Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:10:39 GMT

بیمارستان جاسک فاقد پزشک و دستگاه سونوگرافی است

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۴۷۱۸

بیمارستان جاسک فاقد پزشک و دستگاه سونوگرافی است

محمد رادمهر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شهرستانهایی که قدمت تاریخی وجاذبه های گردشگری دارند باید از امکانات وزیرساختهای شهری خوبی بهره مند باشند گفت: شهرستان جاسک با ۶۰ سال قدمت، هنوز امکانات تفریحی و رفاهی و فضا مبلمان شهری مناسب و در خور شان مردم هم  ندارد.

رادمهر بابیان اینکه اختلاف نظرها و متفاوت بودن سلایق در جلسات و مجموعه های شورایی وجود دارد و این موارد نباید تاثیری برانجام کارها داشته باشد بیان داشت: برخی مواقع در تصمیم گیری ها و ارائه نظرها امکان دارد نظرها و سلیقه ها با هم متفاوت باشد ولی برای خدمت به مردم و توسعه شهری باید با اتحاد و همدلی و برنامه ریزی محرومیت را از چهره شهر برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار جاسک عنوان کرد: در گذشته منحل شدن شورای شهر جاسک در دو دوره سبب شده برخی از کارها مختل و مردم متضرر شوند اما در این دوره مردم با اعتماد به شورای منتخب با رای خود نمایندگانی برگزیده اند  تا در جهت رفع محرومیت از چهره این شهر گامهای اساسی و بلندی بردارند.

رادمهر گفت: شورا و شهردار عملکرد خود را باید به مردم گزارش دهند تا مردم از اقدامات آنها آگاه شوند در صورتی که  در دل شهر جاسک  کوچه های خاکی و به هم ریخته ای وجود دارد که زیبنده این شهر نیست.

وی با بیان اینکه کم کاری و کوتاهی از  هیچ دستگاهی پذیرفته نیست  عنوان کرد : شهرستان جاسک در مسیر توسعه قرار دارد، که با واگذاری هزار هکتار زمین در منطقه شهرک های صنعتی برای پترو پالایش مکران با استخدام حدود ۴تا ۵ هزار نفر، واگذاری ۶۰۰ هکتارزمین برای شرکت نفت برای ساخت مخازن نفتی که استخدام حدود ۳۰ هزار نیرو در مرحله نخست اشتغال ایجاد خواهد کرد که این اقدامات جزء برنامه های ملی بوده که در این شهرستان اجرایی خواهد شد.

رادمهر بیان داشت: همچنین ایجاد یک دانشگاه یا هنرستان علوم و فنون با گرایش رشته های دریایی که اعتبارات آن از دفتر رهبری اختصاص یافته است، در دستور کار در این  شهرستان است.

نماینده عالی دولت در شهرستان جاسک با بیان اینکه در مدت دو ماه حدود ۳۵ مدیر استانی برای بررسی مسائل و مشکلات مردم در حوزه کاری خود در این شهرستان حضور پیدا کردند تصریح کرد: با حضور مدیرکل ورزش و جوانان در شهرستان جاسک مسائل و معایب حوزه ورزش و زیر ساخت های ورزشی در شهر و روستاها پیگیری شد.

رادمهر با اشاره عدم وجود زیرساختها و مشکلات مخابراتی در جاسک گفت: با حضور همه مدیران مخابراتی در هفته گذشته برای رفع موانع  مشکلات مخابراتی و ارتباطی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت که بزودی اقداماتی در این حوزه ها انجام می شود.

فرماندار جاسک بیان داشت: بیمارستان شهرستان جاسک بعد از دو ماه هنوز فاقد پزشک و سونگرافی است و بیمار برای انجام درمان علاوه بر هزینه های جانبی و مخاطرات جاده ای  که به  همراه دارد باید به مرکز استان برود.

رادمهر با اشاره به ساخت درمانگاه شهری بیان داشت: خیرین سلامت به تعهدات خود در خصوص  ساخت درمانگاه عمل کرده اند و دانشگاه هم باید به  تعهدات خود عمل کند .

فرماندار جاسک با بیان اینکه بعضی از سهمیه  خدمات شهرستان در جاهایی دیگر استفاده می کنند عنوان کرد:  متاسفانه برخی با سهمیه جاسک قبول می شوند اما در شهرستانهای دیگری بکارگیری می شوند این یک نوع بی عدالتی است که باید رفع شود.

کد خبر 4428961

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اربعین ۹۷ خبرگزاری مهر کرمانشاه اربعین 97 اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد شیراز یاسوج شهرکرد خرم آباد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت:

اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901252

دیگر خبرها

  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • کشف دپوی ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در جاسک
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شهرستان جاسک
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز