Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ عباس رافعی کارگردان و تهیه‌کننده این روزها خود را آماده می‌کند تا تازه‌ترین اثرش "بهت" روی پرده سینماها برود. این فیلم که پخش آن به هدایت فیلم رسیده است، منتظر انتخاب سرگروه است و به محض این اتفاق فیلم در اواخر آبان‌ماه روی پرده سینماها می‌رود. این فیلم به تهیه‌کنندگی محمد نشاط ساخته شده و مهتاب کرامتی، رعنا آزادی‌ور، علیرضا آقاخانی و محمدرضا رهبری در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خلاصه داستان فیلم آمده است: زوجی از قشر متوسط ایران امروز، پس از 20 سال فراق اکنون که همدیگر را یافته‌اند برای تحکیم این عشق، سرنوشت بچه‌های‌شان را با زوجی از طبقه پایین جامعه گره می‌زنند، غافل از اینکه آغازی برای فروپاشی هر دو خانواده است.
رافعی درباره وضعیت فعالیت‌های جدید خود بیان کرد: پیش از این قرار بود فیلم "کافه پولونیا" را تولید کنم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد. این فیلم به نوعی محصول مشترک واقعی بین ایران و لهستان بود و رئیس سازمان سینمایی وقت با وزیر فرهنگ لهستان نامه‌نگاری‌های لازم را انجام داده بود و توافقات اولیه حاصل شده بود، اما متاسفانه به دو دلیل متوقف شد. دلیل اول عوض شدن هیئت حاکمه لهستان بود که در پی آن وزیر فرهنگ لهستان نیز تغییر کرد و دوم تغییر رئیس سازمان سینمایی وقت خودمان بود و چون در ایران همه چیز قائم به شخص است این اتفاق در ادامه رخ نداد.
وی افزود: در ادامه تصمیم گرفتیم با بخش خصوصی لهستان این همکاری را انجام دهیم که به دلیل به هم خوردن روابط و برگشت تحریم‌ها و به دلیل ناتوان ماندن برجام با بخش خصوصی نیز به نتیجه لازم نرسیدیم. از سوی دیگر اگر شخصا بخواهم در ایران این فیلم را بسازم احساس می‌کنم فیلم از لحاظ تهیه و تولید فیلم فقیری خواهد شد، چرا که احتیاج به یک پیش تولید بزرگ دارد. فیلم "کافه پولونیا" به دوره جنگ جهانی دوم می‌پردازد که اروپایی‌ها و لهستانی‌ها به ایران پناهنده می‌شدند و رفتار مردم و دولت ایران با این افراد به گونه‌ای بوده است که پس از جنگ حاضر به ترک ایران نبودند و همچنان اینجا مشغول زندگی هستند. این نشان‌دهنده عملکرد و فرهنگ ایران است که می‌توان آن را با فرهنگ اروپایی‌ها مقایسه کرد که مردم کشورهایی چون سوریه، عراق، لبنان، لیبی و حتی ایران وقتی به آنجا پناهنده می‌شوند با آنها همانند برده رفتار می‌شود و شرایط رفاهی و اجتماعی درستی ندارند. در حالی که در ایران می‌توانستند حتی مالکیت داشته باشند و به مدرسه بروند و مراسم مذهبی خود را به جا آورند. در همان زمان کلیساهایی ساخته شد که تاییدی بر این نکته است. حالا به نظر شما پناهندگان مسلمان به کشورهای غربی آیا می‌توانند اعمال مذهبی خود را به جا آورند و یا مسجدی در آن جا داشته باشند؟ در واقع کافه پولونیا به ناگفته‌هایی که جایی به آن‌ها پرداخته نشده است می‌پردازد.
رافعی همچنین درباره وضعیت اکران فیلم "گاباره" مصطفی الماسی در مقام تهیه‌کننده نیز اشاره کرد و گفت: این فیلم نیز در گروه هنر و تجربه اکران می‌شود و ما همچنان منتظر هستیم تا زمان اکران آن را اعلام کنند.
وی در خاتمه بیان کرد: مایلم که در جشنواره امسال با فیلم "رهایی ریحانه" حضور داشته باشم که امیدوارم بتوانم تا آبان‌ماه کار را کلید بزنم اما فعلا همه چیز دستخوش مسائل و مشکلات اقتصادی است که درگیر آن هستیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فیلم سینما کارگردان تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه سفر به پاکستان گفت: از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رایزنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

اسماعیلی افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کردند که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری بگماریم.

وی همچنین گفت: قرار شده شش خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال شود. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این فضای جدید ما با تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود، کار اجرائی را آغاز می‌کنند، بحث آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی را در فضا‌های دانشگاهی و فرهنگی را پیگیری می‌کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • 6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل
  • واکنش رسمی تراکتور به جذب گل‌محمدی
  • باشگاه تراکتور: مشکل یحیی فقط به دست یک نفر حل می شود | پاسخ صریح در خصوص مخالفت با گل محمدی
  • دبیر بیست‌ودومین جشنواره ملی رسانه منصوب شد
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"