Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا - هند با اکثریت آرا در مجمع عمومی سازمان ملل با شعار مبارزه با 'عدم تحمل عقاید دیگران' به مدت سه سال به عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل درآمد.

به گزارش ایرنا، به نقل از روزنامه 'اکونومیک تایمز'، روز گذشه ( جمعه) در مجموع 188 کشور با عضویت هند در شورای حقوق بشر موافقت کردند که این بیشترین رای به دست آمده برای عضویت یک کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پنجمین بار است که هند به عضویت این شورا که مقر آن در ژنو می باشد درآمده است.
انتخاب هند در کمیته حقوق بشر اهمیت دارد زیرا «زید رعد حسین» کمیسر سابق شورای حقوق بشر سازمان ملل خواهان تشکیل یک کمیته بین المللی تحقیق در خصوص اتهامات نقض حقوق بشر در کشمیر شده بود.
میشل باچله رییس کنونی شورای حقوق بشر و آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل از این درخواست رعد حسین حمایت کرده اند.
هند به شدت با جهانی شدن مساله کشمیر مخالف است و نقش هیچ کشور یا سازمان سومی را برای حل این مساله نمی پذیرد.
بنگلادش در خط مقدم مقابله با بحران مسلمانان روهینگیا قرار دارد نیز امسال به عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل درآمد. 13 کشور دیگر که نمایندگان 4 منطقه در جهان بودند نیز برای عضویت در این شورا انتخاب شدند.
در ماه ژانویه، هند به چین، نپال و پاکستان که در سال های پیش موفق به حضور در شورای حقوق بشر شده اند خواهد پیوست تا برای مدت سه سال در آن فعالیت کند.
هند برای عضویت در شورای حقوق بشر، موقعیت خود به عنوان بزرگ ترین دموکراسی جهان و همچنین سیاست های سکولار این کشور را به نمایش گذاشت.
هند همچنین متعهد شد که از تلاش های جهانی برای مبارزه با نژاد پرستی، تبعیض نژادی، بیگانه ستیزی و عدم تحمل حمایت کند.
هند در میان اولین 47 کشوری بود که در سال 2006 پس از تشکیل شورای حقوق بشر سازمان ملل به عضویت این شورا درآمد.
بر اساس قوانین این شورا، کشور ها می توانند تنها در طول دو دوره متوالی در عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل قرار بگیرند. عضویت پیشین هند در این شورا در سال 2017 به اتمام رسید.
آمریکا در اواخر سال جاری از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد. این کشور دلیل این اقدام خود را حضور چندین کشور دیکتاتوری در شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرده است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل یکی از نهادهای سازمان ملل و از ارکان فرعی مجمع عمومی ملل متحد است که وظیفه آن نشان دادن موارد نقض حقوق بشر می‌باشد.
آساق**267**1424 **1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند عضويت شوراي حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند

سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به گزارش وزارت خارجه آمریکا مبنی بر نقض حقوق بشر در افغانستان تصریح کرد غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان با رد گزارش وزارت خارجه آمریکا مبنی بر نقض حقوق بشر در افغانستان گفت: همه مردم افغانستان مسلمان هستند و حقوق‌شان بر اساس شریعت اسلامی تعریف شده و تأمین می‌شود.

وی افزود: آنچه در آمریکا و سایر کشورهای غربی، به‌عنوان فرهنگ و حقوق بشر تعریف شده با افغانستان متفاوت است بنابراین غربی‌ها فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکنند.

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود درباره وضعیت حقوق بشر در افغانستان نوشت وضعیت زنان و دختران در جریان سال 2023 وخیم‌تر شده است زیرا آنها از حق کار و تحصیل محروم شده‌اند.

به گفته وزارت خارجه آمریکا، خشونت و تهدید علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی نیز در افغانستان وجود دارد.

سخنگوی حکومت طالبان پیش از این نیز با اشاره به برگزاری نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره افغانستان گفته بود: مدعیان غربی به سوءاستفاده از حقوق بشر در افغانستان پایان دهند.

ذبیح الله مجاهد همچنین تاکید کرده بود آمریکا به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی خود بزرگترین ناقض حقوق بشر است.

«مولوی عبدالکبیر»: جامعه بین‌المللی نگران حقوق بشر در افغانستان نباشدچین: نظامیان آمریکایی برای نقض حقوق بشر در افغانستان باید مواخذه شوندگلوبال تایمز: اگر برای ناتو حقوق بشر در افغانستان مهم است جرائم جنگی را بررسی کند

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • قائم مقام سازمان سنجش بیان کرد؛ هشدار درباره عضویت داوطلبان کنکور در کانال‌های مدعی تقلب
  • قانم مقام سازمان سنجش بیان کرد؛ هشدار در خصوص عضویت داوطلبان کنکور در کانال‌های مدعی تقلب
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • وزارت خارجه آمریکا باز هم ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • واکنش آرمین به وتوی عضویت فلسطین: شرم آور است