Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ویژه رئیس جمهور گفت: پیشرفت صنایع هسته‌ای توقف پذیر نیست، ولی باید توجه داشت که برخی افراد نفوذی سبب ایجاد اختلال در مسیر هسته‌ای ایران نشوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ارومیه، صبح امروز سومین دوره نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های سازمان انرژی اتمی ایران با حضور اصغر زارعا،ن معاون سابق سازمان انرژی اتمی و مشاور معاون رئیس جمهور و سردار شهسواری فرمانده سپاه شهدا، مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی، مصطفوی معاون سیاسی استاندار آذربایجان غربی، نادر قاضی پور و هادی بهادری نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، روح الله حضرت پور شهردار کلان شهر ارومیه و روسای دانشگاه‌های ارومیه و علوم پزشکی در سالن همایش شهید چمران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مراسم رحیم حب نقی، رئیس دانشگاه ارومیه ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان حاضر در مراسم، با اشاره به عزت کسب شده نظام اسلامی در طول ۴۰ سال گفت: بسیار خرسندیم بعد از گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی به چنین دستاورد‌های بزرگی در زمینه انرژی هسته‌ای دست یافته ایم.  
رحیم حب نقی تصریح کرد: تمامی این دستاورد‌ها را مدیون شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای هسته‌ای هستیم ودشمنان بدانند همانطور که آن‌ها این راه سخت را پیمودند ما نیز همان راه را با قدرت بیشتر ادامه خوهیم داد.

در ادامه مراسم علی مصطفوی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به یکی از دستاورد‌های مذاکرات هسته‌ای گفت: اگر برجام نبود همان دانش هست‌ای ما در دنیا نهادینه نمی‌شد، پیگیری‌های بعمل آمده در مذاکرات هسته‌ای باعث شد تا دانش هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در جامعه بین الملل نهادینه شود.  
علی مصطفوی در ادامه با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای تشابهات بسیاری با جنگ تحمیلی داشت مطرح کرد: دنیایی که در جنگ تحمیلی در مقابل ایران ایستاد، در مذاکرات هسته‌ای نیز در مقابل ما بودند و توانستیم مثل جنگ تحمیلی در این میدان کارزار پیروز به بیرون بیاییم.

مصطفوی با اشاره به یکی از دستاورد‌های برجام تاکید داشت: برجام باعث شد تا چهره واقعی آمریکا به جهانیان بصورت کامل نمایان شود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی در خاتمه افزود: در خیلی از جا‌های دنیا از انرژی هسته‌ای همه جور استفاده می‌کنند،  اما  ما در حوزه‌های سلامت، برق، نفت، کشاورزی از آن استفاده کرده ایم و به خاطر همین است که بعد از چندین سال پیشرفت چشمگیری داشتیم.

در پایان مراسم اصغر زارعان معاون سابق سازمان انرژی اتمی و دستیار ویژه رئیس جمهور با اشاره به قدرت بی بدیل ایران در زمینه انرژی هسته‌ای گفت: دستیابی به دانش‌های به روز همانند انرژی هسته‌ای قدرت کشور را در عرصه‌های جهانی افزایش می‌دهد که افزایش دانش در نوع خود نیازمند ارتباط بیش از پیش صنعت و دانشگاه است.  
وی خاطر نشان کرد: ایران اسلامی به حدی از پیشرفت در زمینه‌های هسته‌ای و نظامی رسیده است که می‌تواند موشک‌هایی با برد بالا درست کند تا بر اندام دشمنان لرزه بیندازد در حالی که در زمان هشت سال دفاع مقدس یک فشنگ هم نداشتیم، ولی امروز با تکیه بر توان دانشمندان توانسته ایم خود را به جهانیان نشان دهیم.

زارعان با اشاره به تولید برق به عنوان یکی از وظایف سازمان انرژی اتمی بیان کرد: در چشم انداز هسته‌ای کشورمان تولید ۲۰ هزار مگاوات برق پیش بینی شده است که فاصله زیادی تا این رقم تعیین شده داریم و در همین راستا دو نیروگاه به اتمام رسیده که در آینده‌ای نزدیک وارد چرخه هسته‌ای می‌شود.  
دستیار ویژه رئیس جمهور با بیان این که تامین سوخت اورانیوم نیروگاه بوشهر بر عهده روسیه بود، تصریح کرد: برای جلوگیری از وابستگی به کشور روسیه چرخه سوختی در کشور راه اندازی شده که سبب شد صدردرصد تامین سوخت در کشورمان صورت گیرد که سبب عصبانیت کشور‌های سلطه شد.

زارعان اظهار داشت: دشمنان ایران اسلامی از هیچ تلاشی برای جلوگیری از اقدامات هسته‌ای دست نکشیده و نمی‌کشند، ولی تمامی نقشه هایشان تاکنون نقش بر آب شده و توانسته ایم به خودکفایی در این زمینه برسیم.

معاون سابق سازمان انرژی اتمی، تاکید کرد: در حوزه تشخیص و درمان سرطان سالانه یک میلون نفر از رادیو دارو‌های انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند اکنون ۵ سامانه پرتودهی در کشورمان وجود دارد که ۲ مورد دیگر نیز در شهرستان‌های قزوین و بناب نیز در سال‌های اخیر به آن اضافه شده است.  
وی، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری افزود: پیشرفت صنایع هسته‌ای توقف پذیر نیست، ولی باید توجه داشت که برخی افراد نفوذی سبب ایجاد اختلال در مسیر هسته‌ای ایران نشوند.

اصغر زارعان در خاتمه  تصریح کرد: سال گذشته ۷۹ تن آب سنگین به آمریکا و روسیه صادر کردیم به نوعی که هر دو کشور با تولید آب سنگین در ایران مخالف بودند و علاوه بر تامین نیاز اورانیم کشور با اسکن ۸۵ درصد از منابع زمینی کشور می‌توانیم به طور دقیق میزان روی، طلا، نفت، گاز و سایر منابع زیرزمینی کشور را تخمین زده و استخراج کنیم.

بعد از پایان مراسم مسئولین استانی و کشوری به محل برای افتتاح نمایشگاه رفتند و بمدت ۲ ساعت از دستاورد‌های سازمان انرژی اتمی بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه ارومیه نمایشگاه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو