Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان خلاق و فناور که در محل دائمی دانشگاه‌های تهران برگزار شده است،افزود: آستان قدس رضوی در سه عرصه ارتباط با فناوری کار می‌کند؛ حوزه تقاضای فناوری که مربوط به موضوع ارائه خدمات به زائران است زیرا اگر این خدمات فناورانه باشد زائران در آسایش بیشتری هستند، همچنین در ارتباط با رسیدگی به معلولان و شرکت در جریان محرومیت‌زدایی در کشور نیز کار فناورانه مانند مسئله حل بحران آب یا کلینیک درمانی برای نقاط محروم بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اینها در عرصه تقاضا و در بخش‌هایی هم در زمینه عرضه، کار فناوری می‌کنیم. به طور مثال سازمان اقتصاد ما در حوزه دارو کارهای خوبی انجام داده است. مثلاً درباره کشاورزی در مزارع موقوفه گام‌های دانش‌بنیان برداشته شده است.
رئیسی ادامه داد: عرصه سوم، مسئله تصویرگری فناورانه است که اهمیت بسیاری دارد.­
وی در رابطه با نحوه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: البته در این بخش دولت کارهایی را انجام می‌دهد ولی ما در آستان قدس رضوی فکر کردیم که صندوق پژوهش و فناوری را برای حمایت از فناوران فعال کنیم که تسهیل‌گر و حمایت‌گر باشد.
تولیت آستان قدس رضوی در پاسخ به این سؤال که بودجه این صندوق از چه محلی تأمین می‌شود، گفت: آنچه در آستان داریم مربوط به وقف و نذورات است، ما بودجه دولتی نداریم، از هزار سال قبل بودجه آستان از سوی مردم بوده است؛ حتی شرکت‌ها هم مسئول وقف نذورات هستند یا دولت به جای بدهی آن را به آستان داده است، در آستان هیچ چیز غیر موقوفه وجود ندارد و ما برای اینکه بخش اقتصادی آستان را سامان دهیم حرکت دانش‌بنیان و تلاش فناورانه را آغاز کردیم. مثلاً در حوزه خدمات به زائران معتقدیم خدمات فناورانه بسیار مؤثر است.
وی ادامه داد: ما دانشگاه امام رضا را هم داریم، کمیسیون علم و فناوری نیز در حوزه اقتصاد کلان در آستان فعال است، ما معتقدیم باید در همه لایه‌ها حرکت دانش‌بنیان صورت گیرد و صندوق پژوهش و فناوری رضوی نیز کار حمایت و تسهیل‌گری را برعهده دارد که این کار به تقاضای متقاضیان به ویژه جوانان نوپا انجام می‌شود که حتماً باید حمایت شوند.
رئیسی گفت: نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند جلوه «ما می‌توانیم» باشد و هرکس که می‌گوید کار را نمی‌توان به جوانان سپرد یا جوانان را نشناخته یا کشورمان.
تولیت آستان قدس رضوی اظهار داشت: هر کار جدید و صددرصد بومی که در کشور انجام شود حمایت می‌شود البته حمایت باید از ناحیه دولت باشد ولی ما هم به سهم خودمان به عنوان بخشی که کار علمی انجام می‌دهیم می‌خواهیم اعلام کنیم که ما هم از جوانان و بخش دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.
وی گفت: این کار بیشتر به صورت نمادین و برای این است که جوانان بدانند عرصه برای آنان در بخش دانش‌بنیان باز است ولی آورده ما چندان زیاد نیست، اما نگاه‌مان نگاه مثبتی است.
تولیت آستان قدس رضوی در رابطه با اینکه بودجه از مشهدمال تأمین می‌شود یا خیر، گفت: مبلغی که از مشهدمال واگذار کردیم ۸۰درصد آن برای سرمایه‌گذاری بوده که باید به عنوان سرمایه حفظ شود و ارزش افزوده پیدا کند ولی مهم‌تر از آن تسهیل‌گری و حمایت است.
رئیسی در پاسخ به سؤالی در رابطه با اینکه دشمنان می‌خواهند مراسم اربعین را کمرنگ جلوه دهند، بیان داشت: اربعین یک نماد و نوری است که به اراده خداوند با شکوه برگزار می‌شود تا عاشورا گم نشود، ما برای هیچکدام از امامان اربعین نداریم ولی برای اباعبدالله و یارانشان مراسم اربعین می‌گیریم زیرا خداوند می‌خواهد روز عاشورا روز تولد عاشوراییان باشد نه روز مرگ.
وی گفت: بسیار تلاش کردند که مراسم اربعین برگزار نشود یا خوب برگزار نشود ولی اراده خداوند این بوده که این مراسم پرجلوه باشد و با روابطی که بین عراق و ایران و کشورهای دیگر با ایران وجود دارد اربعین امسال نیز شاهد شکوه بسیاری هستیم که نماد جبهه متحد مقاومت را می‌توان در اربعین دید.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: امسال برخی نگرانند که مشکلات اقتصادی سبب شود مردم به پیاده‌روی اربعین نروند اما من با وجود اینکه بسیار نگران مشکلات اقتصادی هستم، نگران کمر‌نگ شدن سفر مردم به کربلا برای پیاده‌روی اربعین نیستم زیرا جوانان ما حتی قرض می‌کنند و به این سفر می‌روند و همت والای آنان باعث می‌شود تا مشکلات اقتصادی هم نتواند شکوه اربعین را کمرنگ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: رئیسی حمایت دانش بنیان پژوهش رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند