Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد شاد در گفت وگو با خبرنگار شفقنا گفت: دویست و هفتاد و پنج دفتر زیارتی در استان خراسان رضوی از سازمان حج و زیارت مجوز دریافت کرده و تحت حمایت این سازمان برای اخذ ویزای زائران اربعین فعالیت دارند. از این تعداد دفاتر حدود ۱۲۰ دفتر زیارتی در مشهد مقدس و مابقی به صورت شهرستانی و منطقه ای مشغول کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اختصاص ارز ثانویه توسط دولت به زوار اربعین حسینی که هر دلار با مبلغ هشت هزار و پانصد تومان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: اگر زائری بخواهد شخصاً از بازار آزاد ارز تهیه کرده و به اخذ ویزای خود اقدام کند طبیعی است که هزینه های وی به مراتب چند برابر خواهد شد. به همین جهت توصیه بنده به زائران اربعین این است که از طریق دفاتر حج و زیارت و از طریق سامانه سماح برای ویزا و روادید اقدام کنند چراکه با ثبت نام از این طریق هزینه ویزا، بیمه پزشکی و هلال احمر برای هر شخص مبلغ سیسصد وهفتاد وهفت هزار وششصد تومان و بسیار کمتر از نرخ آزاد خواهد بود.

جواد شاد در ادامه ضمن توصیه اینکه زائران از پرداخت دلار و پول نقد به دفاتر برای اخذ روادید پرهیز کنند، گفت: افراد و دفاتر غیر مجازی که مدعی اند با مبلغ کمتر به اخذ ویزا اقدام می کنند، یقینا جاعل و متقلب هستند و زائران از اعتماد به این گونه افراد خودداری نمایند. ما در سال گذشته نیز با کمک تیم های امنیتی موفق شدیم چندین گروه از افرادی که اقدام به صدور ویزای جعلی می کردند، دستگیر کنیم که به مراجع قضایی تحویل داده شدند. از این رو توصیه بنده این است که مردم عزیز حتما به دفاتر مجاز حج وزیارت برای روادید و ویزا مراجعه کنند.

مدیر دفتر حج وزیارت استان خراسان رضوی در ادامه افزود: زائران هرچه سریعتر برای اخذ ویزای خود مراجعه کرده و آن را به روزهای پایانی ایام اربعین موکول نکنند تا ما بتوانیم به  افراد بیشتری خدمت رسانی کنیم. از آن جا که روزهای پایانی ایام اربعین ازدحام درخواست برای اخذ ویزا به وجود می آید، نگران آن هستیم که نتوانیم برای بخشی از زوار، اخذ روادید کنیم لذا توصیه می کنم مردم از همین روزهای ابتدایی برای دریافت ویزای خود اقدام کنند چرا که در این ایام می توانیم ویزای افراد را ظرف مدت ۴۸ الی ۷۲ ساعت دریافت کنیم.

شاد در ادامه با اشاره به اهمیت بیمه زوار عنوان کرد: توصیه بنده به عزیزانی که ویزای خود را دریافت نموده اما در سامانه سماح ثبت نام نکرده اند، این است که حتما با ثبت نام در این سامانه به پرداخت هزینه های بیمه خود اقدام کنند. در سال گذشته بسیاری از زائران در طول سفر دچار حوادث یا تصادفات شده و چون دارای بیمه نبودند، متحمل هزینه های سنگین شدند و بیمه ای که از سمت سازمان حج و زیارت و ستاد اربعین حسینی برای زائران در نظر گرفته شده بسیار مناسب و مقرون به صرفه تر از سایر بیمه هاست که به توصیه بنده زائران آن را دریافت کنند.

وی توصیه کرد: تقاضایی که از عزیزان مشتاق به سفر اربعین دارم این است که به صورت گروهی ثبت نام کنند تا مشکلات و هزینه های سفر برای آنان کاهش یابد. ما هم برای هر چهل نفر یک کاروان تشکیل می دهیم و افراد کاروان می توانند به انتخاب خود یک سرپرست گروه انتخاب کنند که مسولیت آن ها را به عهده بگیرد. همچنین ما از طریق بعثه مقام معظم رهبری برای هر کاروان یک روحانی در نظر گرفته شده و گروه های مشتاق زیارت می توانند با مراجعه به دفاتر حج و زیارت اقدام به ثبت نام گروهی کنند.

مدیر دفتر حج وزیارت استان خراسان رضوی همچنین در رابطه با مشکلات قضایی زائران در کشور عراق گفت: چنانچه زائری در طول سفر و در کشور عراق دچار مشکلات قضایی شده یا به دلایلی توسط پلیس عراق دستگیر شد توجه داشته باشد که پیگیری های لازم باید توسط گروه های کنسولی جمهوری اسلامی ایران و گروه امداد و پیگیری سازمان حج وزیارت که زیر مجموعه آن شرکت شمسا می باشد، صورت پذیرد. البته از این جهت در سال های گذشته مشکلی نداشته ایم، اما توصیه ما به عزیزانی که برای زیارت اربعین مشرف می شوند این است که با توجه به حضور افراد زیادی از نقاط مختلف دنیا، جهت ایجاد نظم و مدیریت زوار و کاروان ها، همه ما مکلف به رعایت قوانین و مقررات کشور میزبان(عراق) هستیم و زائران باید دقت لازم را داشته باشند، اما چنانچه دچار مشکل شدند حتما از کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهرهای نجف و کربلای معلی درخواست نماینده کنند تا آن ها پیگیر امورشان باشند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین نشست میز‌های تخصصی سند ملی زیارت گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گیرد در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در مرکز ملی داده‌های زیارت پوشش داده تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
حسین افخمی روحانی در خصوص تاسیس مرکز ملی داده‌های زیارت افزود: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مرکز ملی داده‌های زیارت مصوبه کارگروه ملی زیارت کشور است و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز مصوب شد، اضافه کرد: طی مصوبه‌ای که در زمینه این کارگروه ملی مطرح شد قرار است این مرکز در پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک فعالیت پژوهشی دانشگاهی مستقر شود تا بررسی و تحلیل داده‌های زیارت در این مرکز صورت گیرد.
رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سال گذشته یک فرآیند اجرایی و ساختاری در این خصوص طی شد که در اجرای این طرح ابتدا به صورت آزمایشی در استان و سپس در سطح کشور نیز انجام می‌شود تا تصمیم‌گیری در حوزه زیارت مبتنی بر داده‌ها باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گرفت در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در این مرکز پوشش دهیم تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
افخمی روحانی گفت: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی نیز ارتقا دهیم. جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های زیارت است و ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت تمامی اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی مناسبی برای مسائل مختلف زیارت نیز داشته باشیم.

رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: تمامی دستگاه‌ها باید حمایت‌های خود را داشته باشند تا تمامی داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های کلان جمع‌آوری شود، چراکه زیارت به عنوان یک پیشران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان و کشور محسوب می‌شود و لازمه آن این است که تمامی ارگان‌های مربوطه مشارکت خود را در این زمینه به کار گیرند.

دیگر خبرها

  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»