه کن شدن بیسوادی در روستاهای استان را جشن بگیریم.
وی قم را خاستگاه انقلاب اسلامی و مرجعیت دانست و با بیان این که نباید معضلی به نام بیسوادی در این استان وجود داشته باشد، تصریح کرد: همان گونه که میانگین باسوادان قم از میانگین افراد باسواد در تهران و حتی کشور بالاتر است، در مورد بیسوادی نیز باید نه نرخ نرمال برسیم.
هاشمی با اذعان به این که وجود بیسوادی در قم، وظیفه شرعی و قانونی مسئولان بویژه نهادهای فرهنگی و دستگاه هایی مانند بهزیستی، کمیته امداد امام (ره) و سازمان صنعت، معدن و تجارت در ریشه کنی بیسوادی را بیش از پیش افزایش می دهد، یادآور شد: یکی از عوامل افزایش آسیب های اجتماعی مانند طلاق، پایین بودن سطح سواد در جامعه است، از این رو باید در موضوع کاهش این آسیب ها دقت و اهتمام لازم را داشته باشیم.
وی با بیان این که شهرداری نیز در خصوص باسواد کردن کارگران و نیروهای خدماتی خود اقدام لازم را انجام دهد، افزود: با توجه به نقش صدا و سیما در تشویق و ترغیب بیسوادان جامعه به شرکت در کلاس ها و دوره های سواد آموزی، معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان باید تا هفته آینده طرحی که از نظر مالی امکانپذیر و خروجی و تاثیر لازم داشته باشد را تهیه و به معاونت سیاسی ارائه دهد.
معاون استاندار قم گفت: در برخی مواقع تاثیر یک فیلم آموزشی و تبلیغاتی یک دقیقه ای از یک فیلم سینمایی بیشتر است‌.
7403 / 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ريشه كني بيسوادي قم معاون استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود

به گزارش «نماینده»، علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت : اصلاح ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی، منابع بیمه این کارگران را شفاف کرده و دولت را موظف می‌کند که به صورت دوره‌ای گزارش درآمد و هزینه‌های این بخش را به مجلس ارائه دهد.

وی افزود : تقریباً بیش از حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیمه هستند و بقیه بیمه نیستند و بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه، یک میلیون و سیصد هزار کارگر ساختمانی در کشور امروز لازم است.

بابایی کارنامی اظهار داشت : طبق این قانون، درآمد کارگران ساختمانی از طریق فرمول مشخصی محاسبه می‌شود و دیگر نیازی به ارائه مدارک و مستندات اضافی نیست.

وی افزود : دولت موظف است آیین‌نامه اجرایی این قانون را به سرعت تدوین و ابلاغ کند.

بابایی کارنامی اظهار داشت : حساب رسمی درآمد نشأت گرفته از فرمول درآمدی منشعب پرونده ساختمان در تامین اجتماعی جدا شده است. این اقدام شفافیت لازم را ایجاد می‌کند و سازمان تامین اجتماعی موظف است هر سه ماه یکبار به مجلس گزارش دهد.

وی افزود : در قانون جدید، تمهیداتی اندیشیده شده است که با کد ملی هر کارگر می‌توان به راحتی مشخص کرد که آیا او در زمره کارگران ساختمانی است یا خیر.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : حل مشکلات دیگر کارگران ساختمانی مانند ایام بیماری و غرامت بیکاری در دستور کار مجلس دوازدهم قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود