Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:44:25 GMT

۴۱ درصد کارکنان دولت را بانوان تشکیل می‌دهند

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۶۵۸۶

۴۱ درصد کارکنان دولت را بانوان تشکیل می‌دهند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار بعدازظهر شنبه در جلسه طرح گفتگوی ملی خانواده و بین نسلی که در استانداری همدان برگزار شد، بابیان اینکه در تاب آوری اجتماعی باید مشکلات را بشناسیم و راه حل برای آنها داشته باشیم، گفت: امروز خانواده با بحران ها و چالش هایی مواجه است که بخشی از آن اقتصادی است.

وی بابیان اینکه در استان همدان در این زمینه کارهای خوبی انجام شده و در راستای بهبود فضای کسب و کار و اشتغال با تلاش های استاندار همدان گام هایی برداشته شده است، گفت: آسیب های اجتماعی می تواند به خانواده آسیب وارد کند و باید مقابله با آن در اولویت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار عنوان کرد: از ابتدای دولت دوازدهم گفتگو و مفاهمه در خانواده را دنبال کرده ایم و در ۲۱ استان این موضوع آغاز شده و طی همکاری با جامعه شناسان افرادی برای بررسی این طرح در نظر گرفته شده اند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در راستای آموزش مهارت های زندگی با آموزش و پرورش وارد مذاکره شده ایم، عنوان کرد: مشکلات و آسیب های اجتماعی مختص ایران و استان همدان نیست بلکه فراگیر است و در تمام دنیا هم وجود دارد.

ابتکار بابیان اینکه در طرحی ۵۵ هزار نفر از مردم کشورهای مختلف دنیا در طیف سنی مختلف را مورد نظرسنجی قرار داده و درمورد تنهایی از آنها سئوال پرسیده اند چراکه گفته می شود دوره معاصر دوره تنهایی است و حتی موضوع به حدی مهم است که برخی کشورهای اروپایی وزیر تنهایی دارند و چندروز پیش انگلیس وزیر خودکشی هم مشخص کرد، گفت: در این نظرسنجی ۴۰ درصد جوانان بین ۱۶ تا ۳۵ سال احساس تنهایی کرده اند.

ابتکار با تاکید بر اینکه این نظرسنجی نشان می دهد که این بحران ها مختص ایران نیست اما متاسفانه گاهی موضوع به شکلی در فضای مجازی عنوان می شود که گویی ایران بدترین کشور دنیا در تمام آسیب های اجتماعی است، گفت: این احساس تنهایی در حالی در جوانان بیشتر بوده که انتظار می رفت آمار سالمندانی که احساس تنهایی می کنند بیشتر باشد اما عنوان شده این جوانان در حالی که خانواده هم دارند احساس تنهایی می کنند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه با این نگاه در ادامه بحث گفتگوی خانواده گفتگوی بین نسلی را نیز مطرح کرده ایم، گفت: اگر نتوانیم با فرزندانمان درست گفتگو کنیم و خوب بشنویم و احساس شنیده شدن را به نسل جوان بدهیم تا بدانند ارتباط را می توانند برقرار کنند حتما مشکلات بسیاری در زمینه اجتماعی و روان شناختی خواهیم داشت.

ابتکار بابیان اینکه معضل گسست بین اعضای خانواده در استان های مختلف وجود دارد و در استان هایی که شاخص بیکاری بالاست یا آمار اعتیاد قابل توجه است این مسئله  پیچیدگی های خاص خود را دارد، گفت: هر استانی باید براساس توانمندی خود و استفاده از توان اساتید و تشکل ها در راستای حل مشکلات قدم بردارد و در تمام حوزه ها تلاش کند.

وی در ادامه با بیان اینکه توجه به موضوع عدالت جنسیتی به حل مشکلات و آسیب ها کمک می کند، گفت: یکی از محورهای عدالت جنسیتی موضوع ایجاد فرصت ها برای حضور زنان در عرصه مدیریت است که براساس مصوبه شورای اداری و ابلاغ رئیس جمهور از ابتدای دولت دوازدهم به گونه ای سیاستگذاری شده که ۳۰ درصد از پست های مدیریتی دولت در اختیار خانم ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۱ درصد کارکنان دولت خانم ها هستند، گفت: بین این ۴۱ درصد؛ خانم های توانمند که امکان و علاقه برای کسب مناصب مدیریتی و حضور در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی های دولت را دارند وجود دارد و کشور باید از توانمندی آنها بهره مند شود.

ابتکار بابیان اینکه این سیاست به استانداران و وزرا ابلاغ شده و پیگیر موضوع نیز بوده ایم، گفت: اخیرا کارنامه ای برای استانداران ارسال و وضعیت هر استان از نظر انتصابات ۳۰ درصد و میزان پیشرفت اعلام شده، کمااینکه ۷ معاون فرماندار زن در همدان منصوب شده و باید برنامه ریزی کنیم به ۳۰ درصد برسیم.

وی تاکید کرد: این حرکت به معنی بی توجهی به جایگاه زنان و بر هم زدن تعادل در خانواده نیست بلکه بسیاری از زنان ما توانمندی آن را دارند که نقش خود را در خانواده با همکاری همسران خود تقویت کنند و ارتقا دهند و علاوه بر آن مسئولیت های اجتماعی جدی تری به خصوص در عرصه مدیریتی داشته باشند که این یک مطالبه است و امیدواریم در جلسات آتی دولت عملکرد وزرا در خصوص انتصاب زنان در پست های مدیریتی را ارائه دهیم.

کد خبر 4429074

منبع: مهر

کلیدواژه: حکم انتصاب ریاست جمهوری زنان معصومه ابتکار اربعین ۹۷ کرمانشاه خبرگزاری مهر اربعین 97 اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد شیراز یاسوج شهرکرد خرم آباد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران کشور با اشاره به کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری فرزندان در جامعه ایثارگری از استخدام همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت و پاسداشت روز معلم در جمع خانواده‌های شهدا و اساتید و نخبگان شهرستان بابل، شهید مطهری را الگوی تعلیم و تربیت عنوان و اظهار کرد: ایشان غیر از لباس تعلیم و تربیت بر تن، میدان‌دار مبارزه و رفع شبهات هم بودند.

وی افزود: پاداش این الگو بودن شهید مطهری شهادت بود که خداوند به او بخشید.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه کمال و قله معلمی شهادت است، غایتی که همه ما برای آن می‌دویم و شهید مطهری با شهادت به آن رسید، تصریح کرد: کار معلم تربیت نفس است و انسان‌های جاهل را عالم می‌کند؛ شهید انسان‌های جاهل را بصیر می‌کند و به او زندگی کردن درست و مرگ درست را می‌آموزد.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه علم ابزار زندگی کردن است، اظهار داشت: ما تحصیل می‌کنیم و مدارک تحصیلی را در دوره‌های مختلف آموزشی اخذ می‌کنیم برای اینکه شغلی داشته باشیم و کسب درآمد داشته باشیم، شخصیت ما حول محور شغل و درسی که خواندیم شکل می‌گیرد اما شهدا هم زندگی کردن و هم چگونه ابدی شدن را به ما می‌آموزند پس آن‌ها معلمان بلند مرتبه تری هستند.

وی ادامه داد: همه شهدا و والدین و خانواده‌های شهدا و جانبازان و آزادگان معلم هستند چون در حال تربیت اطرافیان خود هستند و ایثارگران هم اصالت معلمی بر دوش دارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آخرین وضعیت فرزندان شهید و جانبازان عنوان کرد: با اهتمام دولت همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی استخدام می‌شوند مگر در موارد خاص که مشکل گزینشی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری قبل از این دولت ۲۰ درصد بود که در شرایط فعلی با همکاری دولت و مجلس به ۹ درصد کاهش یافته است، گفت: همه تلاش‌ها در این دولت سیزدهم این است تا قبل از پایان دولت نرخ بیکاری در خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران به زیر پنج درصد برسد.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: مشکلات بهبود اقتصادی و معیشتی هم دغدغه مردم است، البته در این دو سال یک همت جدی برای اینکه بخشی از این آلام مردم کم شود وجود دارد؛ وضعیت معیشت و درمان خانواده‌های شهدا و جانبازان نیز در سال‌جاری بهبود می‌یابد.

کد خبر 749876

دیگر خبرها

  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • نقش حماسی بانوان در دفاع مطهر بی بدیل است
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم