Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@07:46:06 GMT

درد بیماری، رنج انتظار

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۳۵۱۰

درد بیماری، رنج انتظار

روزنامه سبحان چاپ شیراز شنبه در شماره 4713 یادداشتی با عنوان 'درد بیماری، رنج انتظار' منتشر کرده است.

در این یادداشت به قلم سارا سپهوند آمده است: در حالی که سامانه نوبت دهی برخی بیمارستان ها به صورت تلفنی است اما هنوز هم برخی بیمارستانها به صورت حضوری نوبت می دهند و بیماران ناچارند ازساعات اول صبح و حتی از نیمه های شب، پشت در مراکز درمانی به دنبال دریافت نوبت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساعت 6 صبح نگهبان بیمارستان دولتی کاغذی را به در می چسباند و بیماران باید به ترتیب نام خود را بر روی آن بنویسند، بنابراین اگر کمی دیر مراجعه کنیم عملاً از ویزیت پزشک هم محروم می شویم.
مردمی که از سر ناچاری قید مطبهای شخصی و درمانگاه های خصوصی را زده اند و به بیمارستان های دولتی پناه آورده اند گاهاً تا بیش از سه ساعت باید در صفهایی ناراحت کننده منتظر دکترها بایستند و حق اعتراض هم نداشته باشند.
بیمارستان های دولتی که قرار است جایی برای تسکین درد مردم به خصوص قشر ضعیف جامعه باشد، در برخی از موارد تبدیل به مکانی شده اند که درد بیماران را دوچندان می کنند و بر روح و روانشان سوهان می کشد. آیا مسئولان از وضعیت بیماران در این بیمارستان ها بی خبرند؟
کافی است مسئولان وزارت بهداشت چند دقیقه ای به بیمارستان های دولتی سر بزنند و صف های طولانی انتظار که اکثراً به دلیل نبود صندلی سرپا ایستاده اند را ببینند.
مردم از نوع رفتارها در بیمارستان های دولتی و اتلاف وقتشان کلافه و شاکی هستند. آن ها تنها گناهشان این است که پول ندارند تا برای درمان در بیمارستان های بهتر خرج کنند. اما وظیفه مسئولان در قبال این بیماران چه می شود؟
شاید بگویند پول نیست و بودجه نداریم. اما راه اندازی سیستم نوبت دهی منظم و مدیریت کردن آن هزینه زیادی لازم ندارد. به طور حتم نظم دهی به نوبت بیماران و هماهنگ کردن آن ها، بیشتر نیاز به تلاش و اراده مسئولان و مدیران مربوطه دارد تا هزینه های کلان.
حتی با یک دفتر برنامه ریزی ساده، می توان سیستم نوبتدهی را، راه انداخت و با مطلع کردن بیماران از ساعت دقیق نوبتشان مانع از اتلاف وقت آنها که ارزشمندترین سرمایه شان است، جلوگیری کنند.
القصه این مشکل نه به FATF ربطی دارد و نه به دلار و ترامپ، کافیست کمی مدیریت و خلاقیت به خرج داد تا بهداشت و درمان را که از اصلی ترین نیازهای یک جامعه
است را ارتقاء داد.
منبع: روزنامه سبحان
9877 / 2027

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سلامت بيمارستان دولتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شبانکاره بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراجعه کنندگان به این مرکز، ۲ هزار و ۶۵۳ خدمت سرپایی و ۴۲۲ خدمت بستری با مدت بستری طولانی دریافت کرده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه افزود: از تعداد بیمار بستری شده، ۱۸۰ نفر در بخش ICU BICU، ۶۰ نفر در بخش ترمیم و ۱۸۲ نفر در بخش حاد بستری شده‌اند.

وی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ مراجعان از خدمات جراحی، گرفت (پیوند پوست)، پانسمان نوین، ترمیم و مراقبت از زخم، ازون تراپی و پانسمان زخم دیابتیک و… بهره‌مند شده‌اند.

شبانکاره افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان سوانح و سوختگی در استان بوشهراست، سالانه شاهد مراجعه بیماران سوختگی با درصدهای مختلف هستیم که بطور میانگین ۷۰ درصد بیماران بستری شده درصد سوختگی ۲۰ تا ۵۰ داشته و ۳۰ درصد دیگر دچار سانحه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد شده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه گفت: به دلیل تخصصی بودن بیمارستان و ماندگاری چندین روزه و چند هفته‌ای بیمارانی که دچار سانحه سوختگی شده‌اند، همکاران ما در بخش‌های مختلف با ایثار و خوش رویی به التیام دردهای بیماران کمک می‌کنند و بعضاً شستشوی یک زخم سوختگی ساعت‌ها طول می‌کشد به طوری که پرستار ما صبح بر بالین بیمار حاضر می‌شود و وقتی کارش تمام شد عقربه ساعت بعد ظهر را نشان می‌دهد و همین صبر و حوصله و تخصص همکاران است که آنان را شایسته بهترین تقدیرها می‌کند، و من از همه آنها تشکر می‌کنم که انسانیت را به معنای واقعی نشان می‌دهند.

کد خبر 6084705

دیگر خبرها

  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • آغاز حج عمره پس از ۹ سال انتظار
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • کلاهبرداری با داروی مرگ
  • اعزام عمره گزاران ایرانی پس از ۹ سال انتظار
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود