Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > امنیت - همشهری آنلاین:
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جنایات بی شرمانه تروریست های تکفیری از واقعیات تلخی است که سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات پلید آنها موجب تهدید امنیت غیرنظامیان در گستره جهانی شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سرلشکر محمد باقری در چهارمین کنگره آسیا اقیانوسیه طب نظامی پاسفیک در سالن همایش های صدا و سیما افزود: انتظار می رود در چنین کنگره ارزشمندی با بررسی و دغدغه مندی عالمانه این واقعیات تلخ، مورد توجه قرار گرفته و نقش آفرینی فعال در محکومیت این جنایات مورد هم اندیشی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای تحقق اهداف بشردوستانه کمیته بین المللی طب نظامی و توسعه دیپلماسی دفاعی در عرصه طب نظامی و ارائه تجارب منحصر به فرد خویش در زمینه درمان مصدومان شیمیایی دریغ نخواهند کرد.

سرلشکر باقری افزود: در حالی این کنگره عظیم با هدف یاری رساندن به مصدومان جنگ برگزار می شود که در منطقه خویش با واقعیات دردناکی روبه رو هستیم.

وی ادامه داد: امروز صحنه های دهشتناکی از پایمال کردن حقوق مجروحان و بیماران توسط متجاوزان رقم می خورد. غاصبان صهیونیست از 6 ماه پیش در راهپیمایی ها موسوم به جمعه بازگشت در فلسطین اشغالی حدود 200 نفر را به شهادت رساندند و بیش از 20 هزار نفر را مجروح کردند.

مجله چهره‌های دفاعی ایران | مجله نهادهای دفاعی ایران | مجله تجهیزات دفاعی ایران

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برخی کشورهای منطقه در تجاوزی گسترده به کشور یمن هر روزه مردم مظلوم این کشور را به خاک و خون می کشانند. به طوری که به گفته مقامات مسئول بهداشتی درمانی آن کشور تاکنون بیش از 35 هزار نفر کشته یا مجروح شده اند که از این تعداد بیش از چهار هزار نفر را زنان و کودکان تشکیل می دهند.

وی اظهار داشت: در این تراژدی غمبار بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی از حملات گسترده متجاوزان در امان نبوده است و حدود 200 مرکز درمانی تخریب شده است.

سرلشکر باقری با اشاره به اهداف کنگره طب نظامی اضافه کرد: نیروهای مسلح در این خصوص با همراهی مسئولان تلاش می کنند با هم افزایی و همدلی به یاری آسیب دیدگان بپردازند و در زمینه مدیریت بحران در عرصه های مختلف به ویژه امداد و نجات و درمان مصدومان نقش آفرینی کنند.

وی تصریح کرد: در هنگام رخداد بلایای طبیعی به ویژه در ابعاد گسترده و ملی همواره نیروهای مسلح پناهگاه آسیب دیدگان هستند. همان طور که در اکثر کشورها تجربه شده که در حوادث و بلایای طبیعی بدون نقش آفرینی نیروهای مسلح امدادرسانی ناممکن است. البته چنین نقش آفرینی مسئولانه نیازمند روزآمدی در عرصه تحلیل حوادث مختلف و آموزش های تخصصی مستمر در حوزه مدیریت بحران است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: بی تردید از مهمترین ظرفیت های نیروهای مسلح برای امداد و خدمات رسانی به آسیب دیدگان بلایا، سامانه طب نظامی و بهداشت و درمان نیروهای مسلح است که باید بتواند توانمندی و آمادگی نظامیان در مواجهه با مدیریت حوادث و بلایا را فراهم سازد.

باقری ادامه داد: تشکیل کمیته بین المللی طب نظامی (ICM) ابتکار ارزشمند و فرصت مغتنمی است که دانشمندان و فعالان عرصه طب نظامی را در قالب کنگره های جهانی و منطقه ای گرد هم می آورد تا فارغ از مولفه های محدودآفرین، دانش و تجربیات خویش را برای کاهش درد و آلام آسیب دیدگان نیروهای نظامی به اشتراک بگذارند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تبادل دانش و تجربه طب نظامی می تواند از محورها و ظرفیت های مهم در زمینه دیپلماسی توسعه همکاری های بین المللی در عرصه دفاعی باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری چهارمین گنگره طب نظامی آسیا اقیانوسیه پاسفیک نقطه عطفی برای اهداف والای این نهاد علمی و تخحصصی باشد.

در این کنگره مدال کنگره آسیا پاسفیک توسط نماینده روسیه به حسن عراقی زاده، رئیس جدید کارگروه منطقه ای آسیا اقیانوسیه طب نظامی برای مدت دو سال واگذار شد.

در همین زمینه: دکترین قدرت هوایی ایران باید بومی باشد نیروی انتظامی مظهر اقتدار و صلابت در برابر اخلالگران است نوشته سردار کمالی درباره سرباز فداکار حادثه تروریستی اهواز

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۵۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است

به گزارش خبرگزاری مهر، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه و در نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه بریکس با موضوع بررسی تحولات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا، ایفای نقش این گروه برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی را خواستار شد و گفت «چگونگی و کیفیت نقش‌آفرینی تک‌تک کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در رابطه با بحران‌آفرینی های رژیم اسرائیل و موضعی که در این خصوص اتخاذ می‌کنند، مؤثر بوده و در تاریخ نیز ثبت و ضبط خواهد شد».

باقری در ادامه گفت: «از این رو، اعضای سازمان بریکس نیز می‌بایست اراده سیاسی و عملی خود را برای توقف کامل حملات به مردم و زیرساخت‌های غیرنظامی در نوار غزه، توقف فوری، کامل و پایدار حملات علیه غزه، ارسال سریع کمک‌های بشردوستانه به ویژه مواد غذایی، تجهیزات پزشکی، دارو و درمان به سراسر نوار غزه و به میزان کافی، خروج کامل نظامیان اشغالگر از نوار غزه و کمک جامعه جهانی به بازسازی تخریب‌های گسترده صورت گرفته در این منطقه را در اولویت فعالیت‌های و اقدامات خود قرار دهند».

وی با قدردانی از مواضع دولت آفریقای جنوبی در طرح دعوا علیه رژیم صهیونیستی نزد دیوان بین‌المللی دادگستری به جهت ارتکاب جنایت نسل‌کشی، از کشورهای عضو بریکس خواست ضمن حمایت قاطع از این اقدام، راهکارهای حقوقی لازم برای فعال‌سازی دیوان کیفری بین‌المللی برای رسیدگی به این جنایات را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

معاون وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که «تجربه ۲۰۰ روز گذشته جنایت و تجاوزگری رژیم صهیونیستی نشان داده است که ملت فلسطین از بین رفتنی نیست و مردم غزه ثابت کرده‌اند که در تقابل با بمب اسرائیلی، این کودک فلسطینی است که برنده است».

باقری کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه از لبنان گرفته تا عراق و دریای سرخ را توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع و بی‌پناه غزه خواند.

وی در ادامه گفت: «در برهه کنونی، تمرکز ما باید بر روی دستیابی به توقف کامل و پایدار حملات رژیم صهیونیستی برای کاهش فاجعه انسانی در نوار غزه و گسترش ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به داخل غزه و حمایت قاطع از فعالیت سازمان‌های بشردوستانه به ویژه آن روا باشد. در این راستا، تنها موضع‌گیری و بیانیه کفایت نمی‌کند و باید اقدامات عملیاتی مؤثر و قاطع برای تمکین رژیم صهیونیستی به خواست جامعه جهانی در دستور کار قرار گیرد».

باقری با اشاره به گذشت بیش از ۶ ماه از حملات رژیم صهیونیستی به غزه گفت: «در این مدت بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه جان خود را در نتیجه حملات وحشیانه این رژیم از دست داده‌اند که دو سوم آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. بیش از ۷۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه از جمله بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، مساجد و کلیساها، ساختمان‌های مسکونی و شبکه‌های خدمات رسانی‌، تخریب یا آسیب جدی دیده‌اند و حدود دو میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند. وضعیت انسانی در این منطقه به بحرانی‌ترین شرایط ممکن رسیده است».

وی ادامه داد: «در حال حاضر، ساکنان غزه به ۲ دسته تقسیم می‌شوند: آن‌هایی که جان خود را در نتیجه حملات و تجاوزات مستقیم ارتش صهیونیستی از دست داده و می‌دهند و آن‌هایی که در نتیجه گرسنگی، ممنوعیت ورود نیازهای حیاتی، پزشکی و در واقع به جهت تنبیه دسته جمعی با هدف نسل کشی، توسط رژیم اسرائیل در حال مرگ تدریجی هستند».

باقری با تاکید بر این نکته که «صلح و امنیت منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا در سایه معضل اساسی و بنیادین اشغالگری، نقض گسترده حقوق بشر، جنایت جنگی و نسل‌کشی اعمالی از سوی رژیم صهیونیستی به مخاطره افتاده است»، گفت: «جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح، ثبات و امنیت کامل و حقیقی در منطقه تا زمان رفع کامل اشغال و اعمال حق بنیادین تعیین سرنوشت مردم فلسطین محقق نخواهد شد».

معاون وزیر امور خارجه ایران افزود: «از همین رو، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کنشگر مسئول و فعال و حامی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، از چند سال قبل ابتکار دموکراتیک خود را ارائه نموده است که بر اساس این طرح ثبت شده در دبیرخانه سازمان ملل، برگزاری همه پرسی ملی در سرزمین فلسطین با مشارکت ساکنان حقیقی و اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی جهت تعیین سرنوشت خویش و تعیین نظام سیاسی آینده فلسطین است. متأسفانه آنچه که هم اکنون در نوار غزه از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل در حال انجام است، ایجاد شرایط فروپاشی اجتماعی در غزه است».

باقری در ادامه اشاره کرد که «اقدامات رژیم صهیونیستی برای غیرقابل سکونت کردن نوار غزه به اشکال مختلف اعم از کشتار غیرنظامیان، عدم تأمین نیازهای اولیه و حیاتی، تخریب خانه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر زیرساخت‌ها با بمباران‌های گسترده و کور و تبدیل غزه به یک زمین سوخته با هدف اجبار جامعه فلسطینی به کوچ و خروج از سرزمین مادری‌شان صورت می‌گیرد».

او، این اقدامات رژیم صهیونیستی را نقض آشکار تمامی قواعد و اسناد بین‌المللی و معادل جنایت جنگی و مصداق عملی نسل‌کشی دانست و گفت: این اقدامات باید هر چه سریع‌تر از سوی محاکم قضایی بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی مورد تعقیب کیفری قرار گیرند.

معاون وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تلاش غرب برای توجیه جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی ذیل اصل حق دفاع مشروع، این توجیه حامیان رژیم صهیونیستی را از لحاظ حقوقی و بین‌المللی کاملاً مردود توصیف کرد و گفت: «اصل دفاع مشروع به لحاظ حقوقی مشمول قدرت اشغالگر نمی‌شود و اسرائیل به عنوان یک عنصر اشغالگر، وفق همه موازین وقطعنامه‌های بین‌المللی وظایف مشخصی برای محافظت و حمایت از مردم تحت اشغال خویش دارد».

باقری با اشاره به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت ایران در دمشق گفت: «پس از جنایت کم‌سابقه و متخلفانه رژیم اسرائیل علیه سفارت کشورمان در سوریه، حق دفاع مشروع برای جمهوری اسلامی ایران نیز محفوظ بوده و بر این اساس، رژیم اشغالگر پاسخ جنایت خود در دمشق را در اراضی اشغالی فلسطین دریافت کرد».

کد خبر 6088747 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود/ صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین
  • حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها + جزئیات
  • عملیات وعده صادق تنها گوشه‌ای از اقتدار نظامی کشور
  • کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • سرلشکر موسوی: ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • روسیه: ۲۹۹ پهپاد اوکراینی منهدم شد