Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ با ورود گروه ویژه مبارزه با پولشوییِ آسیا- پاسفیک (APG)، دور جدید گفت و گو و مذاکرات دولت پاکستان با مقامات بلند پایه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از روز دوشنبه هفته گذشته در اسلام آباد پایتخت این کشور آغاز شده است.

بر اساس اخبار منتشر شده در رسانه های پاکستان، در دیدار مقامات بلند پایه آژانس تحقیقات فدرال پاکستان با بازرسان گروه آسیایی و اقیانوس آرام وابسته به کارگروه ویژه اقدام مالی، دو طرف در خصوص انجام راهکارهای مناسب به منظور جلوگیری از جابجایی ارز خارجی و پول نقد در مرزهای مشترک بین پاکستان و افغانستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناسان سازمان ضد پولشویی همچنین از نظارت دقیق دولت پاکستان بر شرکت های بیمه بانکها و شرکتهای خصوصی تجاری اظهار عدم اطمینان کردند.

مقامات پاکستانی همچنین به تیم بازرسان 'FATF' اعلام کردند که به منظور گسترش نیافتن سلاح های هسته ای در جهان، اقدامات لازم علیه همه شخصیت های حقوقی و حقیقی فعال در زمینه برنامه های هسته ا ی را بدون فوت وقت انجام می دهند.

مقامات پاکستانی تاکید کردند که این کشور با وضع قوانین جدید برای رفع نگرانی ها در قبال ایران و کره شمالی، اقدام به موقع انجام می دهد.

همچنین پیشتر یک تیم از گروه آسیا و اقیانوس آرام کارگروه ویژه اقدام مالی از کشورهای آمریکا، انگلیسی، ترکیه، اندونزی چین و مولداوی در سفر به اسلام آباد ضمن دیدار با مقامات دولتی پاکستان درباره اقدامات انجام شده از سوی دولت پاکستان برای مباره با پولشویی و ضد تامین مالی تروریسم به تبادل نظر پرداختند.

این سازمان بین المللی با ابراز نارضایتی از اقدامات صورت گرفته از سوی دولت پاکستان تنها راه خروج نام این کشور از لیست خاکستری را انجام اقدامات بهتر برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم عنوان کرد.

هدف از بازدید گروه فنی 'FATF' در سفر طولانی مدت خود به اسلام آباد بررسی اقدامات پاکستان در مبارزه با پولشویی و ضد تامین مالی تروریسم است.

نام پاکستان در ماه ژوئن ( خرداد) پس از نشست کارگروه ویژه اقدام مالی که در پاریس برگزار شد در لیست خاکستری قرار گرفت.

بازرسان سازمان ضد پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم همچنین از نزدیک در جریان اقدامات دولت پاکستان در نظارت بر نقل و انتقال منابع مالی گروه های و سازمان های غیر دولتی، بنگاه های مالی و شرکت های خصوصی قرار گرفتند.

تیم 'FATF' همچنین اصلاح برخی قوانین مالی پاکستان برای بررسی و مراقبت بیشتر فعالیت های مالی شرکت ها و سازمان های مشکوک در این کشور را خواستار شد.

دولت پاکستان در دیدار با اعضای هیات کارگروه ویژه اقدام مالی تلاش می کند تا با ذکر لوایح و اقدامات قانونی صورت گرفته در مجلس ملی برای ریشه کنی پولشویی و جلوگیری از تامین مالی تروریسم نظر آنها را برای خارج کردن نام پاکستان از لیست خاکستری به خود جلب کند.

دولت پاکستان برای خروج از لیست خاکستری تامین مالی تروریسم لازم است که الزامات تعریف شده از سوی کارگروه ویژه اقدام مالی را اجرا کند.

در این راستا دولت پاکستان بنیاد خیریه 'الرحمان' را غیر قانونی اعلام کرد، این بنیاد متهم به جمع آوری منابع مالی از طریق مردم و انتقال آن به گروه های تروریستی است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پاکستان دیدار بازرسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، طاهر النونو مشاور رئیس دفتر سیاسی حماس به روند جاری مربوط به مذاکرات توافق آتش بس غزه واکنش نشان داد.

وی افزود: هرگونه توافقی باید دربرگیرنده برقراری آتش بس، خروج نظامیان صهیونیست و شروع بازسازی غزه باشد.

النونو بیان کرد: افزوده شدن کشورهای ترکیه و روسیه به کشورهای ضامن توافق نکته بسیار مهمی است.

این در حالی است که مقامات صهیونیست مدعی شدند: نمی خواهیم که قبل از هرگونه نرمش حماس هیاتی بفرستیم.

گفتنی است که دقایقی قبل برخی منابع از پیشرفته های حاصل شده در روند مذاکرات مربوط به آتش بس خبر داده بودند.

کد خبر 6096498

دیگر خبرها

  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • تشریح اقدامات دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات
  • پولشویی
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • ایران ۲۸ زندانی پاکستانی را آزاد می کند