Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم آقای بیت اللهی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم گفت: این دستگاه ها بر اساس آخرین تکنولوژی های روز دنیا ساخته شده اند و با رصد لرزش های عمق زمین می توانند تا سه ثانیه قبل از رخ دادن زلزله هایی با قدرت هفت ریشتر و تا پانزده ثانیه قبل از زلزله هایی با قدرت حداکثر شش ریشتر را هشدار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ممنوعیت ساخت ساختمان های مهم در حریم گسل های شناسایی شده را از دیگر دستورالعمل های کارگروه ملی زلزله به همه مراکز استان ها دانست.

آقای سعیدی سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیز آموزش همگانی را برنامه محوری این سازمان  برای مواجهه با بحران ها و خطرات طبیعی برشمرد و گفت:در یک طرح تفصیلی برای بیست و یک استان کشور سند آموزشی تدوین شده است که قم نیز یکی از این استان هاست.

وی افزود:بیش از  هفتاد درصد افرادی که در سیل گذشته استان مازندران جانشان را از دست دادند، اگر کوچکترین آموزشی دیده بودند اکنون زنده مانده بودند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه ایران جز حادثه خیز ترین کشورهای جهان است گفت:  نود درصد از سرزمین ما در مواجهه با خطر زلزله های متوسط و بزرگ است، هشتاد درصد از مراکز جمعیتی با خطر سیل مواجهند، بیش از هفتاد درصد از اقلیم ایران با خطر خشکسالی دست و پنجه نرم می کند .

آقای سعیدی همچنین استان قم را معین منطقه بیست استان تهران در صورت بروز حادثه غیر مترقبه در پایتخت عنوان کرد و گفت: پهنه جنوب تهران نیز از کمک های استان قم در صورت بروز حادثه بهره خواهد برد.

وی همچنین گفت متقابلا نیروها و خدمات منطقه بیست تهران در صورت بروز حادثه در قم معین این استان خواهند بود.

آقای سعیدی نقش نظام مهندسی را در زمینه کاهش خسارت بلایای طبیعی بسیار مهم دانست و افزود: کوچکترین چشم پوشی در این حوزه می تواند فاجعه به بار آورد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران با اشاره به فصل بارش ها و احتمال بروز سیل در شهرهای کشور گفت: مدیران سازمان ها موظفند طرح های عملیاتی را به جد دنبال کنند. وی یکی از دلایل بروز تلفات در سیل اخیر مازندران را عدم بازبینی دهانه های پل ها دانست و گفت : این بی توجهی باعث شد آب وارد خانه های مردم شود.

آقای صادقی استاندار قم نیز گفت: چهارده نقطه در استان قم به منظور شبکه هشدار دهنده زلزله در استان مشخص است که دو محدوده دستگاه شتاب نگار دارند و امید داریم با تخصیص این پنج دستگاه و دستگاه های بیشتر تمامی شبکه های مشخص شده به سیستم شتاب نگار تجهیز شوند.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بحران زلزله شتاب ریشتر معین قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده

آفتاب‌‌نیوز :

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راه‌های عشایری در مناطقی از استان‌های ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است، اما در حال ارزیابی هستیم.

آماده باش مدیریت بحران در استان‌های شمالی و غربی

ظفری با تاکید بر اینکه راه‌های اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیرو‌های امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستاد‌های بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود