Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛مریم عزیزی فلوشیپ فوق تخصص نازایی و IVF ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این که هر زوجی که به مدت یک سال مقاربت محافظت نشده داشته باشند و بارداری رخ نداده باشد به عنوان زوج نابارور در نظر گرفته می شود گفت: طبق تحقیقاتی که توسط اینجانب در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجام شده شیوع ناباروری در ۱۵ درصد زوجین وجود داشت که از این تعداد ۱۰ درصد آنها دچار ناباروری اولیه و ۵ درصد ناباروری ثانویه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی در ادامه افزود : با توجه به اینکه یکی از مسائل حائز اهمیت در درمان ناباروری هزینه های مرتبط با درمان است با حمایت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای اولین بار در استان هرمزگان عمل IVF یا لقاح آزمایشگاهی در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبراعظم (ص) که یک مرکز دولتی است با تعرفه دولتی انجام گردید.

دکتر عزیزی در خصوص عمل IVF گفت: این عمل در واقع لقاح خارج از رحم تحت شرایط آزمایشگاهی است.

وی عنوان کرد: بعد از ارزیابی و تشخیص علت نازایی در مواردی که با روشهای ابتدایی مانند تحریک تخم گذاری عمل لقاح انجام نشود و یا بیمار دچار مشکلات زمینه ای از جمله اختلال لوله رحمی، چسبندگی های حفره شکم و یا نازایی با عوامل مردانه شدید و ناباروریهای غیر قابل توجیه طولانی باشد کاندید عمل لقاح خارج رحمی می شوند.

به گفته وی، طی این روش پس از انجام آزمایشهای اولیه و درمان های دارویی به منظور تحریک فولیکول گذاری و طی دید سونوگرافی، تعدادی فولیکول از رحم زن و به صورت همزمان اسپرم از مرد گرفته و در محیط آزمایشگاه لقاح داده می شود که اصولا برای بالابردن درصد موفقیت در زمان برداشت ،چندین تخمک برداشته و لقاح می یابد که در صورت نیاز برای بارداری های بعدی به صورت فریز استفاده خواهد شد.

این فلوشیپ فوق تخصص نازایی و IVF در ادامه گفت: قاعدتا" سه روز بعد از انجام عمل لقاح خارج رحمی پس از انجام بررسی های لازم و صلاحدید پزشک متخصص زنان می تواند جنین را به رحم مادر انتقال دهد ولی در مواردی که پزشک بیمار تشخیص دهد که فعلا رحم زن شرایط پذیرش جنین را ندارد جنین فریز شده و در زمان مناسب در رحم جایگزین می گردد.

وی همچنین با عنوان اینکه عمل برداشت تخمک بدون درد و تحت بیهوشی عمومی انجام می گردد و عمل انتقال جنین بدون بیهوشی و با هدایت سونوگرافی انجام می شود افزود مهمترین عامل در موفقیت انجام این عمل سن بیمار می باشد که درصد موفقیت در زنان جوان حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد است.

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم(ص) نیز با عنوان اینکه راه اندازی این مرکز یکی از نیازهای اساسی استان بود گفت: با توجه به اینکه در این مرکز تمامی مراحل تشخیصی و درمانی به غیر از هزینه های دارویی با تعرفه های دولتی می باشد راه اندازی این مرکز نقش عمده ای درکاهش مشکلات مربوط به مهاجرت بیماران نیازمند به درمان به خارج از استان خواهد شد.

دکتر مهدی حسنی آزاد در خاتمه گفت : در حال حاضر در مرکزناباروری این مجتمع که یک مرکز فوق تخصصی در درمان ناباروری می باشد با تجهیز و بکارگیری نیروهای مجرب تمامی خدمات اعم از ویزیت زوج نابارور، مشاوره ژنتیک ،آزمایشهای مربوط به نازایی، سونوگرافی، رادیولوژی ،هیدروسکوپی IUI ، IVF و همچنین انتقال جنین انجام می شود.

 

انتهای پیام/پ

ابداع شیوه های نوین در درمان ناباروری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

پیرترین استان کشور معرفی شد | فاصله ازدواج تا فرزندآوری در ایران چند سال است؟ میانگین سن پدرها و مادرها در اولین فرزندآوری

آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

کد خبر 847135 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم جامعه ازدواج - طلاق فرزندآوری خانواده جمعیت

دیگر خبرها

  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است