Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:47:07 GMT

توسعه یک گلوکومتر غیرتهاجمی دقیق!

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۵۵۴۹

توسعه یک گلوکومتر غیرتهاجمی دقیق!

اندازه‌گیری غیرتهاجمی میزان غلظت گلوکز خون یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های علم پزشکی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، اکنون پژوهشگران موسسه "ام.آی.تی"(MIT) با توسعه یک گلوکومتر غیرتهاجمی در حال حل این مسئله پیچیده هستند.

گلوکومتر یا گلوکوز متر یک ابزار پزشکی است که برای تعیین تخمینی غلظت گلوکز در خون به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ابزار یکی از اجزاء اصلی مانیتورنیگ قند در خانه برای بیماران دیابتی یا هیپوگلیسمی است. یک قطره کوچک از خون که توسط سوزن زدن به پوست با یک سوزن لنست به دست‌ آمده روی یک صفحه یک‌بار مصرف آزمایش قرار می‌گیرد که توسط دستگاه استفاده و قند خون محاسبه می‌شود.

پژوهشگران موسسه "ام.آی.تی"، "سیستم فیبر نوری رامان"(fiber-optic probe coupled Raman system) را توسعه داده‌اند و هنگامیکه افراد این فناوری را می‌پوشند، سیستم مذکور می‌تواند میزان تغییرات غلظت گلوکز در افراد را اندازه گیری کند.

این فناوری پوشیدنی روی مچ دست قرار می‌گیرد و مجهز به یک میله لیزری است که در قسمت داخلی این سیستم تعبیه شده است. مطالعه و بررسی این فناوری در دانشکده پزشکی "دانشگاه میزوری"(University of Missouri) انجام شده است.

طی این مطالعه میزان گلوکز ۲۰ فرد، قبل و بعد از مصرف یک نوشیدنی با سطح گلوکز بالا، با استفاده از سه روش مختلف اندازه‌گیری شد.

این سه روش شامل "نمونه برداری آی‌وی" (IV sampling) ، نمونه خون قطره ای و سیستم طیف سنجی رامان جدید بود.

 نتایج نشان داد که سیستم طیف سنجی رامان همانند خون گیری قطره‌ای در اندازه‌گیری دقیق بود.

طیف‌سنجی رامان قادر به اندازه‌گیری غلظت مولکول‌های مختلف در پوست است، اما تنظیم مداوم و دقیق این فناوری برای اندازه‌گیری گلوکز کار دشواری است. پژوهشگران این مطالعه به منظور مطالعات بیشتر و تجاری سازی این فناوری، قصد بهینه‌سازی دستگاه مذکور را دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ام آی تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مدل جدید هوش مصنوعی که به طور داخلی از آن به عنوان MAI-۱ یاد می شود اخیرا تحت نظارت مصطفی سلیمان، یکی از بنیانگذاران دیپ مایند (زیر مجموعه گوگل) توسعه یافته است.

هدف دقیق از ابداع این مدل هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده و به سطح عملکرد آن بستگی دارد. ممکن است مایکروسافت مدل جدید را به زودی و در کنفرانس توسعه دهندگان Build در ماه جاری میلادی معرفی کند.

از سوی دیگر این شرکت فناوری از اظهار درباره هوش مصنوعی جدید خودداری کرده است. طبق گزارش موجود MAI-۱ بسیار بزرگتر از نمونه های کوچک قبلی است که مایکروسافت آموزش داده و این بدان معنا است که گرانقیمت تر خواهد بود.

مایکروسافت ماه گذشته یک مدل هوش مصنوعی کوچکتر به نامPhi-۳ را راه اندازی کرد تا با گزینه های ارزان قیمت تر، مشتریان وسیع تری را جذب کند. این شرکت میلیارد ها دلار در اوپن ای آی سرمایه گذاری کرد و فناوری آن را در محصولات نرم افزراری خود به کار گرفت تا به این ترتیب به یکی از پیشروان هوش مصنوعی مولد تبدیل شود.

براساس گزارش موجود، این شرکت آمریکایی خوشه بزرگی از سرورهای مجهز به واحدهای پردازش گرافیکی را همراه مقدار زیادی داده پردازش کرده تا مدل را ارتقا دهد. MAI-۱ حدود ۵۰۰ میلیارد پارامتر دارد. حال آنکه چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی هزار میلیارد و Phi-۳ مینی ۳.۸ میلیارد پارامتر دارند.

کد خبر 6098956 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت