Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، امروز شنبه 21 مهر ماه 97 معامله‌گران سهام به ترتیب 250 میلیون سهم را در بازارهای اول و دوم فرابورس دست به دست کردند که جابه‌جایی این حجم از دادوستدها ارزش بیش از یک هزار میلیارد ریالی را به ثبت رساند و بدین ترتیب حدود یک‌ سوم از حجم و ارزش مبادلات کل فرابورس به بازارهای اول و دوم اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازار پایه نیز میزبان نقل‌وانتقال 336 میلیون سهم به ارزش 753 میلیارد ریال بود که تابلو «پایه ب» بیشترین حجم و ارزش دادوستدی را در بازار پایه در اختیار گرفت.

** درج شرکت مهندسی و ساختمانی صنایع نفت
شرکت مهندسی و ساختمانی صنایع نفت با نماد «شساخت» از هجدهم مهرماه سال جاری به عنوان دویست و سی‌امین نماد معاملاتی در تابلو ج بازار پایه درج شد.
موضوع فعالیت این شرکت با سرمایه بیش از دو هزار و 500 میلیارد ریالی، انجام و ارائه خدمات به صورت پیمانکاری عمومی، مدیریت پیمان و انجام کلیه فعالیت‌ها و عملیات مهندسی طراحی و اجرایی مربوط به پروژه‌های صنایع نفت و صنایع دیگر شامل صنایع شیمیایی، فولاد، معدن، انرژی و... است.
در آخرین روز کاری سومین هفته مبادلاتی مهرماه شاهد درج این شرکت در بازار پایه فرابورس و در گروه استخراج نفت، گاز و خدمات جنبی جز اکتشاف بودیم.

** حدود یک هزار و پانصد میلیارد ریال؛ ارزش مبادلات اوراق 
از سوی دیگر معاملات اوراق بدهی، اوراق تسهیلات مسکن و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه در مجموع به دادوستد 38 میلیون ورقه بهادار به ارزش یک هزار و 479 میلیارد ریال در بازار ابزارهای نوین مالی انجامید که تمامی این مبادلات در 9 هزار و 452 نوبت دادوستدی صورت گرفت.
رصد نمادهای فرابورسی نشان می‌دهد که نمادهای «ذوب» پربیننده‌ترین نماد روز جاری بوده‌ است و بعد از آن نماد «تاپکیش» بیشترین توجه را از سوی معامله‌گران به خود جلب کرد. نماد تاپکیش در عین حال که با برترین تقاضا از سوی فعالان بازار مواجه شد، عنوان بیشترین افزایش قیمت را نیز به خود اختصاص داد. این در حالی است که نمادهای «سمگا» و «قشیر» با بیشترین افت قیمتی روبه‌رو شدند.
در صدر جدول تاثیر در شاخص نیز نام نماد «مارون» به چشم‌ می‌خورد که 19 واحد اثر منفی بر آیفکس گذاشته است. نمادهای «ذوب» و «میدکو» نیز در مجموع 18 واحد در افت 72 درصدی این نماگر اثرگذار بوده‌اند و در نهایت شاخص کل فرابورس در نخستین روز کاری هفته در ارتفاع یک هزار و 940 واحدی ایستاد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فرابورس ایران شرکت مهندسی ارزش مبادلات بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟